دستگیری شکارچیان آهو قبل از شکار در سمنان (۱۹ مهر ۱۴۰۴) ثبت‌نام کارشناسی‌ارشد ناپیوسته دانشگاه پیام‌نور آغاز شد + جزئیات روند نزولی ولادت‌ها در خراسان رضوی ادامه دارد خروج موفقیت‌آمیز جنین مومیایی‌شده پس از ۳۵ سال از بدن مادر ۷۱ساله در مشهد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۹ مهر ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها تا اواسط هفته، نفس عمیق نکشند  اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد، به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۹ مهر ۱۴۰۴) وضعیت شیر خشک در بازدید خبرنگار شهرآرا از داروخانه های مشهد | وضعیت عادی شیرخشک‌های معمولی مشارکت ۶۱ درصدی خانم‌ها در آزمون مشاوران خانواده قوه قضائیه | نتایج آزمون در نیمه اول آذر ۱۴۰۴ اعلام می‌شود دفاع سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی از پیش دبستانی اجباری | الگوی «۳-۳-۵-۱» بهتر از «۳-۳-۶» سامانه «سو» مسیر مطالبه‌گری مردمی را شفاف، امن و قابل‌پیگیری می‌کند | ۸۶ درصد گزارش‌های مردمی در یک سال اخیر به نتیجه رسیده است توضیحات نماینده مجلس درباره کاهش سن بازنشستگی مادران شاغل توضیحاتی درباره پرداخت مطالبات تأمین اجتماعی از سوی دولت (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) ایجاد مزاحمت و  درخواست‌های نامشروع  با گرفتن عکس‌های خصوصی | دستگیری عمه خانم آموزش و پرورش شایعات کمبود کتب درسی را تکذیب کرد | تحویل همه سفارشات ثبت شده در سایت پیگیری آموزش و پرورش برای اجباری‌کردن پیش‌دبستانی ۲ | دریافت ابلاغیه شهریه به معنی مجوز فعالیت مرکز است تنها ۱۵ درصد دانشجویان از طریق کنکور وارد دانشگاه می‌شوند سامانه «سو» زبان مردم در بیان دغدغه‌ها و دیده‌بان رفع مشکلات شهری است ظرفیت ۲ برابری کاروان عمره دانشگاهیان در سال ۱۴۰۴ | مهلت ثبت‌نام فردا (یکشنبه، ۲۰ مهر) به پایان می‌رسد اعلام نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ به تعویق افتاد | زمان جدید انتشار نتایج اقداماتی برای کاهش آمار طلاق در مجتمع قضایی شهید مطهری مشهد | میانجیگری برای حفظ خانواده معجزه هنردرمانی در مراکز توانبخشی | ۱۰۶۱ «خانه هنر» در مراکز بهزیستی کشور برگزار می‌شود آغاز تورهای گردشگری در تربت‌حیدریه با آغاز فصل برداشت زعفران سرنوشت توله خرس گمشده پارک پردیسان در هاله‌ای از ابهام قامتی: مشکلات اقتصادی خراسان رضوی با راهکارهای تسهیلگرانه برطرف می‌شود درمان آب مروارید در مشهد، هم‌سطح کشور‌های پیشرفته پرونده «شهید سلامت» دکتر رهام مهدوی‌نیا در مشهد پس از پیگیری‌های مداوم تأیید شد ۳ رکن اساسی سلامت کودکان را بشناسید ۴ دلیل شیوع سرطان در استان‌های شمالی | مراقب ماهی شور باشید پرداخت معوقات حقوق فروردین‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی از دوشنبه (۲۱ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شیادی با کالای لوکس ارزان‌قیمت

  • کد خبر: ۵۸۶۴۵
  • ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۶
شیادی با کالای لوکس ارزان‌قیمت
یک قاچاقچی گوشی تلفن همراه در مشهد به دام پلیس فتا افتاد
مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ مردی جوان با مراجعه به فرماندهی پلیس فتای مرکز استان خراسان رضوی از فردی که با فروش یک دستگاه گوشی تلفن همراه لوکس ارزان‌قیمت از او کلاهبرداری کرده بود، شکایت کرد.
مأموران اداره فضای مجازی پلیس فتا با اعلام این شکایت به بررسی جزئیات این پرونده پرداختند و تحقیقات خود را برای شناسایی متهم اصلی آغاز کردند. مأموران در تحقیقات اولیه خود دریافتند که مال‌باخته از طریق سایت دیوار با فرد کلاهبردار آشنا شده است. شاکی که قصد خرید یک دستگاه گوشی تلفن همراه آیفون را داشته آگهی متهم را با عنوان «فروش گوشی‌های لوکس با ارزان‌ترین قیمت» در این سایت واسطه‌گر مشاهده می‌کند و با شماره اعلام شده تماس می‌گیرد.

متهم نیز بدون اعلام قاچاق بودن گوشی تلفن همراه خود با شاکی در یکی از خیابان‌های مشهد قرار می‌گذارد. شاکی از ترس اینکه مبادا سرش کلاه برود مبلغ را به یک کارشناس پرداخت می‌کند و او را برای خرید این گوشی، با خود همراه می‌کند. فرد کارشناس پس از بررسی گوشی تلفن همراه ارزان‌قیمت نظر مثبت خود را اعلام می‌کند و شاکی هم مبلغ ۴ میلیون تومان بابت خرید این گوشی که قیمت اصلی آن در بازار ۱۲ میلیون تومان است، می‌پردازد.

مرد جوان خوشحال از این معامله دوسربرد به خانه بازمی‌گردد و سیم کارت خود را روی گوشی تلفن همراه خریداری شده نصب و راه‌اندازی می‌کند که بلافاصله با پیامک قاچاق بودن گوشی تلفن همراهش روبه رو می‌شود. او چند مرتبه با شماره فرد فروشنده تماس می‌گیرد، اما هربار او حاضر به پاسخگویی شاکی نمی‌شود و دست آخر نیز تلفن همراهش را از دسترس خارج می‌کند.


ردزنی متهم در قاسم‌آباد

ضابطان قضایی در پلیس فتای مرکز استان خراسان رضوی پس از تکمیل تحقیقات اولیه خود با استفاده از بررسی‌های تخصصی رد متهم را در یکی از خیابان‌های منطقه قاسم‌آباد مشهد زدند و او را در عملیاتی غافل‌گیرانه به دام انداختند.
رئیس پلیس فتای استان خراسان رضوی در تشریح دیگر ابعاد این پرونده به خبرنگار ما گفت: متهم ابتدا حاضر به همکاری با مأموران نبود و ادعای شاکی پرونده را کذب دانست، اما با پیدا شدن دو شاکی دیگر در این پرونده به ناچار لب باز کرد و جرم انتسابی اش را پذیرفت.

سرهنگ جواد جهانشیری بیان کرد: متهم در جلسه بازجویی پلیس به مأموران گفته است که گوشی‌های مورد نظر را از افغانستان به صورت قاچاق وارد کشور می‌کند و بدون راه‌اندازی ریجستری آن و اخذ مجوز‌های قانونی و گمرکی، آن‌ها را به عنوان گوشی‌های ارزان‌قیمت به فروش می‌رساند.

این مقام ارشد پلیس فتای استان ادامه داد: تاکنون ۳ شاکی پرونده که متهم به دام افتاده با فروش ۳ دستگاه گوشی تلفن همراه اپل و سامسونگ قاچاق در مجموع مبلغ ۱۶ میلیون تومان از آن‌ها کلاهبرداری کرده است از او شکایت کرده‌اند.
سرهنگ جهانشیری گفت: متهم که جوانی بیست‌وشش‌ساله است پس از تکمیل تحقیقات اولیه و تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفته است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->