بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟ درباره قاسم ارفع که فردوسی را دوباره دفن کرد | یَلی بیرون شاهنامه فاضلاب سرگردان و دردسر‌های مردم مشهد شهردار مشهد مقدس: روابط عمومی، آینه تمام‌نمای عملکرد سازمان و پل ارتباطی میان شهروندان و مدیریت شهری است شهردار منطقه ۴ مشهد مقدس: ساخت شهر بدون ترویج فرهنگ شهدا، ناتمام است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم جو نسبتاً پایدار و احتمال بارش باران در برخی نقاط روابط عمومی نوین صدای مردم، زبان توسعه «باره توس» بی‌بار مانده است | دیوار دورتادور شهر تابران توس نیازمند بازسازی است توسعه و توازن شهری مشهد با ساخت بوستان ۷۳ هکتاری «کرامت» ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اشتغال مجدد بازنشستگان تأمین اجتماعی، مستمری را قطع می‌کند آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم
سرخط خبرها

پست اینستاگرامی شهردار مشهد درباره معابر پاییزی

  • کد خبر: ۵۰۰۶۹
  • ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۸
پست اینستاگرامی شهردار مشهد درباره معابر پاییزی
به صورت نمادین و در گستره‌ای کوچک در خیابان احمدآباد این طرح رو به رسم هر ساله به اجرا در آوردیم و معبر پاییزی ساختیم، به یاد اون روز‌های خوب گذشته و به امید این‌که سالِ دیگه بتونیم دوباره با قدم زدن توی این معبر، از صدای خِش خِش برگ‌ها لذت ببریم و حالمون بهتر از این روز‌ها باشه.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا کلائی شهردار مشهد در پست اینستاگرامی نوشت:
 
همراهانِ عزیزم، سلام

برای چندمین بار لعنت به این کرونا و تمام حسرت‌هایی که توی زندگی هامون به جا داره می‌ذاره. چند سالی بود که توی این روز‌ها از فصل پاییز معبری رو در مشهد مهیا می‌کردیم برای اینکه بریم اونجا و با عزیزانمون قدم بزنیم و به قول خودمون، صدای خِش خِش برگ‌ها رو بشنویم؛ چون حال خوبی داشت و یک دلخوشی کوچک بین سختی‌های کوچک و بزرگ روزگارمون بود. اما همونطور که اجرای تمامی برنامه‌ها و رویداد‌های متنوع در عرصه‌های عمومی شهر رو به دلیل شیوع گسترده این بیماری متوقف کردیم، این فرصت و دلخوشی کوچک هم از دست دادیم و شد یک حسرت.
شاید بگید که آقای شهردار کجای کاری که زندگی هامون اینقدر سخت شده که یاد این دلخوشی‌ها و حسرت هاش هم نمی‌کنیم، ولی باور دارم که از هر چیزی به هر اندازه‌ای که حالمون رو خوب کنه و شوق زندگی رو برامون بیشتر و بیشتر کنه نباید غافل بشیم و الان که نگاه می‌کنم می‌بینم، قدر دلخوشی‌های کوچیکی که داشتیم رو ندونستیم، هر چند حتماً دلخوشی‌های ریز و درشت دیگه‌ای توی زندگی مون هست که نباید بذاریم جاشون رو به حسرت بدن.
البته به صورت نمادین و در گستره‌ای کوچک توی خیابان احمدآباد این طرح رو به رسم هر ساله به اجرا در آوردیم و معبر پاییزی ساختیم، به یاد اون روز‌های خوب گذشته و به امید این‌که سالِ دیگه بتونیم دوباره با قدم زدن توی این معبر، از صدای خِش خِش برگ‌ها لذت ببریم و حالمون بهتر از این روز‌ها باشه.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->