شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
سرخط خبرها

تهیه و تدوین ۵۵ طرح از ابتدای فعالیت شورای ششم

  • کد خبر: ۹۷۵۵۸
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۳
تهیه و تدوین ۵۵ طرح از ابتدای فعالیت شورای ششم
عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: از ابتدای فعالیت شورای ششم تاکنون، ۵۵ طرح، تهیه و تدوین شده که این عدد در بازه زمانی مشابه در دوره شورای پنجم، ۲۰ طرح بوده؛ بی‌شک این تفاوت چشمگیر نشان از تلاش همکاران در شورای شهر و نگاه تخصصی آنها نسبت به مسائل شهری است.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه سلیمی، عضو هیات رئیسه شورای شهر با بیان اینکه براساس قانون، اعضای شورای شهر حق ورود و مداخله در عزل و نصب کارکنان شهرداری، شرکت‌ها، موسسات و سازمان‌های وابسته به آن را ندارند، گفت: شورای ششم به این اصل قانونی، همچون دیگر قوانین صحه می‌گذارد و قانون را محترم می‌شماریم.

سلیمی با تقدیر و تشکر از تمامی همکاران شهرداری، به ویژه دکتر یعقوبی که در انتصابات اخیر تغییر یافته‌اند، افزود: امیدواریم که نتایج این انتصاب‌ها در مجموعه شهرداری به شکل مثبت در عملکرد ببینیم و سرمایه‌های ارزشمندی که در اجرا از دست می‌دهیم، به درستی و خوبی با افراد شایسته دیگر جایگزین شوند.

عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس اظهارکرد: عملکرد شهرداری قطعا در زمان حال و در پایان دوره ۴ ساله شورای ششم مورد قضاوت مردم قرار خواهد گرفت و شهردار باید پاسخگوی این عملکرد باشد.

سلیمی در ادامه به آمار کمی درخصوص طرح‌ها و لوایح پرداخت و گفت: از ابتدای فعالیت شورای ششم تاکنون، ۵۵ طرح تهیه و تدوین شده که این عدد در بازه زمانی مشابه در دوره شورای پنجم، ۲۰ طرح بوده؛ بی‌شک این تفاوت چشمگیر نشان از تلاش همکاران در شورای شهر و نگاه تخصصی آن‌ها نسبت به مسائل شهری است.

وی افزود: نکته قابل تامل در بحث لوایح است که در ۶ ماه اخیر ۵۱ لایحه از سوی شهرداری به شورای شهر ارائه شده درحالیکه این عدد در دوره پنجم، ۸۳ لایحه بوده است.

عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تصریح کرد: از شهردار و همکاران شهرداری تقاضا داریم که با نگاه تحلیلی، به جز لوایح جاری که باید به شورای شهر ارائه شود، لوایحی برای حل و فصل مشکلات مردم و بهبود عملکرد شهرداری و ارتقاء رضایتمندی شهروندان شهر امام مهربانی‌ها تهیه و به شورا تقدیم نمایند که این مهم جز در سایه همدلی همکاران شورای شهر و شهرداری محقق نمی‌شود.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->