پلمب ۳ واحد صنفی به‌علت به‌کارگیری اتباع در منطقه ثامن مشهد (۱۸ تیر ۱۴٠۳) پیش‌فروش بلیت اتوبوس برای ایام اربعین + جزئیات شناسایی ۹ مورد ابتلا به جذام در سال گذشته | چه کسانی در معرض خطر ابتلا هستند؟ توصیه‌های تغذیه‌ای طب ایرانی در فصل تابستان فعالیت ۶۰۰ آشپزخانه در طرح «اطعام و احسان حسینی(ع)» در خراسان‌رضوی تومور ۱۶ کیلویی از شکم یک بیمار در مشهد خارج شد (۱۸ تیر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه، ۱۸ تیر ۱۴۰۳) | ماندگاری هوای گرم در استان تا روز‌های پایانی هفته جاری توزیع رایگان شیر بین ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار دانش‌آموز ابتدایی در سال تحصیلی گذشته بازیگر قلابی دختر جنوبی را فریب داد و به افغانستان برد خوردن یک وعده ۱۴۰ گرمی سیب‌زمینی سرخ‌شده برابر با کشیدن ۲۵ نخ سیگار چند توصیه به مادرانی که در ماه محرم کودکان را به هیئت می‌برند فیش حقوقی تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی صادر شد + جزئیات افزایش متناسب‌سازی سالانه حدود ۸ میلیون نفر در جهان، بر اثر عوارض و بیماری‌های ناشی از مصرف تنباکو جان می‌دهند  امدادرسانی اورژانس مشهد به ۴۰ فرد گرمازده در سه ماه نخست سال ۱۴۰۳ لزوم استفاده از عینک آفتابی استاندارد در فصل تابستان
سرخط خبرها

آیا آناناس زبان را می‌سوزاند؟

  • کد خبر: ۹۳۶۶۳
  • ۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۴
آیا آناناس زبان را می‌سوزاند؟
پژوهشگران دریافتند برخی مواد موجود در آناناس می‌تواند باعث بروز سوزش در دهان شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آناناس یکی از میوه‌های بسیار پرخواص و مفید برای بدن انسان است. شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که دقایقی پس از خوردن آناناس، احساس سوزش در دهان خود کرده باشید. اما آیا تاکنون به دلیل بروز این موضوع فکر کرده اید؟

برخی افراد پس از سوزش دهان تصور می‌کنند که به آناناس آلرژی دارند. در سوی مقابل، برخی افراد خوردن آناناس ترش و اسیدی بودن آن را به این موضوع مرتبط می‌دانند.

گرچه آناناس دارای اسید سیتریک است، اما دلیل سوزش دهان، این ماده نیست. متخصصان می‌گویند تنها ماده غذایی آناناس، بروملین است. این ماده یک آنزیم است که باعث هضم پروتئین می‌شود.

بروملین با هضم کردن سطح پوست دهان، باعث سوزش می‌شود. این آنزیم در مرکز آناناس به وفور وجود دارد. در صنایع از این آنزیم برای نرم کردن گوشت (بیات کردن گوشت) استفاده می‌کنند.

با این حال، نباید از این موضوع وحشت کنید. اگر بروملین به صورت مکمل غذایی مورد استفاده قرار گیرد نه تنها آسیبی به بدن وارد نمی‌کند، بلکه خواص ضدالتهابی داشته و می‌تواند برای بیماران بسیار مفید باشد.

متخصصان می‌گویند اگر به مصرف آناناس آلرژی ندارید، نباید نگران آنزیم بروملین باشید. در حقیقت بدن انسان قابلیت خارق العاده‌ای برای التیام خود دارد و سلول‌های آسیب دیده دهان پس از مصرف آناناس به سرعت ترمیم می‌شوند.

با این وجود، اگر می‌خواهید دهانتان به طور کلی پس از مصرف آناناس دچار سوزش نشود، می‌توانید این میوه را قبل از مصرف کمی داغ کنید. گرما باعث از بین رفتن بروملین می‌شود. با این حال، باید بدانید که بسیاری از مواد مغذی آناناس مانند ویتامین C در معرض گرما آسیب می‌بینند. از این رو، مصرف این میوه به صورت خام می‌تواند بیشترین میزان مواد مغذی را به بدن برساند.

منبع: باشگاه خبرنگاران 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->