پشت صحنه‌ای زمستانی از «سووشون + عکس حسن پورشیرازی جلوی دوربین کیمیایی رفت تجربه‌ای از یک تابستان موسیقایی | «دلکوک» در خانه هنرمندان اجرا خواهد شد درخواست بازیگران فیلم «ناتور دشت» برای حمایت از سمت مردم «آپاترید» در جشنواره کازان افتخار آفرینی کرد «تنها در تهران»؛ گامی بزرگ به سوی اسکار همراهی مردم با سینما در روز ملی هنر هفتم جومونگ و سه قلوهایش در واقعیت! + عکس سریال «یزدان» به آنتن شبکه تماشا رسید + زمان پخش ویژه‌برنامه «از مامان بگو» با حضور استاد موسوی واعظ روی آنتن می‌رود + زمان پخش مسابقه ۱۰۰ با اجرای هادی حجازی‌فر از امشب (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) پخش می‌شود فصل دوم «سوجان» در دست ساخت است | فیلم «سلام علکیم» به اکران آنلاین رسید بهمن رجبی هنرمند تنبک نواز درگذشت + علت فوت زبان و ادبیات زنده است؛ نویسندگان باید خود را به‌روز نگه دارند انجمن موسیقی تئاتر به دنبال آثار نو + فراخوان حضور «باشو، غریبه کوچک» در پنجاهمین جشنواره فیلم تورنتو «محمد رسول‌الله»؛ فیلمی با مخاطب جهانی «فاتحه‌ای در کمین یک سکته»؛ رونمایی از کتاب جدید محمد دانشور در نگارخانه آسمان مشهد تتلو عفو‌ رهبری می‌گیرد؟ | ولادت پیامبر (ص) و‌ روز سرنوشت ساز برای آقای خواننده رقابت سریال‌سازان بزرگ در نمایش خانگی
سرخط خبرها

چالش‌برانگیزترین فیلم عمر آلخاندرو گونزالس ایناریتو چیست؟

  • کد خبر: ۱۳۱۸۵۲
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۲
چالش‌برانگیزترین فیلم عمر آلخاندرو گونزالس ایناریتو چیست؟
آلخاندرو گونزالس ایناریتو درباره جدیدترین فیلمش، «باردو» گفت: این اثر چالش برانگیزترین فیلمی بوده که تا به حال داشته‌ام.

به گزارش شهرآرانیوز -این نویسنده پیش از ورود به جشنواره بین‌المللی فیلم توکیو برای دریافت «جایزه کوروساوا»، درباره ساخت سفر خیال‌انگیز خود در «باردو» و تجربیات شخصی‌اش از مکزیک صحبت کرد.

الخاندرو گونزالس ایناریتو، فیلمساز مکزیکی برنده اسکار، با جشنواره بین‌المللی فیلم توکیو غریبه نیست. او اولین بار با اولین فیلم بلند خود، «عشق سگی» Amores Perros ۲۰۰۰ به توکیو آمد و جوایز جشنواره را برای بهترین کارگردانی و بهترین فیلم دریافت کرد.

در سال ۲۰۰۶، او به پایتخت ژاپن بازگشت تا بخش‌های عمده‌ای از درام بابل را که در سراسر جهان روایت می‌شد و نامزد جایزه اسکار شده بود، فیلمبرداری کند. او با خانواده‌اش به مدت چهار ماه در توکیو زندگی کرد. او بعداً به عنوان رئیس هیئت داوران جشنواره توکیو در سال ۲۰۰۹ بازگشت.

امسال ایناریتو با وظایف دوگانه وارد ژاپن می‌شود. او هم اولین فیلم بلند خود را در هفت سال گذشته (و اولین فیلم کاملاً مکزیکی‌اش پس از «عشق سگی») - درام کمدی حماسی و خیال‌انگیز «باردو»، را نمایش می‌دهد. ایناریتو همچنین «جایزه کوروساوا» را برای یک عمر دستاورد هنری دریافت می‌کند.

باردو که توسط نتفلیکس تهیه شده، اکران محدود خود را در سینما‌های ایالات متحده از روز پنجشنبه، پیش از عرضه جهانی در ۱۶ دسامبر، آغاز کرد.

دانیل خیمنز کاچو در این فیلم در نقش سیلوریو گاما، روزنامه نگار و مستندساز مشهور مکزیکی ساکن لس‌آنجلس بازی می‌کند. هنگامی که سیلوریو پس از دریافت جایزه معتبر بین‌المللی به کشور مادری خود باز می‌گردد، در حالی که به روابط خانوادگی‌اش، مسائل مربوط به هویت فرهنگی و تغییرات در کشور محل تولدش فکر می‌کند، خود را درگیر یک کاوش وجودی درونی می‌بیند.

الخاندرو گونسالس ایناریتو (زاده ۱۵ آگوست ۱۹۶۳) نخستین کارگردان مکزیکی نامزد دریافت جایزه اسکار بهترین کارگردانی و همچنین برنده آن است. او یکی از موفق‌ترین کارگردانان قرن ۲۱ است. پس از جان فورد و جوزف ال. منکیه‌ویچ، او سوّمین کارگردانی است که دو سال متوالی برندهٔ جایزهٔ اسکار بهترین کارگردانی شده است. ایناریتو این جایزه را در سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ برای فیلم‌های «بردمن» و «بازگشته» به دست آورد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->