ساعت معاملات صندوق‌های طلای بورس تغییر کرد + زمان اعمال تغییرات افزایش درآمدهای مالیاتی با تمرکز بر دانه درشت‌ها میوه شب عید کافی است| امکان صادرات سیب، پرتقال و خرما وجود دارد شرایط فروش سه محصول کرمان موتور اعلام شد+ جدول (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) بررسی قیمت خودرو‌های کارکرده داخلی در مشهد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | سمند دوگانه‌سوز چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های کارکرده خارجی در مشهد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | هیوندای توسان ۲.۷ میلیارد تومان قیمت امروز گوشت، مرغ و ماهی در مشهد چقدر است؟ (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) پلمب بیش از ۱۰۰۰ واحد صنفی در هفته اول ماه رمضان ۱۴۰۳ در کشور سخنگوی صنعت آب کشور: مشکل آب تهران با تأمین ۵۰ همت، طی سال ۱۴۰۴ حل می‌شود قدرت‌نمایی عرضه‌کنندگان در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) حداقل حقوق و دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴ سه‌شنبه (۲۱ اسفند) نهایی می‌شود از ابتدای سال آبی، حجم پرشدگی سد‌های کشور تنها ۴۳ درصد است (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) صدور بیش از ۸۳ هزار مجوز کسب‌وکار برای استان خراسان رضوی طی ۱۱ ماه رشد ۳.۵ میلیونی قیمت سکه در مشهد | طلا وارد کانال ۶.۸ میلیون تومان شد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) سخنگوی سازمان املاک کشور: مستندات ملکی خود را هرچه زودتر در سامانه ثبت بارگذاری کنید جدول قیمت بلیت اتوبوس برای مقاصد خارجی در نوروز ۱۴۰۴ اعلام شد افزایش دوباره قیمت‌ها در بازار ارز و طلا (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) | دلار ۹۲ هزار تومانی شد خالی فروشی در پلتفرم‌های فروش طلای آنلاین | یک کیلو طلا بخر؛ ۱۰ گرم بفروش نرخ انواع شیرینی در آستانه نوروز ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد استاندار خراسان رضوی: نقش بخش خصوصی در بهبود وضعیت درمان حیاتی است دولت بسته حمایت از صنایع بورسی را ابلاغ کرد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) جاماندگان از سود سهام عدالت تا فردا (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) مهلت دارند نرخ خرما در مشهد، از ابتدای ماه رمضان تغییری کرده است؟ (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) رکورد تحویل سوخت مایع به نیروگاه‌های خراسان رضوی شکسته شد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: خبر حذف کلیه معافیت‌های حقوق کارکنان و کارمندان تکذیب شد شرط واگذاری زمین نهضت ملی به مردم اعلام شد شرط کاهش نرخ ارز آزاد چیست؟ ۱۳۰۰ تن گوشت گوساله گرم تنظیم‌بازار در مشهد و خراسان رضوی توزیع شد (۱۹ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

موج ششم کرونا یکی دیگر از صیفی جات را هم گران کرد

  • کد خبر: ۹۹۰۲۱
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۰
موج ششم کرونا یکی دیگر از صیفی جات را هم گران کرد
در روز‌هایی که به گفته کارشناسان و متخصصان داریم در پیک ششم به سر می‌بریم که نتیجه تاخت و تاز امیکرون است، خبر گرانی یکی دیگر از محصولات یعنی شلغم، واکنش‌های زیادی را بین مردم ایجاد کرد.

سیدزاده | شهرآرانیوز؛ سال‌های آینده، وقتی کرونا و همه سویه‌های کوچک و بزرگش، تمام و کمال رخت از این دنیا ببندند و بروند پی کارشان، ما خاطرات و حرف‌های زیادی برای گفتن داریم. حرف‌هایی که البته همه آن‌ها به قرنطینه و تغییر و تحول در سبک زندگی در پیش گرفته ما مربوط نمی‌شود یا لزوما از واکسن و ماسک و رعایت فاصله فیزیکی در آن خبری نیست.

ما می‌توانیم در آینده تورم و کرونا را بگذاریم کنار هم و در مذمت آن سخن‌ها بسراییم. ما می‌توانیم در سال‌های آتی، یکی یکی اقلامی را نام ببریم که جولان این ویروس باعث افزایش سرسام آور قیمت آن‌ها شد و آه را از نهاد همگان بلند کرد. اگر خاطرتان باشد، که حتما همین طور است، مدتی پیش، وقتی دلتا سویه حاکم بر کشور و ترس و اضطراب زیادی به جان مردم انداخته بود، یعنی دقیقا همان زمانی که بسیاری از پزشکان و متخصصان اعلام کردند تا می‌توانید با خوردن میوه و آب میوه‌های طبیعی و سالم ایمنی بدنتان را بالا ببرید، قیمت هویج سر به آسمان گذاشت.

حالا آن روز‌ها را پشت سر گذاشتیم و در روز‌هایی که به گفته کارشناسان و متخصصان داریم در پیک ششم به سر می‌بریم که نتیجه تاخت و تاز امیکرون است، خبر گرانی یکی دیگر از محصولات یعنی شلغم، واکنش‌های زیادی را بین مردم ایجاد کرد. شلغم گران شده و نکته اینکه خود این افزایش قیمت هم محدوده قیمتی متغیری دارد. کاربران شبکه‌های اجتماعی که از تجربه خرید نوشته اند، از قیمت ۲۰ تا ۴۰ هزار تومانی آن گفته اند. واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی البته بیش از این است و هرکس از زبان خودش طعنه‌ای و زخم زبانی نثار شلغم کرده است.

کاربری نوشته است: «شلغم هم میوه شده و داره با بقیه میوه‌ها رقابت می‌کنه.» و دیگری گفت: «بعد از هویج نوبت رسید به شلغم. مطمئنم سازمان تره بار داره طرح بها دادن به میوه‌های ارزون رو عملی می‌کنه تا دلشون نشکنه.» کاربر دیگری هم نوشت: «گویا شلغم هم در دسته بندی میوه‌های لوکس قرار گرفت.» هرچند مضمون بسیاری از این توییت‌ها در لحن و زبان طنز آن نهفته، با این حال آنچه مشخص است؛ همان موضوع همیشگی یعنی گرانی است که به نوبت به محصولات مختلف می‌رسد در این میان، سفره مردم روز به روز کوچک و کوچک‌تر می‌شود.

هرچند رئیس اتحادیه بارفروشان تهران نوزدهم بهمن به تجارت نیوز از این گفت که با مساعد شدن هوا، عرضه این محصول به بازار بیشتر می‌شود و طبیعتا با توزیع این محصول بین فروشندگان میوه، قیمت آن پایین می‌آید. با این حال، به قول یکی از کاربران شبکه‌های اجتماعی: «اصلا چرا باید شلغم و هویج و کلی محصول دیگه این جوری قیمتاشون بالا بره که بعد منتظر کم شدنش بمونیم؟ تازه اگه کم بشه!»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->