مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

اتاق هنر در مراکز توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی راه اندازی خواهد شد

  • کد خبر: ۷۰۲۸۲
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۷
اتاق هنر در مراکز توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی راه اندازی خواهد شد
اولین پروژه بارورسازی هنر ویژه مددجویان مراکز توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی آغاز شد.

گروه سلامت و پزشکی شهرآرانیوز | معاون توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی گفت: در این برنامه، یک گروه تخصصی نمایش درمانی، در حال برگزاری دوره‌های آموزشی مقدماتی هنردرمانی را برای مربیان هنر و مسؤولان فنی ۱۵۰ مرکز شبانه‌روزی و روزانه نگهداری و توانبخشی معلولین تحت پوشش خراسان رضوی هستند.

حمیدرضا علی زاده با بیان این خبر گفت: این گروه هنردرمانی که آموزش‌ها را در فضای مجازی ارائه می‌دهد، هفته گذشته مربیان و مسؤولان فنی ۳۰ مرکز را به پایان بردند و در هفته‌ی جاری ۶۰ مرکز را در این آموزش‌ها تحت پوشش قرار دادند.

وی افزود: هفته‌ی آینده نیز این گروه تخصصی، آموزش ۶۰ مرکز دیگر را در دستور کار دارند.

وی ادامه داد: این گروه یک دوره‌ی ۸۰ ساعته ۱۰ روزه را برگزار می‌کنند و سپس، افراد آموزش دیده، پس از ارزیابی سطح آموزش و تربیت‌پذیری مددجویان مراکز، آنها را گروه‌بندی کرده و این آموزش‌ها را به صورت زنجیره‌ای به آنان ارائه می‌دهند که ممکن است انفرادی، گروهی یا در دسته‌های محدود باشد.

به گفته‌ی علی‌زاده، این آموزش‌ها در راستای هنردرمانی برای مددجویانی که سطح معینی از معلولیت جسمی‌حرکتی، ذهنی، شنوایی، بینایی و گفتار را دارند و یا در گروه بیماران روانی مزمن، کودکان مبتلا به اختلالات طیف اوتیسم و دیگر معلولیت‌ها قرار می‌گیرند انجام می‌شود.

وی هدف از این آموزش‌ها را افزایش سطح توانمندی روانی اجتماعی، کنترل اضطراب و خشم، کنترل و کاهش عوارض معلولیت، کاهش آسیب‌های فیزیکی و روانی و توانمندسازی جسمی روانی مددجویان عنوان کرد.

علی‌زاده گفت: پس از انجام آموزش های مقدماتی برای تمام ۱۵۰ مرکز اقامتی و روزانه، دوره‌ی پیشرفته‌ی آموزش‌ها نیز برای این مراکز انجام خواهد شد.

وی با یادآوری اینکه خراسان رضوی در زمینه‌ی هنردرمانی، تئاتردرمانی و نمایش درمانی، در بین استان‌های کشور پیشتاز بوده گفت: بهزیستی استان خراسان رضوی در ۵ سال گذشته افتخار برگزاری چندین جشنواره فرهنگی هنری را در سطح استان و کشور داشته که نتایج بسیار خوبی به بار آورده و ده‌ها مددجو به توانمندی‌های بسیار بالایی در استفاده از استعدادهای هنری خود رسیده‌اند.

معاون توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی همچنین تأکید کرد: برنامه‌ی نمایش درمانی در قسمت آموزش تکنیک‌های نمایش عروسکی و پرورش استعدادهای تئاتر عروسکی، اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به برنامه سازمان بهزیستی کشور برای توسعه هنردرمانی در مراکز بهزیستی گفت: در خراسان رضوی اتاق هنر همه مراکز توانبخشی روزانه و اقامتی راه‌اندازی شده و آموزش‌های فعلی نیز در بارورسازی محتوایی این اتاق‌ها انجام می‌شود.

شایان ذکر است اتاق‌های هنر در راستای بکارگیری روش‌ها و متدهای جدید هنردرمانی و همچنین افزودن یک تفریح سالم برای مددجویان، در آذرماه گذشته در ۸۰۰ مرکز توانبخشی در سراسر کشور راه‌اندازی شده است.

اضافه می‌شود خراسان رضوی ۸۰ مرکز شبانه‌روزی و ۷۰ مرکز روزانه توانبخشی را تحت پوشش آموزش‌های نمایش‌درمانی قرار داده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->