استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم سند طرح جنگل‌داری اجتماعی در حوزه زاگرس تدوین شد
سرخط خبرها

پایان تبهکاری ۷ مجرم سریالی در مشهد

  • کد خبر: ۴۹۴۳۷
  • ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۱
پایان تبهکاری ۷ مجرم سریالی در مشهد
۴ گروه سارق، زورگیر و شرور به دست پلیس مشهد شناسایی و متلاشی شدند
مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ پیگیری ۴ پرونده شرارت، زورگیری، سرقت لوازم خانه و خودرو در حالی در دستور کار ۳ کلانتری و یکی از پایگاه‌های پلیس آگاهی مشهد قرار گرفت که با دستگیری ۷ متهم راز ده‌ها فقره بزهکاری آن‌ها در خیابان‌های این کلانشهر برای قانون فاش شد.


پایان شرارت‌های مسلحانه در قلعه خیابان

مردم از دست شرارت‌هایش به سطوح آمده بودند و هر بار از ترس اینکه بلایی سرشان بیاورد موضوع را به پلیس گزارش نمی‌کردند تا اینکه طاقت اهالی محله بسکابادی طاق شد و ماجرای اذیت و آزار‌های مرد جوان را به ۱۱۰ گزارش کردند.
اعلام این اخبار موجب شد تا مأموران دایره تجسس کلانتری شهید باهنر با دستور سرهنگ عباس صارمی ساداتی، رئیس پلیس مشهد به پرونده ورود پیدا کنند. تحقیقات ابتدایی حاکی از آن بود که متهم متواری با چاقو به شهروندان حمله برده و ضمن ضرب و شتم اقدام به زورگیری از این افراد کرده است.

سرنخ‌های موجود در این پرونده خیلی زود هویت این زورگیر خشن را برای مجریان قانون فاش کرد و طولی نکشید که مأموران کلانتری شهید باهنر مخفیگاه این فرد را در یکی از خیابان‌های منطقه استحفاظی‌شان شناسایی کردند.
 
ضابطان قضایی پس از ردزنی متهم به سراغ او رفته و وارد مخفیگاهش شدند، اما این فرد در محل حضور نداشت. بررسی‌ها ادامه داشت تا اینکه مشخص شد این شرور خطرناک روی پشت‌بام مخفی شده است که در این لحظه مجریان قانون در اقدامی غافل‌گیرانه او را زمین‌گیر کردند.
به گفته سرهنگ صارمی این متهم که سی ساله است پس از تشکیل پرونده و برای ادامه تحقیقات در اختیار مرجع قضایی قرار گرفت.

 

سرقت مسافران غربی از مجتمع اقامتی

دومین پرونده مربوط به جوانان شهرستانی بود که پس از تخلیه اتاق یکی از مهمان‌پذیر‌های اطراف حرم مطهر رضوی دست به اقدامی زدند که برایشان گران تمام شد و آن‌ها را راهی زندان کرد.

این ۲ جوان که اهل و ساکن یکی از شهرستان‌های غربی کشور بوده و متولد سال ۷۵ و ۷۴ هستند چند روز قبل اتاقی در یکی از مجتمع‌های اقامتی مشهد کرایه کردند. پس از تخلیه اتاق، اما صاحب مهمان‌پذیر متوجه نبود ال‌سی‌دی می‌شود. این فرد پس از بررسی فیلم دوربین‌های مداربسته متوجه می‌شود که سرقت ال‌سی‌دی کار ۲ جوانی است که به‌تازگی این مهمان‌پذیر را ترک کرده‌اند.

با اعلام این گزارش به مرکز فوریت‌های ۱۱۰، تیمی از مأموران کلانتری شهید نواب صفوی وارد عمل شدند و با انجام تحقیقات میدانی رد متهمان را در یکی دیگر از مهمان‌پذیر‌های مشهد زدند.

بررسی‌های این پرونده ادامه داشت تا اینکه مأموران دایره تجسس کلانتری شهید نواب صفوی سارقان ال‌سی‌دی را قبل از اینکه موفق به فرار شوند، دستگیر کردند.
به گفته فرمانده انتظامی مشهد متهمان این پرونده که اعتیاد به مواد مخدر دارند در اظهارات خود اعتراف کردند که پیش‌تر ساکن تهران بوده و به تازگی به مشهد آمده و برای تأمین هزینه‌های اسکان و مصرف مواد مخدر دست به سرقت زده‌اند. در ادامه این عملیات دستگیری مال‌خر اموال مسروقه‌ای که ال‌سی‌دی سرقتی را از متهمان خریداری کرده بود در دستور کار مأموران کلانتری شهید نواب صفوی قرار گرفت.

 

سرقت سریالی کامپیوتر خودرو

دیگر پرونده پلیسی هم مربوط به سرقت‌های سریالی کامپیوتر خودرو بود که در منطقه سیدی به نتیجه رسید. ماجرایی که با تحقیقات مأموران تجسس کلانتری سیدی مشهد آغاز شد و در مدتی کوتاه به بار نشست.
رئیس پلیس مشهد در تشریح جزئیات این پرونده بیان کرد: در پی اعلام چندین فقره سرقت کامپیوتر خودرو در حوزه استحفاظی کلانتری سیدی، اقدامات اولیه برای شناسایی متهم یا متهمان این پرونده آغاز شد.

سرهنگ صارمی ادامه داد: مأموران پس از جمع‌آوری سرنخ‌های موجود در محل‌های ارتکاب جرم موفق به ردزنی متهم که مردی جوان بود شدند و او را در یکی از خیابان‌های منطقه سیدی شناسایی کردند. مجریان قانون که بیم فرار متهم را داشتند در اقدامی غافل‌گیرانه این سارق سریالی را به دام انداختند و در بازرسی از لوازم همراهش ۲ دستگاه کامپیوتر خودرو که به تازگی سرقت شده بود را کشف کردند.

این مقام انتظامی مشهد بیان کرد: متهمان پس از انتقال به کلانتری سیدی در بازجویی‌های پلیسی به ۲۰ فقره سرقت کامپیوتر خودرو‌ها اعتراف کردند. مجریان قانون در ادامه این عملیات مال‌خر اموال مسروقه‌ای که با متهمان این پرونده همکاری داشت را شناسایی و دستگیر کردند. در بازرسی از مخفیگاه این فرد ۶ دستگاه کامپیوتر پیکان وانت و نیز چند دستگاه گوشی تلفن همراه مسروقه که به تازگی در محدوده‌های بولوار طبرسی و خواجه‌ربیع سرقت شده بود را کشف کردند.

 

دستبرد به ۱۱ خانه

چهارمین پرونده، ولی مربوط به پلیس آگاهی بود که در آن ۲ سارق لوازم خانگی در اقدامی غافل‌گیرانه به دام افتادند.
این پرونده در حالی در مسیر تحقیقات کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی قرار گرفت که فردی با تماس به ۱۱۰ بیان کرد در غیاب او افرادی وارد خانه‌اش شده و به آن دستبرد زده‌اند.

مجریان قانون با شروع تحقیقات خود در همان ابتدا هویت متهمان را شناسایی کردند و به سراغشان رفتند. تحقیقات این پرونده ادامه داشت تا اینکه سارقان تحت تعقیب پلیسی در اقدامی غافل‌گیرانه جلب قانون شدند.
به گفته رئیس پلیس آگاهی استان خراسان رضوی این افراد که در ابتدا حاضر به همکاری با پلیس نبودند پس از رویارویی با مستندات پرونده به حرف آمدند و به ۱۱ فقره سرقت لوازم خانه در مناطق شمالی مشهد اعتراف کردند.
سرهنگ جواد شفیع‌زاده ادامه داد: این افراد پس از تکمیل تحقیقات ابتدایی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفتند و راهی زندان شدند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->