ارتباط دوسویه مدیران شهرستان‌ها با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی بر رونق گردشگری تأثیرگذار است مروری بر کلاهبرداری رایج فروش بلیت جعلی | سفر ناتمام؛ روایتی از یک اعتماد نابجا! تشکیل کمیته‌های مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان و فرهنگیان آسیب‌دیده آغاز فرایند اصلاح روش‌های آموزش و یادگیری در مدارس ابتدایی بهره‌گیری از اوقات فراغت دانش‌آموزان در زیباسازی فضاهای آموزشی فراخوان دانشگاه شهید بهشتی برای ارسال یادداشت اساتید در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا فردا رئیس سازمان مدارس غیردولتی: محاسبه ۳۰ روز بیمه برای معلمان اجباری است اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) لیست دانشگاه‌های خارجی مورد اعتماد وزارت علوم در سال ۲۰۲۶ نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار نیازمند عضو زندگی بخشید (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آیا کاهش اشتهای کودکان در تابستان طبیعی است؟ توزیع کارت جدید بانکی برای بازنشستگان فراجا (۱۷ تیر ۱۴۰۴) حضور استان کرمان در فهرست رقابت بهترین مرکز گردشگری جهان در سال ۲۰۲۵ تورهای غیرمجاز، عامل افزایش نرخ بیکاری راهنمایان گردشگری زمان آغاز هدایت تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد بهترین خوراکی‌ها برای پاکسازی گرد و غبار از ریه خبر جدید از پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی (۱۷ تیرماه ۱۴۰۴) مجوز داروخانه‌های متخلف در جنگ ۱۲روزه، لغو شود جریمه ۲۲ میلیارد ریالی برای دارنده ۲۰۸ دستگاه ماینر قاچاق در مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آخرین جزئیات درمورد نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ | نحوه دریافت کارت ورود به جلسه و مراحل رفع نقص (۱۷ تیر ۱۴۰۴) تولد ۷۰ نوزاد گاندو برای اولین بار در ایران لزوم واکسیناسیون حیوانات خانگی | اجتناب از مصرف فرآورده‌های دامی غیرپاستوریزه نتایج کنکور دانشگاه‌های افسری ارتش اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | گذر موج بارشی از کشور در ۲ روز آینده هشدار وزارت بهداشت درباره خطر آلودگی سبزیجات به مدفوع سگ و گربه کارت ورود به جلسه کنکور ۲۲ تیرماه منتشر می‌شود وزیر آموزش و پرورش ابلاغ کرد: ممنوعیت رد دانش‌آموزان میان‌پایه به بهانه افت معدل
سرخط خبرها

چند درصد از زوج‌های ایرانی مشکل ناباروری دارند؟

  • کد خبر: ۹۷۵۵۶
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۷
چند درصد از زوج‌های ایرانی مشکل ناباروری دارند؟
پنج میلیون زوج در ایران نیازمند درمان ناباروری هستند و هم اکنون ۱۱۰ مرکز ناباروری در کشور در این زمینه فعالیت می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس انجمن ناباروری ایران با بیان اینکه ۱۲ تا ۱۵ درصد از زوج های ایرانی با مشکل ناباروری مواجه هستند اظهار داشت: پنج میلیون زوج در ایران نیازمند درمان ناباروری هستند و هم اکنون ۱۱۰ مرکز ناباروری در کشور در این زمینه فعالیت می‌کنند.

محمد ابراهیم پارسانژاد یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در شیراز گفت: بر اساس یافته های به دست آمده، در حالی که در کشورهای غربی تعداد موارد مشکلات لوله رحم در بانوان و بیماری های ناشی از عفونت های جنسی بیشتر بود، اما در ایران، مسایل ناباروری با علت های ناشی از بیماری های تخمدان و عدم تخمک گذاری بیشتر از کشورهای غربی مشاهده شد.

او با بیان اینکه در حال حاضر مشکلات پیری زودرس تخمدان در بانوان ایرانی به میزان زیادی مشاهده می شود به برگزاری بیست و دومین کنگره بین المللی انجمن ناباروری ایران،در  اردیبهشت سال ۱۴۰۱ هم اشاره کرد و گفت:  محور مهم برگزاری این کنگره پاسخگویی به پرسش های موجود در این زمینه است  پرسش های دیگری نیز در خصوص تاثیر استفاده از ابزارهای مدرن و تغییر سبک زندگی، آلودگی هوا، تغذیه ناسالم مانند استفاده از فست فودها و غذاهای آسیب رسان، ریزگردها و امواجی نظیر تلفن های همراه و دستگاه های ریموت مورد توجه قرار گرفته است.

رییس کنگره بین المللی انجمن ناباروری ایران و مسوول این انجمن در کشور  با اشاره به جایگاه دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان یک قطب پزشکی در کشور و پیشینه و دستاوردهای دانشگاه در این حوزه گفت: بیست و دومین دوره از این رویداد علمی بین المللی در سه رشته مرتبط با حیطه زنان با گرایش ناباروری، یورو لوژی و زیرمجموعه های جنین شناسی نظیر ژنتیک، ایمنی شناسی و سلول های بنیادی برگزار می شود.

پارسانژاد با بیان اینکه این کنگره به صورت یک سال در میان به میزبانی تهران و دیگر شهرستان ‌های کشور برگزار می‌ شود، افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز پیش از این نیز در سال ۱۳۸۸، میزبان این رویداد علمی بوده و دومین میزبانی دوره های برگزاری این کنگره، در اردیبهشت سال ۱۴۰۱ خواهد بود.

دبیر اجرایی این کنگره بین المللی نیز در این نشست خبری با اشاره به حضور سخنرانان و هیات علمی از دانشگاه های مختلف علوم پزشکی کشور در این کنگره بین المللی گفت: برخی استادان داخلی و خارجی نیز به دلیل همه گیری کرونا به صورت مجازی در این رویداد علمی شرکت می کنند.

عالمتاج صمصامی افزود: این کنگره علمی از تجربه استادان ایرانی و خارجی بهره می برد و مراکز ناباروری داخلی و خارجی نیز در این کنگره بین المللی به تبادل اطلاعات می پردازند.

استاد تمام زنان و زایمان دانشگاه‌ علوم شیراز ادامه داد: بررسی علت های نارسایی زودرس تخمدان و ناباروری در بانوان با سن کم، همچنین یائسگی زودرس در سنین پایین و مواجهه بانوان با مشکلات تخمک گذاری و بیماری های مربوط به تخمدان مواجه می‌شوند، از دیگر محورهای این کنگره بین المللی است.

منبع: عصر ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->