مرگ مشکوک با پس‌زمینه دعوای زن‌وشوهری بیش از ۳ میلیارد تومان مالیات برای ثبت مهریه ۳۰۰ سکه‌ای گفت‌وگو با مال‌خر متهم به خرید ۲ هزار گوشی دزدی | بندبازی یک سارق بندِ باز شهادت ۳ نیروی پلیس درپی حادثه تروریستی در چابهار (۲۱ تیر ۱۴۰۴) سولاریوم چه خطراتی را برای پوست ایجاد می‌کند؟ نتایج آزمون ورودی مدارس سمپاد ۱۴۰۴، هفته اول شهریورماه اعلام خواهد شد هشدار سازمان غذا و دارو درباره تبلیغات قطره‌های چشمی در فضای مجازی اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۱ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس کمیسیون آموزش مجلس: تعویق آزمون استخدامی آموزش‌ و پرورش منتفی است توصیه‌های تغذیه‌ای برای بهبود وضعیت افراد گرمازده لبنیات غیرپاستوریزه، عامل اصلی انتقال بیماری‌های مشترک انسان و حیوان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۱ تیر ۱۴۰۴) | ۳ روز رگبار باران و رعد و برق در ۱۶ استان هنگام گزش مار و عقرب، کدام کارها را نکنیم؟ حکم اعدام عامل اصلی پرونده تجاوز و قتل «نیان» دختربچه بوکانی، در ملأعام اجرا شد (۲۱ تیرماه ۱۴۰۴) دستگیری سارقان خوار بار فروشی‌های مشهد افزایش اضطراب زنان باردار هم‌زمان با جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل هشدار سازمان غذا و دارو نسبت به ۹ فرآورده غیرمجاز مراقبت از مو و پوست در بازار جان باختن ۴ نفر در حادثه واژگونی خودرو در محور فرخشهر به بروجن (۲۰ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر در نزاع جمعی در نیشابور (۲۰ تیر ۱۴۰۴) ثبت جهانی غارهای پارینه‌سنگی خرم آباد در فهرست میراث جهانی یونسکو زلزله ۴.۱ ریشتری نهبندان در خراسان جنوبی را لرزاند (۲۰ تیر ۱۴۰۴) گسترده‌ترین گرمای تابستانی در راه کشور (۲۰ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| نقص فنی مینی‌بوس در مشهد حادثه آفرید نهمین دوره ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان آغاز شد (۱۹ تیر ۱۴۰۴) +جزئیات ماجرای حادثه انفجار در یکی از برج‌های منطقه چیتگر تهران چه بود؟ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) پرداخت معوقات ۱۴ هزار میلیاردی فرهنگیان بازنشسته در دوران جنگ مراقب باشید خُلقتان گرمازده نشود | هوای گرم به‌جز جسم، خلق‌وخو را هم متأثر می‌کند ابلاغ دستورالعمل بازگشایی موزه‌ها و اماکن تاریخی پس از جنگ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) بازدید وزیر آموزش و پرورش از محل برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد
سرخط خبرها

ورود سامانه بارشی از غرب به کشور

  • کد خبر: ۸۵۷۱۳
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۵
ورود سامانه بارشی از غرب به کشور
کارشناس سازمان هواشناسی ضمن اعلام ورود سامانه بارشی از غرب به کشور برای بیشتر مناطق غربی و مرکزی کشور بارش باران را پیش‌بینی کرد و نسبت به آبگرفتگی معابر و کاهش دید در گذرگاه‌های کوهستانی استان‌های پربارش، هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، کارشناس سازمان هواشناسی ضمن اعلام ورود سامانه بارشی از غرب به کشور برای بیشتر مناطق غربی و مرکزی کشور بارش باران را پیش‌بینی کرد و نسبت به آبگرفتگی معابر و کاهش دید در گذرگاه‌های کوهستانی استان‌های پربارش، هشدار داد.

به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی «فریبا گودرزی»، گفت: امروز سامانه بارشی به تدریج از غرب، وارد کشور می‌شود. مناطقی از شمال‌غرب، غرب، جنوب‌غرب، مرکز، دامنه‌های زاگرس مرکزی، غرب سواحل دریای‌خزر، دامنه‌های البرز مرکزی دراستان‌های قزوین، البرز و تهران، بارش باران گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش بادهای شدید موقتی را دارند که بارش‌ها در بلندی‌ها به شکل برف است.

کارشناس سازمان هواشناسی بارش‌های امروز را برای استان‌های کردستان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، شمال خوزستان، همدان، قزوین، زنجان، اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد شدید پیش‌بینی کرد و گفت: در استان‌های پربارش، آبگرفتگی معابر و لغزندگی جاده‌ها به ویژه در گذرگاه‌های کوهستانی و کاهش دید مورد انتظار است. بنابراین رانندگانی که قصد تردد در جاده‌های کوهستانی را دارند به این نکات توجه کنند.

وی ادامه داد: فردا با فعالیت این سامانه بارشی علاوه بر مناطقی که عنوان شد، بارش‌ها با شدت کمتر در استان‌های گلستان، سمنان، خراسان شمالی و خراسان رضوی ادامه دارد. شدت بارش‌های فردا در آذربایجان‌غربی، آذربایجان‌شرقی، اردبیل، کرمانشاه، لرستان، همدان، مرکزی، ایلام، خورستان، اصفهان و کهگیلویه و بویراحمد است.

به گفته کارشناس سازمان هواشناسی، بارش‌ها کماکان تا اواسط هفته آتی در کشور ادامه دارد.

گودرزی خاطرنشان  کرد: برای یکشنبه و دوشنبه، در نوار شرقی کشور به ویژه منطقه زابل، وزش باد شدید رخ می‌دهد که در مناطق مستعد سبب خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا می‌شود. همچنین برای امروز و فردا، غرب خلیج‌فارس و شنبه غرب دریای خزر، مواج و متلاطم می‌شود. هوای تهران نیز امروز نیمه‌ابری است که در ساعات بعدازظهر ابری همراه با وزش باد می‌شود. در بلندی‌های استان تهران نیز احتمال بارش پراکنده وجود دارد و بیشینه دمای پایتخت ۱۹ درجه بالای صفر است.

به گفته وی، سردترین ایستگاه هواشناسی چالدران با ۵ درجه زیرصفر و گرم‌ترین ایستگاه هواشناسی، لامرد با ۳۶درجه بالای صفر، ثبت شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->