آمادگی مدارس مشهد و استان برای ورود کلاس اولی‌ها | خانواده، حلقه مفقوده میان معلم و دانش‌آموز است نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دانش‌آموزان خراسان رضوی متقاضی تحصیل در هنرستان‌ چرا جنگل‌های ارسباران تا کنون ثبت جهانی نشده‌اند؟ مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: فقط از تیم‌های رسمی المپیادی حمایت و پشتیبانی مالی می‌شود + فیلم نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟ توزیع بیش از ۸ هزار بسته ورزشی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رعدوبرق در برخی مناطق کشور صدور بیش از ۵ میلیون کارت هوشمند ملی در خراسان رضوی | چرا کارت‌های ملی با تأخیر به دست مردم می‌رسد؟ بحران کمبود پرستار و افت کیفیت مراقبت در آینده نزدیک | دستورالعمل تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از اساس مشکل دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط سه رکن اصلی پیشگیری از «آلزایمر» کدام‌اند؟ چه کسانی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ متهم به قتل همسر در بازسازی صحنه جنایت: همسرم مقصر بود! حریق کشتی حامل پناهندگان سودانی ۵۰ کشته بر جای گذاشت تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویی تا پایان مهر ۱۴۰۴ نیاز حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز به کتاب‌های بریل | ۲۲ هزار جلد تأمین شده است گلایه شهروندان مشهد از فضای غیراستاندارد و چالش‌های نقل مکان پایگاه‌های بهداشت | کوچ اجباری بهداشت! دادستان کل کشور: هوش مصنوعی در راستای حاکمیت قانون استفاده شود بازنشستگان نگران نباشند؛ حقوق و مزایای بازنشستگان با ادغام صندوق‌ها تغییر نمی‌کند نقدی بر رویکرد تقلیل‌گرایانه به آموزش‌و‌پرورش کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، یکی از محور‌های اصلی برنامه هفتم توسعه است
سرخط خبرها

فداکاری‌های جامعه پزشکی باید دیده شود

  • کد خبر: ۴۱۸۲۰
  • ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۰
فداکاری‌های جامعه پزشکی باید دیده شود
رئیس بسیج رسانه خراسان رضوی ضمن تاکید بر توجهم رسانه‌ها در انعکاس فداکاری‌های پزشکان در دوران کرونا گفت: خدمات جامعه پزشکی به آحاد مردم قبل از شیوع کرونا نیز با اخلاص و تعهد تمام ارائه می‌شد؛ شیوع کرونا تنها باعث شد ما بیشتر و بهتر فداکاران این عرصه را بشناسیم.
به گزارش شهرآرانیوز، عباس محمدیان افزود: رسانه‌ها بایستی در انعکاس مناسب خدمات پزشکی به آحاد جامعه و سختی‌های این حرفه‌ی پرمسئولیت به مردم موثرتر وارد میدان شوند.

وی در حاشیه دیدار با رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد همچنین بیان کرد: استان خراسان دومین قطب رسانه‌ای به صورت عام و اولین قطب رسانه‌ای در عرصه رسانه‌های نوین کشور است و بسیج رسانه این آمادگی را دارد که با تمام ظرفیت خود و از تریبون‌ها رسمی نسبت به معرفی علمی و واقعی جامعه پزشکی و انعکاس دقیق اطلاعات بهداشتی و درمانی مورد نیاز مردم اقدام نماید.

محمدیان افزود: ظرفیت‌های معرفی نشده‌ی زیادی چه در جامعه پزشکی و چه در معرفی سازمان نظام پزشکی به عنوان یک سازمان پاسخگو در بخش غیر دولتی به مردم وجود دارد و ما آماده‌ایم که در این زمینه همکاری کنیم.

وی به مشکلات اصحاب رسانه در عرصه خدمت نیز اشاره کرد و گفت: خبرنگاران ما عمدتا از خدمات بیمه‌های درمانی بهره‌مند نیستند که امیدواریم بخشی از مشکل از طریق تعاملات با سازمان نظام پزشکی مشهد مرتفع شود.

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد نیز ضمن تاکید بر اهمیت ارائه اطلاعات علمی و صحیح از منابع رسمی به عموم مردم گفت: متاسفانه تریبون گاهی در اختیار افرادی قرار می‌گیرد که با ارائه اطلاعات نادرست به مردم، نتیجه سال‌ها تلاش کادر و بهداشت و درمان را به آنی از بین می‌برند.

دکتر علی بیرجندی‌نژاد ضمن استقبال از همکاری با بسیج رسانه استان بیان کرد: ما آمادگی داریم که اطلاعات موثق و علمی را در اختیار رسانه‌ها قرار دهیم تا اطلاعات غیرعلمی در این میان رنگ باخته و در نزد افکار عمومی بی اعتبار شوند.

وی به همجمه‌های ناروایی که طی سالیان اخیر پزشکان را تحت تاثیر قرار داده است؛ اشاره کرد و گفت: امیدوارم که نگاه واقعی به جامعه پزشکی سرلوحه‌ی فعالیت رسانه‌ها قرار گیرد و رویکرد انعکاس واقعیات حرفه پزشکی محدود به دوران کرونا نباشد.

بیرجندی‌نژاد از مشکلات مالی مربوط به دو خانواده از شهدای مدافع سلامت مشهد خبر داد و گفت: تصور عامه این است که پزشکان همگی دارای زندگی توام با رفاه و به دور از دغدغه مسائل مالی هستند در حالیکه متاسفانه ما یک پزشک و عزیز دیگری از کادر بهداشت و درمان شهر را از دست داده ایم؛ که خانواده‌اشان در تامین هزینه اجاره منزل نیز با مشکل روبرو هستند.

وی در پایان گفت: اولویت اصلی هر پزشک درمان بیمار است سازمان نظام پزشکی مشهد آمادگی دارد تا در قالب انعقاد تفاهم‌نامه با بسیج رسانه بخشی از مشکل بیمه درمانی اصحاب رسانه را با ساماندهی ارائه خدمات درمانی با هزینه کمتر مرتفع سازد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->