پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد
سرخط خبرها

ماجرای خودسوزی دستفروش خرم‌آبادی چه بود؟ + فیلم

  • کد خبر: ۹۸۰۳۶
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۸
ماجرای خودسوزی دستفروش خرم‌آبادی چه بود؟ + فیلم
شامگاه دیشب چهارشنبه ۱۳ بهمن ماه دستفروش ۴۵ ساله‌ با نیروهای سد معبر شهرداری که می خواستند دستفروشان منطقه را جمع آوری کنند، درگیر شده  و خود را آتش زد. هم اکنون حال عمومی این فرد خوب است. فرماندار خرم‌آباد توضیحاتی در خصوص این حادثه ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، جعفر طولابی گفت: آنچه که شهرداری خرم‌آباد به ما گزارش دادند و بررسی کردیم گویا غروب روز گذشته بین ساعات ۱۸:۰۰ و ۱۸:۳۰ دقیقه مامورین سدمعبر در میدان امام حسین (ع) (شقایق) خرم‌آباد به دستفروشانی که بساط پهن کرده و سد معبر ایجاد کردند تذکر دادند و پس از تذکر اکثر دست فروشان رعایت می‌کنند و فرد مذکور مقاومت کرده و شروع به جر و بحث با مامورین سد معبر می‌کند و ظاهرا عصبی می‌شود.

وی ادامه داد: مامورین برخورد خشنی با این فرد نداشتند و چون جر و بحث می‌کنند فرد مذکور عصبی شده و اقدام به خودسوزی می‌کند.

فرماندار خرم‌آباد بیان کرد: یکی از مامورین شهرداری که در خاموش کردن آتش این فرد کمک می‌کنند نیز از ناحیه دست و صورت دچار سوختگی می‌شود.

طولابی گفت: فرد مذکور و مامور شهرداری برای درمان به بیمارستان منتقل می‌شوند و الان در حال درمان هستند.

وی بیان کرد: مبارزه با سدمعبر کاری قانونی است و سبب نارضایتی شهروندان می‌شود و مردم از ایجاد سد معبر گلایه‌مند هستند.

فرماندار اضافه کرد: تذکرات لازم به شهرداری مرکز استان داده شده تا مامورین را توجیه کنند.

طولابی ادامه داد: افراد در خیابان‌های مرکزی پرازدحام شهر خرم‌آباد برای فروش اجناس خود حضور پیدا می‌کنند که قبلا در کارگروه‌های مختلف مصوب شده که شهرداری در مناطق مختلف شهر، مکان‌های مناسبی را برای هدایت دستفروشان و استقرار آنان فراهم کند منتها توجیه شهرداری این است که این افراد استقبال نمی‌کنند و عمدتا اصرار دارند در خیابان‌های مرکزی شهر مستقر شوند.

وی افزود: در خیابان‌های اصلی شهر مکان مناسب برای استقرار دستفروشان وجود ندارد که حالت بازارچه داشته باشد.

فرماندار مرکز لرستان بیان کرد: در حاشیه و خارج شهر مکان‌هایی وجود دارد و شهرداری آمادگی دارد آنها را مستقر کنند اما دستفروشان استقبال نمی‌کنند.

طولابی خاطرنشان کرد: از طرفی مردم نیز با مشکلات معیشتی و اقتصادی و وضعیت بیکاری مواجه هستند و مجبور به دستفروشی هستند.

وی افزود: مکتوب به شهردار تذکر دادیم که افرادی را که برای مقابله با سد معبر به کار می‌گیرند به شکل ارشادی و تذکر اقدام کنند نه اینکه رفتار آنها سبب مقاومت مردم و نهایت منجر به چنین حوادثی شود.

فرماندار خرم‌آباد گفت: باید مردم از این موضوع مقابله با سد معبر که قانون است توجیه شوند و اخطار به گونه‌ای نباشد که سبب ناراحتی و عصبانیت افراد شود و این گونه حوادث را به دنبال داشته باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->