آیا ادارات اصفهان در روز‌های ۱۵ و ۲۲ مردادماه ۱۴۰۴ تعطیل است؟ ۱۴ مورد غرق‌شدگی در استخر‌های کشاورزی و منابع آبی غیرمجاز از ابتدای سال ۱۴۰۴ در مشهد وزیر آموزش و پرورش: تغییر ریل آموزش و پرورش با تحول در برنامه‌درسی آغاز می‌شود پلیس تهران: کشف ۳۴ جسد از یک خانه در سعادت آباد صحت ندارد (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) توصیه‌های دارویی که زائران اربعین باید جدی بگیرند درد‌های گردن و کمر در کمین افراد پشت‌میزنشین و مشاغل سنگین این غذا‌ها فشار خون شما را تنظیم می‌کنند ۲۷۷ زندانی خراسان رضوی در قالب «پویش نذر حسینی» آزاد شدند آیا مصرف بیش از حد میوه باعث چاقی می‌شود؟ افراد بی‌خواب مستعد افسردگی هستند علت عدم پرداخت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چیست؟ مجازات حمل مواد مخدر در کشور عراق چیست؟ محمد درویش: به جای انتظار برای باران، باید اقتصاد بدون باران بسازیم | هندوانه یا گندم؛ کدام آب‌بَرتر است؟ یک نماینده مجلس: مطالبات و پاداش پایان خدمت بازنشستگان را پرداخت کنید شرایط خروج مشمولان نظام وظیفه و سربازان اعلام شد کشف محموله‌های قاچاق در پایتخت از تجهیزات دندانپزشکی تا لوازم یدکی خودرو و چای! پرونده گم شدن جنین‌های بیمارستان آبان تهران همچنان در حال بررسی است شرق دور روسیه دوباره لرزید | فوران آتشفشان خُفته پس از ۶۰۰ سال + فیلم توصیه‌های طب ایرانی برای بهبود کیفیت شیر مادر پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۲ مرداد ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان خطرات بالقوه کم شنوایی در کمین شماست پیوند مچ دست بیمار جوان با موفقیت در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد انجام شد (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) بیماران قلبی قبل از حضور در سفر اربعین، حتماً با پزشک خود مشورت کنند سهمیه‌های کنکور در مسیر بازنگری؛ دولت در حال بررسی پیشنهاد وزارت علوم رژیم غذایی پرچرب چگونه بر روده اثر می‌گذارد؟ چاپ ۸۰ درصدی کتاب‌های درسی | دانش‌آموزان تا ۱۰ شهریور فرصت دارند درمانگاه شهدای سلامت بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی در کربلای معلی فعال شد آیا بستن شکم با پلاستیک در حین ورزش موجب چربی‌سوزی می‌شود؟ پیش‌بینی رگبار و گردوخاک در جنوب و ارتفاعات کشور (۱۲ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نظر رهبر معظم انقلاب درباره چند همسری/ خدا یکی و محبت یکی و «یار» یکی

  • کد خبر: ۸۸۹۰
  • ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۹
نظر رهبر معظم انقلاب درباره چند همسری/ خدا یکی و محبت یکی و «یار» یکی
پیرو انتساب برخی دیدگاه‌ها و تعبیرات در موضوع «چندهمسری مردان» به حضرت آیت‌الله خامنه‌ای و با توجه به تأثیر آن بر مسائل خانوادگی و شئون اجتماعی، بخش زن و خانواده‌ی KHAMENEI.IR (ریحانه) فتوا و نگاه معظم‌له به این مسأله را به شکل مختصر بیان می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، در نظر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بنابر ادله‌ی معتبر دینی چند همسری مردان، مباح، اما غیر مستحب است، اما از آنجا که مطابق دلایل قرآنی جواز آن مشروط به اطمینان از رعایت عدالت بین همسران شده است، بنابراین هر گاه از نظر عقلایی عدم تحقق رعایت عدالت بین همسران محتمل باشد، ازدواج مجدد شوهر جایز نیست.

همچنین در نگاه کلان معظم‌له به خانواده به عنوان مهمترین نهاد اجتماعی در زندگی انسان و ضرورت شکل‌گیری خانواده و مراقبت و حفاظت از آن، عواملی در استحکام این بنیان الهی و شکل‌گیری آن مؤثر است از جمله: حفظ محبت و اعتماد متقابل زوجین، اصالت نقش مادری و تربیتی بانوان، پرهیز از راه یافتن نگاه مادی به خانواده و تجمل‌گرایی و رقابت‌های مادی خانواده‌ها، ترویج ازدواج آسان و نقش مهم و مؤثر والدین در آن، وظیفه‌ی دستگاه‌های حکومتی و رسانه‌ها در تسهیل امر ازدواج جوانان.

بر این اساس از آنجا که در جامعه و کشور ما ازدواج مجدد مردان غالباً به ضرر استحکام خانواده و موجب تضعیف محبت زوجین و گاه فروپاشی خانواده است، نگاه معظم‌له به آن خوشبینانه و مثبت نیست و از این روست که این جمله در بیان ایشان تکرار شده است که: «خدا یکی و محبت یکی و یار یکی»

 

توضیحات دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره نظر ایشان پیرامون مسئله چندهمسری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->