مشهد یکپارچه آماده برگزاری جشن‌های میلاد باسعادت امام‌رضا(ع) اعدام برادران دالتون در مشهد | درباره دستگیری راهزنان در دوره قاجار هزینه حدود ۳۰ میلیارد تومانی ساختمان فرماندهی و ستاد سازمان آتش‌نشانی مشهد بهره‌برداری از فاز یک ساختمان فرماندهی و ستاد سازمان آتش‌نشانی شهرداری مشهد + فیلم احداث و توسعه ۹ ایستگاه آتش‌نشانی در مشهد در دستورکار شورای ششم فرماندار مشهد: باید با قاطعیت به‌سمتی برویم که ساختمان‌های ناایمن را ایمن کنیم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پنج ایستگاه دیگر آتش‌نشانی در شرف ساخت است قلندرشریف: تعداد ایستگاه‌های آتش‌نشانی شهرداری مشهد باید به ۶۰ ایستگاه برسد + فیلم مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد خبر داد: کاهش ۸ درصدی عملیات اطفای حریق در سال ۱۴۰۳ معاون گردشگری شهرداری مشهد: برنامه‌های دهه کرامت با محوریت هویت و فرهنگ رضوی پیش‌بینی شده است رئیس شورای شهرستان مشهد: شورا‌های ما در پیگیری مشکلات مردم با نامهربانی ادارات مواجه هستند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: این قابل قبول نیست که بخشی از حاکمیت، تشخیص مصلحت شورا‌ها را به رسمیت نشناسد برگزاری آیین گرامیداشت هفته شورا‌ها در مشهد + فیلم پیگیری مطالبه‌های مردمی و بررسی مشکلات محله کوثر مشهد | جزیره‌ای در دل چند محله برخوردار شدت صوت روزانه در مشهد ۱۲ درصد بیشتر از سطح استاندارد است شهردار مشهد مقدس: امیدواریم مدیریت واحد شهری به دست شهرداری‌ها سپرده شود فرماندار مشهد: یکی از مهم‌ترین مسائل ما در سطح شهرستان مشهد، توجه به توسعه زیرساخت‌هاست پیوند هنر و طبیعت در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشهد، الگوی موفق در ایمنی ترافیک | کاهش بی‌سابقه تصادفات در سال ۱۴۰۳ قدردانی شهردار تهران از خدمات و پروژه‌های توسعه‌ای در مشهد
سرخط خبرها

آغاز به کار کنگره ملی خواب در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

  • کد خبر: ۱۲۲۶۷
  • ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۳
آغاز به کار کنگره ملی خواب در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
کنگره ملی خواب با حضور اندیشمندان و محققانی از سراسر کشور صبح امروز چهارشنبه ۲۷ آذر به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز به کار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، این کنگره در محور‌های بیخوابی و کم خوابی، پرخوابی، نارکولپسی، خواب و اختلالات ریتم سیرکادین، اختلالات خواب و مشاغل، اختلالات تنفسی حین خواب، خواب در کودکان، خواب در سالمندان، اختلالات حرکتی حین خواب، سندروم پای بیقرار، پاراسومنیا، خواب در بیماری‌های طبی و جراحی، خواب در بیماری‌های روانپزشکی، علوم اعصاب شناختی و خواب، نقش طب مکمل و تلفیقی در خواب، کاربرد انفورماتیک پزشکی در اختلالات خواب، کاربرد فناوری در اختلالات خواب، اختراعات در حوزه علم خواب در دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی روز‌های ۲۷ الی ۲۹ آذر ماه در مجتمع فرهنگی سپید دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاری است.
دبیر علمی کنگره ملی خواب در خصوص این کنگره اظهار کرد: در این کنگره ۱۰۰ مقاله پذیرفته شده است که ۱۶ مقاله برتر در قالب سخنرانی و مابقی در قالب پوستر ارائه می‌شود.
دکتر مهناز امینی با بیان اینکه علم خواب یک علم جدید و بین رشته‌ای است که با رشته‌های مغز و اعصاب، طب کار، ریه، گوش و حلق و بینی مرتبط است، تصریح کرد: برگزاری این کنگره در چند سال اخیر موجب شناخته شدن این علم در دنیا شده است؛ علاوه براین حضور در این کنگره امتیاز باز آموزی نیز خواهد داشت.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه بین ۲۰ تا ۵۰ درصد بی خوابی در جوامع شیوع دارد، ابراز کرد: بار بیماری بی خوابی بسیار بالا است به شکلی که هزینه سالانه بی خوابی در کشور‌های خارجی ۶ بیلیون دلار است، زیرا در اثر بی خوابی حوادث و سوانح زیادی برای فرد اتفاق می‌افتد و یا از عملکرد فرد کاسته می‌شود.
وی با بیان اینکه شعار امسال انجمن علمی خواب دنیا " خواب بهتر، زندگی بهتر، سیاره بهتر" است؛ خاطر نشان کرد: آلودگی نوری، خواب موجودات زنده دنیا را برهم می‌زند و در حال حاضر در ۸۰ درصد کل زمین انسان‌ها در آلودگی نوری زندگی می‌کنند.
دکتر امینی با اشاره به اینکه علاوه بر آلودگی نوری شهری، الودگی نوری بخاطر استفاده از وسایل الکترونیک شخصی مانند تلویزیون، تلفن همراه و رایانه اضافه شده است، گفت: مهم‌ترین اختراع نوع بشر الکتریسیته بوده، ولی امروزه اثرات سوء این اختراع مفید همزمان با سبک جدید زندگی نه تنها خواب انسان را مختل کرده بلکه بر حیات سایر موجودات زنده مثل لاک پشتها، خفاشها، مرجان‌ها و پرنده‌ها اثر گذاشته است.
وی افزود: بیشترین ضرر از پیشرفت تکنولوژی روی خواب اثر گذاشته است و این کم کردن عمدی مدت زمان خواب، سبب ایجاد یک بیماری جدید به نام سندروم خواب ناکافی شده است که در حال حاضرپیشنهاد می‌شود به عنوان یکی از بیماری‌های غیر واگیر دار به فهرست مراقبت‌های وزارتخانه‌ای اضافه شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->