گوگل تمام ابزارهای هوش مصنوعی‌اش را در Gemini Enterprise جمع کرد کشف شواهد جدیدی از وجود اقیانوس باستانی در مریخ چین تبدیل به بزرگ‌ترین تولیدکننده ربات‌های صنعتی جهان شد نمایش شگفت‌انگیز سه دنباله‌دار زمردین در آسمان شب پاییز ۱۴۰۴ + تاریخ و بهترین مکان رصد در ایران قطع دسترسی به اینستاگرام، فیس‌بوک و تیک‌تاک در افغانستان | فیلترینگ گسترده اینترنت توسط طالبان سقف قانونی سود موبایل‌فروشان از فروش گوشی چقدر است؟ برندگان نوبل شیمی ۲۰۲۵ اعلام شدند: مبدعان روش‌های نوآورانه‌ در طراحی و سنتز کاتالیزورهای فعال و پایدار ارزان‌ترین نسخه تسلا مدل Y رونمایی شد | تغییرات جدید برای جذب مشتریان اقتصادی دلایل اصلی خرابی زودهنگام مودم چیست؟ دومین درخشش پیاپی گوگل در نوبل فیزیک | تقدیر از پیشگامان محاسبات کوانتومی سامانه اعتراض آنلاین به جریمه‌های رانندگی راه‌اندازی شد احتمال بروز اختلال موقت در بخشی از شبکه ارتباطی خراسان رضوی در بامداد پنجشنبه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) تقدیر اینستاگرام از برترین و نوآورترین محتواسازان با Rings Award ایلان ماسک: سال آینده یک بازی تولیدشده با هوش مصنوعی منتشر خواهیم کرد گوگل برای هک هوش مصنوعی جمینی جایزه ۲۰ هزار دلاری تعیین کرد آیا کابل شارژ هم از جعبه گوشی‌ها حذف خواهد شد؟ برندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۵ اعلام شدند: کاشفان تونل‌زنی کوانتومی ماکروسکوپی و کوانتیزاسیون انرژی ChatGPT به ۸۰۰ میلیون کاربر هفتگی رسید | رشد بی‌سابقه در کمتر از دو سال گوگل: با محدودکردن نصب برنامه‌های اندروید از منابع غیررسمی به امنیت کاربران کمک می‌کنیم آیا قطع ارتباط با ماهواره‌های هدهد و کوثر به دلیل خرابکاری بوده است؟ برندگان جایزه نوبل پزشکی ۲۰۲۵ معرفی شدند: کاشفان سلول‌های تنظیم‌کننده سیستم ایمنی بدن
سرخط خبرها

آغاز تولید آزمایشی آیفون ۱۵ (۲۰ دی ماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۴۴۶۷۸
  • ۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۷
آغاز تولید آزمایشی آیفون ۱۵ (۲۰ دی ماه ۱۴۰۱)
منابع آگاه بازار خبر دادند: فاکسکان تولید آزمایشی این موبایل که طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارد را آغاز کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیفون ۱۵ اپل احتمالاً اواخر سال ۲۰۲۳ به مرحله تولید انبوه می‌رسد و فاصله زیادی تا عرضه این گوشی هوشمند باقی مانده، اما منابع آگاه بازار می‌گویند فاکسکان تولید آزمایشی این گوشی را شروع کرده است.

براساس گزارش منتشرشده از سوی نشریه اکونومیک دیلی نیوز، آیفون ۱۵ وارد خط تولید آزمایشی کارخانه فاکسکان شده است تا اپل بتواند گوشی جدید خود را در زمان مقرر معرفی و به بازار عرضه کند. انتظار می‌رود این گوشی هوشمند اواخر سال جاری میلادی به تولید انبوه برسد، ولی طبق روال همیشگی، تولید آزمایشی این دستگاه آغاز می‌شود تا بررسی‌های لازم در مورد آن انجام شود.

آیفون ۱۵ یک قدم دیگر به معرفی نزدیک می‌شود

گوشی‌های آیفون طرفداران خودش را در بازار دارد و طبق روال همیشگی، اپل برای انجام تست‌های لازم، ماه‌ها قبل از تولید انبوه، تولید آزمایشی گوشی جدید خود را آغاز می‌کند. در همین راستا گفته می‌شود تولید آزمایشی آیفون ۱۵ در کارخانه فاکسکان آغاز شده است تا این شرکت بتواند در بازه زمانی که دارد، آزمایش‌های لازم را روی دستگاه مذکور انجام دهد.

در گزارش منتشرشده به نقل از منابع آگاه آمده است که روند تولید انبوه آیفون ۱۵ در سال جاری به‌دلیل تولید در چین و هند با سال‌های گذشته متفاوت خواهد بود.

به‌نظر می‌رسد زمان تولید انبوه آیفون در چین و هند کاهش پیدا خواهد کرد. در سال‌های گذشته زمان تولید انبوه در این دو کشور، بین شش تا نه ماه فاصله داشت. سال ۲۰۲۲ این فاصله زمانی به دو ماه کاهش یافت و در سال جاری میلادی نیز قرار است این زمان حتی تا چند هفته کاهش پیدا کند.

انتظار می‌رود آیفون ۱۵ در چهار مدل و با اندازه‌های سری آیفون ۱۴ عرضه شود که شامل آیفون ۱۵، آیفون ۱۵ پلاس، آیفون ۱۵ پرو و آیفون ۱۵ اولترا می‌شود.

براساس خبرهای غیررسمی، ظاهراً آیفون ۱۵ پرو و آیفون ۱۵ اولترا با قاب تیتانیومی، دکمه‌های ولوم لمسی حالت جامد و USB-C با سرعت انتقال سریع‌تر عرضه خواهند شد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->