فیلم سینمایی «پیکی بلایندرز» باید در سینما‌ها نمایش داده شود ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی با طرح «۱۴ کتاب، ۱۴ روزِ بهاری» سیدعباس صالحی: برای آینده کتاب‌خوانی باید به کتابخانه‌ها توجه بیشتری داشته باشیم پس از ۱۰ سال آلبوم موسیقی «سامان احتشامی» روانه بازار می‌شود نهمین جشنواره ملی طنز و رسانه فراخوان داد پیرس برازنان، خواستار حفظ هویت بریتانیایی جیمز باند شد یک مستند ایرانی برگزیده جشنواره «زوم» لهستان شد ۲ فیلم کوتاه ایرانی به جشنواره سوئدی راه یافتند تقویت پیوند‌های فرهنگی ایران و عراق در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران «درنا در بزرگراه» منتشر شد | تازه‌ترین مجموعه شعر لیلا کردبچه همه چیز درباره سریال بلیت یک طرفه + خلاصه داستان، بازیگران آثول فوگارد درگذشت پری‌ها دروغ نمی‌گویند به «رنگ بهاران» در آستانه فصل بهار رفائی زوارزاده، کارگردان پیشکسوت شبکه استانی خراسان رضوی: تولیدات هویتی صداوسیمای استان بی‌رمق است حضور بازیگران معروف ترک در مراسم اکران و رونمایی از سریال بلیت یک طرفه + تصاویر مستند «وزن کلمات»، تجربه‌ای نادر از حضور در خانه ابوالحسن نجفی انتشار مجموعه ای دیگر از نمایشنامه های سعید تشکری | با مهر تو سر ز خاک بر خواهم کرد چالش مالیاتی سامانه گیشات و پیامد آن بر تئاتر مشهد رئیس انجمن سینمای جوان خراسان رضوی : بايد از ظرفيت رسانه‌ها برای سوژه‌یابی سینماگران بهره ببریم + ویدئو
سرخط خبرها

نماز، اعمال و ادعیه روز سوم ماه محرم

  • کد خبر: ۱۱۹۴۵۵
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۶
نماز، اعمال و ادعیه روز سوم ماه محرم
یک کارشناس علوم قرآنی گفت: روزه در ماه محرم ثواب فراوانی دارد، در روایتی از «پیامبر (ص)» نقل‌شده است که روزه در روز سوم ماه محرم باعث استجابت دعا می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی گودرزی کارشناس علوم قرآنی در خصوص آداب و اعمال وارد شده در روز سوم ماه محرم گفت: روز سوم ماه محرم با نام «حضرت رقیه(س)» نام‌گذاری شده است و توسل به این بزرگوار از جایگاه مهمی برخوردار است.

وی در همین راستا ادامه داد: «حضرت رقیه(س)» کوچک‌ترین دختر «امام حسین(ع)» بودند که در واقعه کربلا حضور داشتند و به خاطر شهادت پدر بی‌تابی فراوانی کردند، هنگامی‌ که ایشان با سایر اسیران کربلا در خرابه‌های شام ساکن شده بودند، خواب پدر را دیده و پس اینکه یزید سر پدرشان را به ایشان نشان داد، این حضرت از غم فراوان به شهادت رسیدند.

گودرزی پیرامون توسل به «حضرت رقیه(س)» اظهار کرد: مؤمنان و کسانی که حوائج خود را از خداوند می‌خواهند، می‌توانند با واسطه قرار دادن دختر «امام حسین(ع)» به درگاه خداوند و به جا آوردن آداب مناسب حاجت‌روا شوند. برای توسل به «حضرت رقیه(س)» نیاز به عمل خاصی نیست و کافی است مؤمنان با دل شکسته و با ذکر «بسم‌الله الرحمن الرحیم» اقدام به دعا و توسل کنند تا خواسته خود را از خداوند بخواهند.

گودرزی درباره روز سوم ماه محرم بیان کرد: روز سوم ماه محرم روزی است که «حضرت یوسف(ع)» در آن از زندان آزاد شدند و اگر کسی این روز را روزه بگیرد ثواب بسیاری می‌برد و حاجت‌روا خواهدشد.

وی پیرامون ارزش گرفتن روزه در ماه محرم بخصوص در روز سوم این ماه خاطرنشان کرد: روزه در ماه محرم ثواب فراوانی دارد، روزه در روز سوم ماه محرم ارزشمند است، روزه‌داری در این روز مومن را از غم نجات می‌دهد، در روایتی از «پیامبر (ص)» نقل‌شده است که روزه در روز سوم ماه محرم باعث استجابت دعا می‌شود. البته خواندن «زیارت عاشورا» در تمام ماه محرم مورد سفارش «ائمه معصومین(ع)» قرار گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->