آیا تاثیر معدل در کنکور حذف شد؟| شورای عالی انقلاب فرهنگی اطلاعیه داد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز جمعه ۵ بهمن ماه افشاگری نماینده مجلس: هزینه‌کرد عوارض آلایندگی در محل دیگر رونمایی از مستند «رویای صادقه» در مشهد+ویدئو معاون دادستان کل کشور درباره آبیاری مزارع با پس‌آب‌های خام تذکر داد ۶ سرطانی که در کمین مصرف کنندگان دخانیات موزه‌ای در چین میزبان گنجینه‌های تاریخی ایران می‌شود جنوب کشور مقصد اصلی سفر‌های نوروزی ۱۴۰۴ باند مخوف سرقت‌های مسلحانه از گیم نت‌های مشهد متلاشی شد (۳ بهمن ۱۴۰۳)+ویدئو پرواز مشهد-کراچی از سر گرفته شد «فرانسه» محبوب‌ترین مقصد سفر در جهان خطر حفاری‌های غیرمجاز و تخریب در منطقه باستانی بازه هور حقوق و اضافه تدریس معلمان خریدخدمات، در بهمن ۱۴۰۳ به حسابشان واریز می‌شود آتش‌سوزی منزل مسکونی در شهرستان مشهد با یک فوتی و دو مصدوم (۳ بهمن ۱۴۰۳) تشخیص بموقع سرطان روده موفقیت در درمان را افزایش می‌دهد شناسایی سالانه حدود ۱۰ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان در خراسان رضوی تنش آبی به ۲۳ استان کشور رسیده است حکم بازداشت بشار اسد بار دیگر صادر شد سقوط یک هواپیمای نظامی در همدان (۳ بهمن ۱۴۰۳) مددکاران بیمارستانی چه خدماتی به بیماران ارائه می‌دهند؟ آتش سوزی مخازن ۱۸ هزار تنی انبار نفت شهرری (۳ بهمن ۱۴۰۳) غربالگری بیش از ۱۳ هزار نفر در زمینه بیماری سل، تاکنون (۳ بهمن ۱۴۰۳) ۹۰ درصد جراحی‌ها به‌صورت کم‌تهاجمی در کشور انجام می‌شود مسجد چهاربرکه حاج رجبعلی لار، شاهکاری بر فراز آب ریاست گروه آسیا و اقیانوسیه در شورای حقوق بشر به ایران رسید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳) | تا پایان هفته، هوای نسبتاً سرد بر استان حاکم خواهد بود اسیدپاشی مرد شکاک به همسرش و همکار او در تهران! درآمد گردشگری دنیا در سال ۲۰۲۴ چقدر بود؟ + جزئیات و آمار خبر حذف کلی آزمون آیین‌نامه رانندگی صحت ندارد معافیت اقامتگاه‌های گردشگری از افزایش پلکانی نرخ تعرفه آ‌ب‌بها شایع‌ترین سرطان در کشور کدام است؟
سرخط خبرها

خورش مرجو، خوراکی دلپذیر برای وعده سحری است

  • کد خبر: ۱۰۴۲۵۶
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۰
خورش مرجو، خوراکی دلپذیر برای وعده سحری است
مرجو خورش یکی از خورشت‌های سنتی ایرانی است که شبیه به قیمه می‌باشد با این تفاوت که بجای لپه از عدس در تهیه این خورشت استفاده می‌شود و به دلخواه می‌توانید رب بزنید و با گوشت خورشتی یا مرغ و یا به صورت گیاهی این خورشت را تهیه کنید.

مقدم | شهرآرانیوز؛ خورش‌ها جزو غذا‌های اصلی سفره ایرانی‌ها هستند با تنوعی بسیار زیاد که متناسب با ذائقه مردم هر منطقه از رنگ و لعاب و طعم و مواد خاصی در تهیه آن‌ها استفاده می‌شود. خورش مرجو یا عدس یکی از همین خوراک‌های خوشمزه است که بیشتر آن را با نام شهر طالقان می‌شناسیم. این خورش لذیذ منبع غنی از پروتئین، پتاسیم، فیبر، ویتامین‌ها و موادمعدنی است و برای درمان کم‌خونی و کاهش فشارخون بسیار مناسب است.

مناسب برای: ۴ نفر

زمان تهیه: ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه خورش مرجو:

سیب‌زمینی: یک عدد
آلو بخارا: ۱۰ عدد
عدس: یک پیمانه
گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم
پیاز:دو عدد
رب گوجه‌فرنگی: به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
زعفران: به میزان لازم
آب‌غوره: به میزان لازم

روش تهیه خورش مرجو:

-مقداری روغن داخل قابلمه‌ای بریزید و اجازه بدهید کمی داغ شود. حالا پیاز‌هایی را که نگینی خرد کرده‌اید داخل روغن بریزید و تفت بدهید تا پیاز سبک و شفاف شود.

-مقداری زردچوبه به پیازداغ اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا زردچوبه رنگ باز کند.

-گوشت‌هایی را که مکعبی خرد کرده‌اید به پیازداغ اضافه کنید و قدری دیگر تفت بدهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

-رب گوجه‌فرنگی را به گوشت و پیازداغ اضافه کنید و سرتفت دیگری بدهید تا رب رنگ باز کند و طعم خامی آن گرفته شود.

-مقداری آب به مواد اضافه و حرارت شعله را ملایم کنید تا گوشت بپزد.

-گوشت که نیم‌پز شد، آلو‌ها و عدس را که از قبل خیس کرده‌اید، به بقیه مواد اضافه کنید.

-سیب‌زمینی‌ها را نگینی درشت خرد و همراه با نمک، فلفل و دارچین به غذا اضافه کنید و اجازه بدهید خورش کمی دیگر بپزد.

-در مرحله پایانی پخت، آب‌غوره و زعفران دم‌کرده را اضافه کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد.

خوراکی دلپذیر برای وعده سحری | خورش مرجو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->