صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی اجرای طرح هوشمندسازی بیمارستان‌های کشور از مشهد | اسناد کاغذی بیمه سلامت حذف می‌شود ۴ ماسک خانگی برای درمان خشکی پوست در پاییز افزودن سبزیجات و کنجد به نان ممنوع شد خطرناک‌ترین روش نگهداری سیر که می‌تواند مرگبار باشد! ایران، رکورددار تجویز و مصرف دارو در دنیا | عوارض مصرف بی‌رویه دارو هشدار درباره عرضه غیرقانونی قرص برنج در عطاری‌ها اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند
سرخط خبرها

دستگیری شبانه ۱۰ تبهکار سابقه‌دار در مشهد

  • کد خبر: ۵۴۷۹۰
  • ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳
دستگیری شبانه ۱۰ تبهکار سابقه‌دار در مشهد
مأموران پلیس، ۲ باند سرقت خانه، خودرو و باند فروش مواد افیونی را متلاشی کردند
مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛

پرده اول

بررسی تصاویر چند دوربین نشان می‌داد سارقان پس از عملی کردن نقشه شوم خود سوار یک وانت‌بار اتاق‌دار شده و از محل جرم گریخته‌اند. گزارش سرقت از باغ ویلا‌ها در حوالی جاده قوچان زمانی به پلیس اعلام می‌شد که یک یا چند روز از ارتکاب جرم متهمان گذشته بود. همین تأخیر در اعلام گزارش سرقت به پلیس موجب شده بود تا سارقان به سرعت خود را مخفی کرده و دست مجریان قانون به آن‌ها نرسد. اما شناسایی پلاک خودرو وانت‌بار آن‌ها سرنخ خوبی در اختیار مأموران دایره تجسس پاسگاه خلق‌آباد گذاشت.

ردیابی شماره پلاک این خودرو خیلی زود نتیجه داد و مأموران این پاسگاه انتظامی توانستند شامگاه شنبه آن را در یکی از روستا‌های اطراف مشهد شناسایی کنند. خودرو مورد نظر تحت تعقیب نامحسوس مأموران پلیس قرار داشت تا اینکه مجریان قانون در زمانی مناسب این خودرو باری را در کنار جاده متوقف کردند.

ضدو نقیض‌گویی‌های راننده و ۳ سرنشین دیگر این وانت‌بار اتاق‌دار موجب شد تا مأموران مظنونان را به پاسگاه خلق‌آباد انتقال دهند. متهمان ابتدا حاضر به همکاری نبودند و جرم انتسابی خود را انکار می‌کردند، اما پس از رویارویی با چند تصویر به ثبت رسیده از خودروشان در محل ارتکاب جرم به ناچار لب به بیان حقیقت گشودند و به سرقت‌های سریالی خود از باغ‌ویلا‌های ۲ روستا در نزدیکی مشهد اعتراف کردند.
بر اساس پیگیری‌های صورت گرفته در این پرونده تاکنون ۲۵ شاکی که باغ‌ویلایشان از سوی متهمان هدف سرقت قرار گرفته بود شناسایی و به پاسگاه خلق‌آباد فراخوانده شدند.
مأموران در بازرسی از خودرو متهمان مقدار زیادی آهن‌آ‌لات و شیرآلات و لوازم خانگی مسروقه را کشف کردند.


پرده دوم

چند هفته‌ای می‌شد که رفتار مشکوک ساکنان یک خانه مسکونی زیر نظر مأموران دایره مبارزه با مواد مخدر کلانتری کاظم‌آباد مشهد قرار داشت. بر اساس مستندات میدانی به دست آمده مشخص شده بود، ۲ متهم پرونده که از تهیه و توزیع‌کنندگان مواد مخدر در خیابان بصیر و نوده مشهد هستند در این ملک مسکونی رفت و آمد دارند.

شامگاه شنبه مأموران قانون پس از تکمیل تحقیقات اولیه خود با حکم قضایی وارد عمل شدند و در اقدامی غافل‌گیرانه به دور از ایجاد حساسیت ۲ متهم تحت نظر را قبل از اینکه موفق به فرار شوند، دستگیر کردند.
ضابطان قضایی پلیس در کلانتری کاظم‌آباد مشهد در این عملیات ضربتی مقدار یک کیلوگرم تریاک و ۶۰۰ گرم شیره تریاک که برای توزیع بسته‌بندی شده بود را به همراه یک قبضه اسلحه شکاری از داخل مخفیگاه متهمان کشف و ضمیمه پروند آن‌ها کردند.
دو سوداگر مرگ به دام افتاده نیز به کلانتری کاظم‌آباد منتقل شدند و تحت بازجویی‌های پلیسی قرار گرفتند. این توزیع‌کنندگان مواد مخدر ضمن اعتراف به جرم خود دیگر همدستانشان را به پلیس لو دادند که تحقیقات درباره این پرونده ادامه دارد.


پرده سوم

ساعت دقایق بامدادی روز گذشته را نشان می‌داد که مأموران گشتی کلانتری شهید فیاض‌بخش آن‌ها را در محدوده حوزه استحفاظی خود شناسایی کردند. سارقان که غافل از حضور پلیس سرگرم تعویض پلاک یک خودرو سرقتی برای ردگم‌کنی بودند.
هنوز ساعتی از گزارش سرقت یک دستگاه خودرو سواری پژو ۲۰۷ در خیابان آبکوه مشهد نگذشته بود که ضابطان قضایی رد متهمان را زدند و آن‌ها را سر بزنگاه شناسایی کردند. متهمان قبل از اینکه موفق به تعویض پلاک خودرو سرقتی خود شوند به دام قانون افتادند.

متهمان جلب شده که ۳ مرد و یک زن هستند به همراه خودرو مسروقه به کلانتری شهید فیاض‌بخش منتقل شدند. مأموران در بازرسی از ۲۰۷ مسروقه نیز چند جفت پلاک خودرو دیگر که هنوز مشخص نبود از روی خودرو‌ها باز شده یا به همراه خودرو‌ها سرقت شده است را کشف کردند. علاوه بر این یک دستگاه لپ‌تاپ، ۴ دستگاه گوشی تلفن همراه و مقداری لوازم دیگر در بازرسی از این پژو سرقتی کشف شد.
خودرو مورد نظر به مالک اصلی‌اش منتقل شد و تحقیقات برای کشف دیگر جرائم احتمالی این سارقان که اعتیاد به مواد مخدر دارند ادامه دارد.


پرده آخر

فرمانده انتظامی مشهد در تشریح دیگر ابعاد این ۳ پرونده پلیسی به خبرنگار ما گفت: در این عملیات‌های ضربتی که در ۲۴ ساعت گذشته انجام شد در مجموع ۱۰ سارق خانه، فروشنده مواد مخدر و سارق خودرو شناسایی و دستگیر شدند. متهمان در بازجویی‌های پلیسی، جرم خود را پذیرفته و به بزهکاری‌های سریالی خود معترف شده‌اند.
سرهنگ عباس صارمی ساداتی بیان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده به همراه مستندات کشف شده در اختیار دادسرا قرار گرفته و با قرار متناسب قضایی راهی زندان شدند. با اینکه احتمال افزایش جرائم متهمان متصور است تحقیقات همکاران ما در پلیس از مجرمان به دام افتاده ادامه دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->