جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا مقرری بیمه بیکاری و مستمری برای تمام کارگران و خانواده‌های متوفیان بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی حادثه بندر شهید رجایی پوشش سلامت ۳۰ میلیون نفر با اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع افزایش تعداد جان‌باختگان طوفان تهران + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش نظام سلامت با بازارسیاه نوبت دهی برخی منشی‌های پزشکان از زندان برای قتل تا زندان برای دزدی نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد دستگیری متهمان قتل نوجوان مشهدی در کمتر از ۴۸ ساعت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین آمار از طوفان تهران: یک کشته و ٢۴ مصدوم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جست‌وجوی مصدومان حادثه بندر رجایی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سارقان خشن گوشی تلفن‌همراه در مشهد دستگیر شدند

  • کد خبر: ۸۹۱۴۱
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۹
سارقان خشن گوشی تلفن‌همراه در مشهد دستگیر شدند
برررسی‌های پلیس حاکی از آن بود که دوسرنشین یک موتورسیکلت هنگام ربودن گوشی تلفن همراه زنی جوان، با مقاومت او روبه رو شده اند، به نحوی که ترک نشین موتورسیکلت روی زمین سقوط می‌کند و آن‌ها با ضرب و شتم زن، گوشی اش را می‌ربایند.

محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ نزدیک غروب، زن جوان در حال حرکت در بولوار مطهری شمالی بود. او بدون توجه به اطراف، با فردی دیگر تلفنی صحبت می‌کرد، غافل از اینکه دو جفت چشم در فاصله‌ای نه چندان دور، حرکات او را می‌پایند. زن وقتی صدای موتور را از پشت سر شنید، به عقب برگشت و فهمید که دوسارق موتورسوار قصد ربودن گوشی اش را دارند. زن با کشیدن گوشی که قسمتی از آن در دست ترک نشین موتور سیکلت بود، تعادل این فرد را به هم زد و هردو روی زمین افتادند. سارق بلافاصله از جابرخاست، اما به جای فرار با همدست دیگرش به سراغ زن آمدند و شروع به کتک کاری اش کردند.

سارقان در مقابل چشمان حیران شهروندانی که به واسطه جیغ‌های زن در محل جمع شده بودند، گوشی را زورگیری کردند و متواری شدند. اما آن‌ها سرنخ مهمی در صحنه به جا گذاشته بودند، موضوعی که موجب شد مأموران به راحتی آن‌ها را شناسایی و دستگیر کنند.
ماجرای خشونت‌های خیابانی هنگام سرقت از شهروندان، حساسیت دوچندانی را در پی داشت موضوعی که موجب شد تا سرهنگ حسین دهقانپور، رئیس پلیس مشهد مأموران کلانتری شهید هاشمی نژاد را مأمور رسیدگی فوری و قاطع به این پرونده کند.

آخرین شکایت، اولین سرنخ

در تماس شهروندان با پلیس ۱۱۰ و اعلام یک مورد سرقت مقرون به آزار در بولوار مطهری شمالی مشهد، مأموران کلانتری شهید هاشمی نژاد که از چندی قبل در جست و جوی این افراد بودند، سریع خود را به محل جرم رساندند.
برررسی‌های پلیس حاکی از آن بود که دوسرنشین یک موتورسیکلت هنگام ربودن گوشی تلفن همراه زنی جوان، با مقاومت او روبه رو شده اند، به نحوی که ترک نشین موتورسیکلت روی زمین سقوط می‌کند و آن‌ها با ضرب و شتم زن، گوشی اش را می‌ربایند.

مأموران در بررسی صحنه جرم متوجه پلاکی می‌شوند که کنار پیاده رو افتاده بود. تحقیقات بعدی نشان داد که این پلاک موتور سیکلت سارقان است و موقع افتادن سرنشین، پلاک هم کنده شده است.
همین سرنخ کافی بود تا مأموران به راحتی متهمان را که افرادی سابقه دار بودند، شناسایی کنند و پس از هماهنگی‌های لازم دو متهم پرونده را دستگیر کنند. مأموران در هنگام دستگیری نیز دو دستگاه تلفن همراه سرقتی دیگر از متهمان کشف کردند.

شناسایی چندین شاکی دیگر

مأموران کلانتری شهید هاشمی نژاد با بررسی گوشی‌های کشف شده، متوجه شدند که مالک این گوشی‌ها دو زن هستند و محل وقوع جرم نیز منطقه سیدی و هفده شهریور مشهد بوده است.
هم زمان با آغاز تحقیقات تخصصی مردی به کلانتری مراجعه و اعلام کرد که ساعت هفت شب پیش در یکی از کوچه‌های خیابان آیت ا... عبادی در حال حرکت بوده که دو موتورسوار راه او را سد کرده و پس از ضرب و شتم گوشی اش را ربوده و متواری شده اند.
این شاکی نیز در رویارویی با متهمان دستگیر شده، آن‌ها را شناسایی و از آن‌ها شکایت کرد.

شناسایی مال باختگان بیشتر

تیم رسیدگی کننده به پرونده به منظور شناسایی دیگر جرائم این افراد و همچنین دستگیری همدستان احتمالی آن ها، بازجویی‌های تخصصی را از متهمان که دارای سابقه‌های کیفری دیگری نیز هستند، آغاز کردند.
در خلال این رسیدگی‌ها فردی با مراجعه به کلانتری مدعی شد که مقابل بیمارستان حضرت ام البنین (س) هنگام صحبت با تلفن همراه، همین سارقان به همراه دونفر دیگر با دوموتورسیکلت به او نزدیک شده‌اند و گوشی پنج میلیون تومانی اش را سرقت کرده اند.

همچنین زنی جوان با حضور در کلانتری با شناسایی سارقان مدعی شد که ساعت ۱۸ چند روز قبل، در اطراف میدان شهدا این افراد گوشی هشت میلیون تومانی اش را چنگ زده اند و گریخته اند.
زنی دیگر نیز مدعی بود که همین افراد گوشی اش را در اطراف میدان هفده شهریور هنگامی که قصد داشته خودرو اینترنتی بگیرد از دستش قاپیده و متواری شده اند.

سرقت از مرکز شهر، دستگیری در غرب شهر

در حالی که تحقیقات از سارقان زورگیر در هسته مرکزی شهر ادامه داشت، مأموران کلانتری هاشمی نژاد در جریان سرقت یک خودرو سواری قرار گرفتند.
با حضور تیم گشتی پلیس در محل، مردی جوان اعلام کرد که دقایقی قبل چند مرد جوان خودرواش را با توسل به زور از او سرقت کرده اند. مأموران بلافاصله اقدامات لازم را انجام دادند و مشخصات خودرو را در شبکه پلیس منتشر کردند.

ساعاتی بعد مأموران کلانتری هفت تیر، در گشت زنی‌های خود در محدوده استحفاظی این کلانتری، همان خودرو سرقتی که در حاشیه خیابان پارک شده بود را شناسایی کردند. همچنین مشخص شد که فردی جوان درون خودرو حضور دارد که این متهم نیز دستگیر و به کلانتری منتقل شد. تحقیقات درباره روشن شدن دلایل سرقت و همچنین دیگر عوامل دخیل در این دزدی، ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->