آماده باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد
سرخط خبرها

پست اینستاگرامی شهردار مشهد درباره کارخانه نوآوری و خبر از افتتاح آن در هفته آینده

  • کد خبر: ۵۳۲۹۰
  • ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۳
پست اینستاگرامی شهردار مشهد درباره کارخانه نوآوری و خبر از افتتاح آن در هفته آینده
شهردار مشهد در پست اینستاگرامی نوشت: امیدوارم کارخانه نوآوری یک نهاد ماندگار و محل هم‌افزایی جامعه خلاق و گروه‌های اثرگذار برای توسعه هر چه بیشتر مشهد باشه و بتونیم با کمک استارتاپ‌ها خدمات بهتری رو به شهروندان و زائران امام مهربانی‌ها ارائه کنیم.
به گزارش شهرآرانیوز،محمدرضا کلائی شهردار مشهد در پست اینستاگرامی نوشت:
 
همشهریانِ خوبم، سلام

این روز‌ها خیلی خوشحالم که داریم به موعد افتتاح کارخانه نوآوری مشهد نزدیک میشیم توی این دوره مدیریت شهری تلاش‌های زیادی رو داشتیم تا بتونیم یک اقدام بزرگ و موثر برای شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها داشته باشیم و در واقع یک پایگاه و بستری رو ایجاد کنیم تا ایده‌های جوون‌های پرانرژی و خلاقِ شهرمون در اونجا به مرحله تجاری‌سازی برسه و در نهایت برای اون‌ها هم درآمدزایی داشته باشه و هم این‌که یک ارزش افزوده برای شهر ایجاد کنه.

حفظ اسکلت کارخانه کوکاکولا به عنوان یکی از قدیمی‌ترین بنا‌های صنعتی مشهد و تبدیل اون به یک کارخانه بزرگ برای تولید و پرورش افکار و ایده‌های شهروندان، به نظر من یک اتفاق کم‌نظیر و شاید بی‌نظیر در سال‌های اخیر بود که در شهر مشهد رخ داد.
امیدوارم کارخانه نوآوری یک نهاد ماندگار و محل هم‌افزایی جامعه خلاق و گروه‌های اثرگذار برای توسعه هر چه بیشتر مشهد باشه و بتونیم با کمک استارتاپ‌ها خدمات بهتری رو به شهروندان و زائران امام مهربانی‌ها ارائه کنیم.

خدمات زیادی رو در کارخانه نوآوری در نظر گرفتیم که به صورت خلاصه می‌تونم به فضای اشتراک‌ِ کاری، آزمایشگاه نوآوری، فضا‌های نوآوری ویژه کودک، سالن بزرگ برای کلاس‌های آموزشی، آمفی تئاتر، کافی‌شاپ، کلاس تولید محتوا و همچنین خدمات تخصصی مانند بهره‌مندی از فرصت‌های شبکه‌سازی اشاره کنم.

جا داره از شهریار آل شیخ عزیز که همه‌جوره پای کار عملیاتی شدن ایده کارخانه نوآوری بود و با بررسی نمونه‌های موفق در دنیا و کشور این نهاد رو پایه‌ریزی کرد، تشکر کنم. به همه همکاران پرتلاشم در شهرداری مشهد به‌ویژه کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی و خانم دکتر مهربان به واسطه دلسوزی‌ها و زحمات‌شون دست‌مریزاد میگم. انشاءالله هفته آینده این پروژه رو با حضور دکتر سورنا ستاری معاون محترم علمی و فناوری رئیس جمهور افتتاح می‌کنیم.

پی‌نوشت: ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار رو به همه پرستاران عزیز تبریک میگم. این روز‌ها رو فراموش نمی‌کنیم که آدم‌هایی توی این شهر ماه‌ها عزیزانشون رو ندیدن تا شاید ما حسرت دیدن عزیزان کمتری به دل‌هامون بمونه. دمتون گرم آدم حسابی‌های شهر
شب یلداتون هم مبارک باشه، امسال دور از همی رو به جای دورهمی انصافاً رعایت کنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->