قتل پیرمرد توسط دزد تبعه خارجی با همدستی زن جوان در اطراف مشهد! ۲ دختربچه در بندرعباس قربانی حریق خانگی شدند کل و بز ایرانی؛ گونه‌های در معرض خطر دیده می‌شوند + ویدئو آتش‌سوزی گسترده کارگاه گاز مایع در شیراز مهار شد پیش‌دبستانی در یک قدمی اجباری شدن ثبت ۱۲۸ زلزله در کشور طی یک هفته گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها جهان وارونه شد | سالمندان جلوتر از جوانان در ماراتن دیجیتال! توضیحات تأمین اجتماعی در خصوص کسر یک درصد از حقوق بازنشستگان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) ارائه تسهیلات و تخفیفات ویژه اقامتی به بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری از روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) نارضایتی بازنشستگان از قرارداد بیمه تکمیلی حق مناطق جنگی به کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ +جزئیات حکمت کارت آبان بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ آبان ماه ۱۴۰۴) + مبالغ واریزی واریز معوقات بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در هفته جدید ادامه دارد (۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴) بازداشت مأمور پلیس در پرونده تیراندازی جاده رودان هرمزگان معجزه کاهش وزن با مصرف عصاره یک چای معروف پانسمان بیماران پروانه‌ای، قربانی تحریم‌های آمریکا تفاوت آنفلوانزا با دیگر بیماری‌های ویروسی تنفسی چیست؟ خوردنی‌هایی برای کاهش علائم اختلال عاطفی فصلی انسداد ۸ سایت غیرقانونی فروش بلیت هواپیما | مسافران پیش از خرید، استعلام مجوز سایت را بگیرند پاسخ فرودگاه مشهد به خبر «درهای بسته» بر روی مسافران | اختلال در اتوماتیک، علت تأخیر ورود بود (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + فیلم کلاهبردار حرفه‌ای با اعتراف به ۱۷ فقره کلاهبرداری میلیاردی دستگیر شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) اولین پرواز مستقیم تهران-وین روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) انجام خواهد شد بیش از نیم‌میلیون تولد در هفت‌ماهه نخست ۱۴۰۴ برخورد یک هواپیما با ساختمان مجاور فرودگاه در تبریز + جزئیات (۱۰ آبان ۱۴۰۴) راهکار‌هایی برای پیشگیری از مسمومیت در کودکان مدیرعامل راه آهن: مسافران ایرانی با قطار پُرسرعت به آنکارا می‌روند سرطان پروستات دومین سرطان شایع مردان ایرانی | سالانه ۱۰ هزار مورد جدید در کشور ثبت می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر بارش باران باشند 
سرخط خبرها

جرم تکراری تبهکاران سریالی

  • کد خبر: ۵۹۵۶۸
  • ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۴
جرم تکراری تبهکاران سریالی
عاملان ده‌ها فقره سرقت موتور و قاپ‌زنی در مشهد شناسایی شدند و به دام افتادند
مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ مأموران ۲ کلانتری مشهد در عملیاتی منسجم و ضربتی ۳ مجرم سریالی که مرتکب سرقت ده‌ها دستگاه موتورسیکلت و گوشی تلفن همراه شده بودند را شناسایی کرده و به دام انداختند.
فرمانده انتظامی مشهد در تشریح جزئیات این پرونده گفت: مرحله اول این عملیات ضربتی از سوی مأموران دایره تجسس کلانتری شهید آستانه‌پرست اجرا شد که در آن ۲ سارق سریالی موتورسیکلت شناسایی و دستگیر شدند.

سرهنگ عباس صارمی ساداتی بیان کرد: این عملیات در حالی در دستور کار مأموران ما در کلانتری شهید آستانه‌پرست قرار گرفت که از چندی پیش گزارش‌های مردمی مبنی بر سرقت‌های موتورسیکلت به سامانه فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام شده بود. تیم‌های رسیدگی‌کننده به این پرونده در همان تحقیقات اولیه خود به سرنخ‌هایی از متهمان این پرونده دست یافتند و با استفاده از تصاویر چند دوربین مداربسته چهره فرضی یکی از این افراد را ترسیم کردند.

این مقام ارشد انتظامی مشهد ادامه داد: مأموران دایره تجسس کلانتری حین گشت‌زنی در یکی از خیابان‌های تحت حفاظت خود به مردی جوان که در اطراف یک دستگاه موتورسیکلت پرسه‌زنی می‌کرد، مشکوک شدند و او را زیر نظر گرفتند. مرد جوان غافل از اینکه زیر ذره‌بین مأموران قرار دارد مشغول بازکردن قفل و زنجیر یک دستگاه موتورسیکلت پارک شده کنار خیابان بود که در این لحظه ضابطان قضایی سر رسیده و او را دستگیر کردند.

سرهنگ صارمی به اقرار متهم به دام افتاده و بزه انتسابی‌اش اشاره کرد و گفت: در بازرسی اولیه از این متهم بیست‌وپنج‌ساله یک شاه‌کلید کشف شد. این فرد در تحقیقات اولیه ضمن لو دادن همدستش به بزه انتسابی خود اعتراف کرد و گفت که قصد سرقت موتورسیکلت مورد نظر را داشته است. مأموران کلانتری شهید آستانه‌پرست با در دست داشتن این سرنخ وارد عمل شدند و دیگر متهم این پرونده را در داخل منزلی مسکونی واقع در محدوده بولوار مصلی شناسایی و دستگیر کردند.
 
مأموران در بازرسی از مخفیگاه این سارق حرفه‌ای نیز یک دستگاه موتورسیکلت سرقتی را کشف کردند. رئیس پلیس مشهد بیان کرد: متهمان به دام افتاده در اظهارات خود تاکنون به ۲۰ فقره سرقت موتورسیکلت اعتراف کرده‌اند و تحقیقات برای کشف اقدامات مجرمانه آن‌ها و همچنین شناسایی و دستگیری مال‌خران اموال مسروقه این پرونده ادامه دارد.


قاپ‌زنی تلفن همراه

سرهنگ صارمی در ادامه به دومین عملیات عوامل انتظامی مشهد اشاره کرد و گفت: در این عملیات مأموران دایره تجسس کلانتری میرزا کوچک‌خان از طریق مرکز پیام ۱۱۰ به خبری دست یافتند که نشان از قاپ‌زنی در یکی از خیابان‌های حوزه استحفاظی آن‌ها داشت. مأموران به محض اعلام گزارش اعزام شدند و در تحقیقات ابتدایی خود با همکاری شهروندان وظیفه‌شناس، عامل این سرقت که نوجوانی هفده‌ساله بود را شناسایی کردند و در اقدامی ضربتی به دام انداختند.
 
فرمانده انتظامی مشهد بیان کرد: سارق به دام افتاده در بازجویی پلیسی ضمن قبول جرم همدست خود را که با او مرتکب این سرقت‌ها شده بود معرفی کرد. او و همدستش در آخرین سرقت خود در خیابان شهید علیمردانی گوشی تلفن همراه زنی جوانی را از دستش چنگ زده و متواری شده بودند. تحقیقات پلیس برای دستگیری متهم فراری این پرونده و کشف دیگر سرقت‌های آن‌ها ادامه دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->