شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات
سرخط خبرها

چند ترفند طلایی برای پخت کیک در مایکروفر

  • کد خبر: ۱۷۱۵۸۵
  • ۰۷ تير ۱۴۰۲ - ۰۱:۰۵
چند ترفند طلایی برای پخت کیک در مایکروفر
پختن کیک در مایکروفر به‌درد کسانی می‌خورد که در خانه فر ندارند و یا شاید حوصله روشن کردن فر را نداشته باشند. اگر شما هم از این دسته هستید، چند راه حل ساده برایتان داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، امروزه با جمع و جور شدن خانه و کوچک شدن محیط آشپزخانه اجاق گاز‌ها کم‌کم کنار رفته‌اند و جای خود را به گاز‌های کوچک رومیزی داده‌اند. مشکلی که گاز‌های رومیزی دارند، این است که دارای فر نیستند و کدبانو‌ها مجبورند کیک، شیرینی، و انواع پیتزا و غذا‌هایی این چنینی را داخل مایکروفر یا فر‌های توکار بپزند.

اما برای خیلی از خانم‌ها سوال است که چطور می‌شود داخل مایکروفر کیک پخت تا از نظر بافت و طعم دقیقا شبیه کیکی که داخل فر می‌پزد باشد و کیک بعد از پخت خشک نشود.
ما در این مطلب می‌خواهیم همۀ نکات مربوط به پخت کیک در مایکروفر را آموزش بدهیم و به شما اطمینان بدهیم که بهترین و عالی‌ترین کیک را می‌توانید داخل مایکروفر بپزید، پس با ما همراه باشید.


۱- اگر به دکمه‌های روی صفحه مایکروفر دقت کنید، نام یکی از دکمه‌ها کانوکشن (convection) است که شکلی شبیه به پره‌های پنکه دارد. این دکمه مایکروفر شما را به حالت فر درمی‌آورد؛ یعنی می‌توانید با خیال راحت کیک را داخل قالب فلزی یا چدنی بریزید و توی مایکروفر بگذارید. برای شروع کار، ابتدا دکمه کانوکشن را بزنید؛ از قسمت تنظیم حرارت که دکمه منفی و مثبت دارد، حرارت را روی ۱۶۰ درجه تنظیم کنید و در قسمت تایمر ۱۵ دقیقه زمان بدهید. حالا مایکروفر را به صورت خالی روشن کنید و صبر کنید تا ۱۵ دقیقه تمام شود و مایکروفر کاملا داغ شود.

در مرحله بعد، پایه فلزی را داخل مایکروفر بگذارید و قالب کیک را روی پایه فلزی قرار بدهید. توجه داشته باشید که حتما برای پخت کیک باید از پایه فلزی استفاده کنید. حالا دوباره دکمه کانوکشن را بزنید، ۱۷۰ درجه حرارت و ۵۰ تا ۵۵ دقیقه زمان بدهید تا کیک شما بپزد. بعد از اینکه زمان پخت کیک تمام شد، حتما کیک را با سیخ چوبی تست کنید تا مطمئن شوید پخته است، اگرکیک هنوز نپخته بود و از بالا کمی شل بود، ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر زمان بدهید.

۲- شما می‌توانید با استفاده از دکمه کانوکشن انواع پیتزا، لازانیا، سوفله، گراتن، کیک و شیرینی را داخل مایکروفر بپزید و از هر جنس قالبی که خواستید، استفاده کنید، بدون اینکه مایکروفر در هنگام پخت جرقه بزند؛ زیرا مایروفر با فشار دادن دکمه کانوکشن کاربرد فر را برای شما خواهد داشت.


۳- قدرت پخت در مایکروفر‌ها پس از اساس مارک و لیتری و اندازه‌ای که دارند، متفاوت است؛ بنابراین بعد از چند بار پخت کیک یا پیتزا و... متوجه می‌شوید که باید کانوکشن را با چه دما و مدت زمانی برای پخت تنظیم کنید تا غذا و کیک شما کاملا بپزد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->