ناوگان اورژانس مشهد به ۴۰ دستگاه آمبولانس جدید نیاز دارد| کمبود نگران‌کننده پایگاه‌های اورژانس در مرکز شهر مسمومیت ۳ معلم ایلامی در پی شیطنت دانش‌آموزان دختر (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه زمانی ثبت‌نام ۵ آزمون مهم ۱۴۰۵ نبود مهد کودک در ادارات | چالش‌ مادران شاغل چگونه مرتفع می‌شود؟ چرا برخی افراد تمایل به خوردن برخی مواد مثل گچ و صابون دارند؟ مصرف ماهی، موجب کاهش التهابات در بدن کودک می‌شود متجاوز سریالی کودکان در تهران دستگیر شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعداد پشت‌نوبتی‌های پذیرش در مراکز شبانه‌روزی اعصاب و روان خراسان رضوی به ۲۰۰ نفر رسید سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ضرورت اتخاذ تصمیم منطقی توسط حاکمیت برای آزمون سراسری بیش از ۹۰ زن مسن در تله مکارترین سارق ایران افتادند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش ۴ درجه‌ای دما در مشهد جزئیات جدید درباره ترمیم نمرات در کنکور ۱۴۰۴ ویروس فلج کننده‌ای که در ۹۰ درصد مبتلایان هیچ علامتی ندارد برنامه امتحانات نهایی ۱۴۰۴ دانش‌آموزان پایه یازدهم و دوازدهم اعلام شد جایزه‌ای برای تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری جزئیات اعزام و بازگشت زائران خانه خدا از مشهد | بیش از ۱۰ هزار زائر خراسانی راهی سرزمین وحی می‌شوند تشنگی بیش‌ازحد نشانه چیست؟ این دمنوش سرشار از ویتامین C است و کلیه‌ها را تقویت می‌کند چرا زنان باردار کمتر به کووید مبتلا می‌شوند؟ با مصرف این روغن‌ها پیر نمی‌شوید تداوم روند افزایش نسبی دما در کشور تا پایان هفته (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) شاخص ایران در مرگ و میر مادران از میانگین جهانی بهتر است بازدید استاندار خراسان رضوی از بیمارستان درحال‌ساخت زندگی قرارداد بیمه تکمیلی ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری منعقد شد
سرخط خبرها

خورش مرجو، خوراکی دلپذیر برای وعده سحری است

  • کد خبر: ۱۰۴۲۵۶
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۰
خورش مرجو، خوراکی دلپذیر برای وعده سحری است
مرجو خورش یکی از خورشت‌های سنتی ایرانی است که شبیه به قیمه می‌باشد با این تفاوت که بجای لپه از عدس در تهیه این خورشت استفاده می‌شود و به دلخواه می‌توانید رب بزنید و با گوشت خورشتی یا مرغ و یا به صورت گیاهی این خورشت را تهیه کنید.

مقدم | شهرآرانیوز؛ خورش‌ها جزو غذا‌های اصلی سفره ایرانی‌ها هستند با تنوعی بسیار زیاد که متناسب با ذائقه مردم هر منطقه از رنگ و لعاب و طعم و مواد خاصی در تهیه آن‌ها استفاده می‌شود. خورش مرجو یا عدس یکی از همین خوراک‌های خوشمزه است که بیشتر آن را با نام شهر طالقان می‌شناسیم. این خورش لذیذ منبع غنی از پروتئین، پتاسیم، فیبر، ویتامین‌ها و موادمعدنی است و برای درمان کم‌خونی و کاهش فشارخون بسیار مناسب است.

مناسب برای: ۴ نفر

زمان تهیه: ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه خورش مرجو:

سیب‌زمینی: یک عدد
آلو بخارا: ۱۰ عدد
عدس: یک پیمانه
گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم
پیاز:دو عدد
رب گوجه‌فرنگی: به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
زعفران: به میزان لازم
آب‌غوره: به میزان لازم

روش تهیه خورش مرجو:

-مقداری روغن داخل قابلمه‌ای بریزید و اجازه بدهید کمی داغ شود. حالا پیاز‌هایی را که نگینی خرد کرده‌اید داخل روغن بریزید و تفت بدهید تا پیاز سبک و شفاف شود.

-مقداری زردچوبه به پیازداغ اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا زردچوبه رنگ باز کند.

-گوشت‌هایی را که مکعبی خرد کرده‌اید به پیازداغ اضافه کنید و قدری دیگر تفت بدهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

-رب گوجه‌فرنگی را به گوشت و پیازداغ اضافه کنید و سرتفت دیگری بدهید تا رب رنگ باز کند و طعم خامی آن گرفته شود.

-مقداری آب به مواد اضافه و حرارت شعله را ملایم کنید تا گوشت بپزد.

-گوشت که نیم‌پز شد، آلو‌ها و عدس را که از قبل خیس کرده‌اید، به بقیه مواد اضافه کنید.

-سیب‌زمینی‌ها را نگینی درشت خرد و همراه با نمک، فلفل و دارچین به غذا اضافه کنید و اجازه بدهید خورش کمی دیگر بپزد.

-در مرحله پایانی پخت، آب‌غوره و زعفران دم‌کرده را اضافه کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد.

خوراکی دلپذیر برای وعده سحری | خورش مرجو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->