انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه‌اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
سرخط خبرها

خورش مرجو، خوراکی دلپذیر برای وعده سحری است

  • کد خبر: ۱۰۴۲۵۶
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۰
خورش مرجو، خوراکی دلپذیر برای وعده سحری است
مرجو خورش یکی از خورشت‌های سنتی ایرانی است که شبیه به قیمه می‌باشد با این تفاوت که بجای لپه از عدس در تهیه این خورشت استفاده می‌شود و به دلخواه می‌توانید رب بزنید و با گوشت خورشتی یا مرغ و یا به صورت گیاهی این خورشت را تهیه کنید.

مقدم | شهرآرانیوز؛ خورش‌ها جزو غذا‌های اصلی سفره ایرانی‌ها هستند با تنوعی بسیار زیاد که متناسب با ذائقه مردم هر منطقه از رنگ و لعاب و طعم و مواد خاصی در تهیه آن‌ها استفاده می‌شود. خورش مرجو یا عدس یکی از همین خوراک‌های خوشمزه است که بیشتر آن را با نام شهر طالقان می‌شناسیم. این خورش لذیذ منبع غنی از پروتئین، پتاسیم، فیبر، ویتامین‌ها و موادمعدنی است و برای درمان کم‌خونی و کاهش فشارخون بسیار مناسب است.

مناسب برای: ۴ نفر

زمان تهیه: ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه خورش مرجو:

سیب‌زمینی: یک عدد
آلو بخارا: ۱۰ عدد
عدس: یک پیمانه
گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم
پیاز:دو عدد
رب گوجه‌فرنگی: به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
زعفران: به میزان لازم
آب‌غوره: به میزان لازم

روش تهیه خورش مرجو:

-مقداری روغن داخل قابلمه‌ای بریزید و اجازه بدهید کمی داغ شود. حالا پیاز‌هایی را که نگینی خرد کرده‌اید داخل روغن بریزید و تفت بدهید تا پیاز سبک و شفاف شود.

-مقداری زردچوبه به پیازداغ اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا زردچوبه رنگ باز کند.

-گوشت‌هایی را که مکعبی خرد کرده‌اید به پیازداغ اضافه کنید و قدری دیگر تفت بدهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

-رب گوجه‌فرنگی را به گوشت و پیازداغ اضافه کنید و سرتفت دیگری بدهید تا رب رنگ باز کند و طعم خامی آن گرفته شود.

-مقداری آب به مواد اضافه و حرارت شعله را ملایم کنید تا گوشت بپزد.

-گوشت که نیم‌پز شد، آلو‌ها و عدس را که از قبل خیس کرده‌اید، به بقیه مواد اضافه کنید.

-سیب‌زمینی‌ها را نگینی درشت خرد و همراه با نمک، فلفل و دارچین به غذا اضافه کنید و اجازه بدهید خورش کمی دیگر بپزد.

-در مرحله پایانی پخت، آب‌غوره و زعفران دم‌کرده را اضافه کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد.

خوراکی دلپذیر برای وعده سحری | خورش مرجو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->