نوشابه خطر ابتلا به کبد چرب را ۴ برابر افزایش می‌دهد شهادت مامور پلیس در یک مزرعه کشت خشخاش در خوزستان (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آیا خبر عفو تتلو صحت دارد؟ | واکنش وکیل امیرحسین مقصودلو به شایعات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) «مشهد مهربان» امسال در خدمت دانش‌آموزان محروم خراسان رضوی شکایت از باغ‌وحش ارم پس از تلف‌شدن توله شیر امیرعلی اکبری (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک فوق‌سنگین در جاده چالوس | محورهای فیروزکوه، هراز و آزادراه قزوین - رشت را انتخاب کنید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) زلزلۀ نسبتا شدید حوالی بندر چارک هرمزگان و جزیره کیش را لرزاند + جرئیات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی مطرح کرد: مشهد درگیر فرونشست | تهدیدی جدی برای زیرساخت‌های حیاتی زباله، مهم‌ترین معضل زیست محیطی طرقبه و شاندیز تلاش حداکثری وزارت آموزش و پرورش ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل تأکید وزارت آموزش و پرورش بر حذف نگاه تجاری در مدارس غیردولتی هشدار مرکز اطلاعات مالی به موسسات خیریه | خیریه‌ها ممکن است در معرض فساد قرار گیرند پلیس فتا هشدار داد: کلاهبرداری با نام سود سهام عدالت تعیین وضعیت استخدام حدود ۲۰ معلم نهضتی و پیش دبستانی تا هفته آینده (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اعتراض جمعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه فرهنگیان به مصوبه سقف سنی پذیرش دانشجومعلمان گلایه مندی مردم مشهد از نحوه پاسخ گویی سامانه ۱۲۲ | انتظار پشت خط آبفا کلیاتی در مورد انرژی و مواد مغذی مورد نیاز کودکان ۱ تا ۲ ساله اهواز همچنان غرق در دود ناشی از آتش‌سوزی هوالعظیم | مسئولان اقدام مؤثری نکردند نوید بارش‌های نرمال پاییزی برای چند استان توله شیر امیر علی‌اکبری در باغ وحش پارک ارم تلف شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | واکنش علی‌اکبری به خبر چه بود؟ حکم قصاص قاتل الهه حسین‌نژاد تأیید شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) بعد از ورزش باید دوش گرم بگیریم یا دوش سرد؟ نظارت‎های دقیق‌تر بر کارخانه‌های تولیدکننده لوازم آرایشی بطری‌های نوشیدنی در آزمون بهداشت مردود شدند استرداد کلاهبردار ۳۵۰ میلیاردی به کشور فراسالمندی در انتظار کشور | یکی از مهم‌ترین چالش‌ها را شاخص‌های اساسی جمعیت‌شناسی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | کاهش دما از ابتدای هفته آینده
سرخط خبرها

سارقان خشن گوشی تلفن‌همراه در مشهد دستگیر شدند

  • کد خبر: ۸۹۱۴۱
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۹
سارقان خشن گوشی تلفن‌همراه در مشهد دستگیر شدند
برررسی‌های پلیس حاکی از آن بود که دوسرنشین یک موتورسیکلت هنگام ربودن گوشی تلفن همراه زنی جوان، با مقاومت او روبه رو شده اند، به نحوی که ترک نشین موتورسیکلت روی زمین سقوط می‌کند و آن‌ها با ضرب و شتم زن، گوشی اش را می‌ربایند.

محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ نزدیک غروب، زن جوان در حال حرکت در بولوار مطهری شمالی بود. او بدون توجه به اطراف، با فردی دیگر تلفنی صحبت می‌کرد، غافل از اینکه دو جفت چشم در فاصله‌ای نه چندان دور، حرکات او را می‌پایند. زن وقتی صدای موتور را از پشت سر شنید، به عقب برگشت و فهمید که دوسارق موتورسوار قصد ربودن گوشی اش را دارند. زن با کشیدن گوشی که قسمتی از آن در دست ترک نشین موتور سیکلت بود، تعادل این فرد را به هم زد و هردو روی زمین افتادند. سارق بلافاصله از جابرخاست، اما به جای فرار با همدست دیگرش به سراغ زن آمدند و شروع به کتک کاری اش کردند.

سارقان در مقابل چشمان حیران شهروندانی که به واسطه جیغ‌های زن در محل جمع شده بودند، گوشی را زورگیری کردند و متواری شدند. اما آن‌ها سرنخ مهمی در صحنه به جا گذاشته بودند، موضوعی که موجب شد مأموران به راحتی آن‌ها را شناسایی و دستگیر کنند.
ماجرای خشونت‌های خیابانی هنگام سرقت از شهروندان، حساسیت دوچندانی را در پی داشت موضوعی که موجب شد تا سرهنگ حسین دهقانپور، رئیس پلیس مشهد مأموران کلانتری شهید هاشمی نژاد را مأمور رسیدگی فوری و قاطع به این پرونده کند.

آخرین شکایت، اولین سرنخ

در تماس شهروندان با پلیس ۱۱۰ و اعلام یک مورد سرقت مقرون به آزار در بولوار مطهری شمالی مشهد، مأموران کلانتری شهید هاشمی نژاد که از چندی قبل در جست و جوی این افراد بودند، سریع خود را به محل جرم رساندند.
برررسی‌های پلیس حاکی از آن بود که دوسرنشین یک موتورسیکلت هنگام ربودن گوشی تلفن همراه زنی جوان، با مقاومت او روبه رو شده اند، به نحوی که ترک نشین موتورسیکلت روی زمین سقوط می‌کند و آن‌ها با ضرب و شتم زن، گوشی اش را می‌ربایند.

مأموران در بررسی صحنه جرم متوجه پلاکی می‌شوند که کنار پیاده رو افتاده بود. تحقیقات بعدی نشان داد که این پلاک موتور سیکلت سارقان است و موقع افتادن سرنشین، پلاک هم کنده شده است.
همین سرنخ کافی بود تا مأموران به راحتی متهمان را که افرادی سابقه دار بودند، شناسایی کنند و پس از هماهنگی‌های لازم دو متهم پرونده را دستگیر کنند. مأموران در هنگام دستگیری نیز دو دستگاه تلفن همراه سرقتی دیگر از متهمان کشف کردند.

شناسایی چندین شاکی دیگر

مأموران کلانتری شهید هاشمی نژاد با بررسی گوشی‌های کشف شده، متوجه شدند که مالک این گوشی‌ها دو زن هستند و محل وقوع جرم نیز منطقه سیدی و هفده شهریور مشهد بوده است.
هم زمان با آغاز تحقیقات تخصصی مردی به کلانتری مراجعه و اعلام کرد که ساعت هفت شب پیش در یکی از کوچه‌های خیابان آیت ا... عبادی در حال حرکت بوده که دو موتورسوار راه او را سد کرده و پس از ضرب و شتم گوشی اش را ربوده و متواری شده اند.
این شاکی نیز در رویارویی با متهمان دستگیر شده، آن‌ها را شناسایی و از آن‌ها شکایت کرد.

شناسایی مال باختگان بیشتر

تیم رسیدگی کننده به پرونده به منظور شناسایی دیگر جرائم این افراد و همچنین دستگیری همدستان احتمالی آن ها، بازجویی‌های تخصصی را از متهمان که دارای سابقه‌های کیفری دیگری نیز هستند، آغاز کردند.
در خلال این رسیدگی‌ها فردی با مراجعه به کلانتری مدعی شد که مقابل بیمارستان حضرت ام البنین (س) هنگام صحبت با تلفن همراه، همین سارقان به همراه دونفر دیگر با دوموتورسیکلت به او نزدیک شده‌اند و گوشی پنج میلیون تومانی اش را سرقت کرده اند.

همچنین زنی جوان با حضور در کلانتری با شناسایی سارقان مدعی شد که ساعت ۱۸ چند روز قبل، در اطراف میدان شهدا این افراد گوشی هشت میلیون تومانی اش را چنگ زده اند و گریخته اند.
زنی دیگر نیز مدعی بود که همین افراد گوشی اش را در اطراف میدان هفده شهریور هنگامی که قصد داشته خودرو اینترنتی بگیرد از دستش قاپیده و متواری شده اند.

سرقت از مرکز شهر، دستگیری در غرب شهر

در حالی که تحقیقات از سارقان زورگیر در هسته مرکزی شهر ادامه داشت، مأموران کلانتری هاشمی نژاد در جریان سرقت یک خودرو سواری قرار گرفتند.
با حضور تیم گشتی پلیس در محل، مردی جوان اعلام کرد که دقایقی قبل چند مرد جوان خودرواش را با توسل به زور از او سرقت کرده اند. مأموران بلافاصله اقدامات لازم را انجام دادند و مشخصات خودرو را در شبکه پلیس منتشر کردند.

ساعاتی بعد مأموران کلانتری هفت تیر، در گشت زنی‌های خود در محدوده استحفاظی این کلانتری، همان خودرو سرقتی که در حاشیه خیابان پارک شده بود را شناسایی کردند. همچنین مشخص شد که فردی جوان درون خودرو حضور دارد که این متهم نیز دستگیر و به کلانتری منتقل شد. تحقیقات درباره روشن شدن دلایل سرقت و همچنین دیگر عوامل دخیل در این دزدی، ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->