برخورد یک هواپیما با ساختمان مجاور فرودگاه در تبریز + جزئیات (۱۰ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای پیشگیری از مسمومیت در کودکان مدیرعامل راه آهن: مسافران ایرانی با قطار پُرسرعت به آنکارا می‌روند سرطان پروستات دومین سرطان شایع مردان ایرانی | سالانه ۱۰ هزار مورد جدید در کشور ثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر بارش باران باشند  مصدومیت ۱۳ مسافر در اثر واژگونی مینی‌بوس در یکی از جاده‌های خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) نحوه پیگیری تخلفات شهریه‌ای مدارس غیرانتفاعی | والدین به وزارت آموزش و پرورش مراجعه کنند ۳ جان‌باخته و ۱۳ مصدوم در تصادفات جاده‌ای خراسان رضوی طی روز گذشته (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴) موسیقی به کاهش زوال عقل تا ۴۰ درصد کمک می‌کند تولد نوزاد ۵ کیلوگرمی در بیمارستان قائم(عج) مشهد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) معاون پرستاری وزارت بهداشت: تعداد پرستاران در کشور مطلوب است، اما درست پراکنده نشده‌اند | بازنگری در بورسیه دانشجویان پرستاری هشدار پلیس راهور به آموزشگاه‌های رانندگی درباره ۲ تخلف مهم آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵، فردا (یکشنبه، ۱۱ آبان) | ثبت‌نام نزدیک به ۶۰ هزار داوطلب در آزمون رد مال ویلای ۸ هزار متری متهم ردیف اول پرونده چای دبش به بانک ملت هشدار شیوع بالای هپاتیت A در بین کودکان و نوجوانان ایرانی ۷ علامت که نشانه کمبود ویتامین E است اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۰ آبان ۱۴۰۴) چطور بیماری‌های ۴۰ سالگی به بعد را نگیریم؟ علائم اولیه بیماری‌ ام‌اس چندین سال زودتر ظاهر می‌شوند بُعد عاطفی مشاوره‌های روان‌شناسی بسیار پررنگ‌تر از اطلاعاتی آن است | دوگانه احساس و منطق! پاسداشت محیط‌بانان، دفاع از تمامیت اکولوژیکی جریمه رانندگی روزانه برای ۱۰ هزار خودرو در مشهد نگاهی تخصصی به طرح جدید مجلس برای آموزش اجباری از  ۵سالگی | زوال زودهنگام کودکی تیراندازی پلیس، زورگیر‌های قمه‌کش را زمین‌گیر کرد راز و رمزهای «سرهنگ قلابی»در تقویم روزانه فاش شد! لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شیادی با کالای لوکس ارزان‌قیمت

  • کد خبر: ۵۸۶۴۵
  • ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۶
شیادی با کالای لوکس ارزان‌قیمت
یک قاچاقچی گوشی تلفن همراه در مشهد به دام پلیس فتا افتاد
مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ مردی جوان با مراجعه به فرماندهی پلیس فتای مرکز استان خراسان رضوی از فردی که با فروش یک دستگاه گوشی تلفن همراه لوکس ارزان‌قیمت از او کلاهبرداری کرده بود، شکایت کرد.
مأموران اداره فضای مجازی پلیس فتا با اعلام این شکایت به بررسی جزئیات این پرونده پرداختند و تحقیقات خود را برای شناسایی متهم اصلی آغاز کردند. مأموران در تحقیقات اولیه خود دریافتند که مال‌باخته از طریق سایت دیوار با فرد کلاهبردار آشنا شده است. شاکی که قصد خرید یک دستگاه گوشی تلفن همراه آیفون را داشته آگهی متهم را با عنوان «فروش گوشی‌های لوکس با ارزان‌ترین قیمت» در این سایت واسطه‌گر مشاهده می‌کند و با شماره اعلام شده تماس می‌گیرد.

متهم نیز بدون اعلام قاچاق بودن گوشی تلفن همراه خود با شاکی در یکی از خیابان‌های مشهد قرار می‌گذارد. شاکی از ترس اینکه مبادا سرش کلاه برود مبلغ را به یک کارشناس پرداخت می‌کند و او را برای خرید این گوشی، با خود همراه می‌کند. فرد کارشناس پس از بررسی گوشی تلفن همراه ارزان‌قیمت نظر مثبت خود را اعلام می‌کند و شاکی هم مبلغ ۴ میلیون تومان بابت خرید این گوشی که قیمت اصلی آن در بازار ۱۲ میلیون تومان است، می‌پردازد.

مرد جوان خوشحال از این معامله دوسربرد به خانه بازمی‌گردد و سیم کارت خود را روی گوشی تلفن همراه خریداری شده نصب و راه‌اندازی می‌کند که بلافاصله با پیامک قاچاق بودن گوشی تلفن همراهش روبه رو می‌شود. او چند مرتبه با شماره فرد فروشنده تماس می‌گیرد، اما هربار او حاضر به پاسخگویی شاکی نمی‌شود و دست آخر نیز تلفن همراهش را از دسترس خارج می‌کند.


ردزنی متهم در قاسم‌آباد

ضابطان قضایی در پلیس فتای مرکز استان خراسان رضوی پس از تکمیل تحقیقات اولیه خود با استفاده از بررسی‌های تخصصی رد متهم را در یکی از خیابان‌های منطقه قاسم‌آباد مشهد زدند و او را در عملیاتی غافل‌گیرانه به دام انداختند.
رئیس پلیس فتای استان خراسان رضوی در تشریح دیگر ابعاد این پرونده به خبرنگار ما گفت: متهم ابتدا حاضر به همکاری با مأموران نبود و ادعای شاکی پرونده را کذب دانست، اما با پیدا شدن دو شاکی دیگر در این پرونده به ناچار لب باز کرد و جرم انتسابی اش را پذیرفت.

سرهنگ جواد جهانشیری بیان کرد: متهم در جلسه بازجویی پلیس به مأموران گفته است که گوشی‌های مورد نظر را از افغانستان به صورت قاچاق وارد کشور می‌کند و بدون راه‌اندازی ریجستری آن و اخذ مجوز‌های قانونی و گمرکی، آن‌ها را به عنوان گوشی‌های ارزان‌قیمت به فروش می‌رساند.

این مقام ارشد پلیس فتای استان ادامه داد: تاکنون ۳ شاکی پرونده که متهم به دام افتاده با فروش ۳ دستگاه گوشی تلفن همراه اپل و سامسونگ قاچاق در مجموع مبلغ ۱۶ میلیون تومان از آن‌ها کلاهبرداری کرده است از او شکایت کرده‌اند.
سرهنگ جهانشیری گفت: متهم که جوانی بیست‌وشش‌ساله است پس از تکمیل تحقیقات اولیه و تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفته است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->