۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستگیری قاتل سریالی فضای مجازی در تهران

  • کد خبر: ۱۸۳۴۲۰
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۲
دستگیری قاتل سریالی فضای مجازی در تهران
رئیس پلیس فتای تهران از شناسایی و دستگیری عامل تهدید شهروندان در شبکه‌های اجتماعی خبر داد و گفت: متهم با معرفی خود به عنوان قاتل سریالی و تهدید کاربران با ایجاد رعب و وحشت در فضای مجازی اخاذی می‌کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ داود معظمی گودرزی گفت: یکی از شهروندان به پلیس فتا تهران بزرگ مراجعه و مدعی شد فردی ناشناس در یکی از شبکه‌های اجتماعی وی را تهدید کرده که اگر ظرف ۴۸ ساعت مبلغ مورد نظر وی را به او پرداخت نکند او را به قتل می‌رساند.

وی با اشاره به افزایش تعداد شکات در روند رسیدگی پرونده ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا تحقیقات سایبری خود را آغاز کردند و با مطالعه اظهارات شکات و مستندات موجود در پرونده متوجه شدند مدتی است فردی در فضای مجازی با ایجاد یک صفحه اینستاگرامی و استفاده از تصاویر قتل‌های سریالی موجود در اینترنت شهروندان را تهدید و از آنان اخاذی می‌کند.

رئیس پلیس فتا پایتخت افزود: با اقدامات تخصصی افسران سایبری این پلیس ردپای مجرم در فضای مجازی شناسایی و پس از تحقیقات تکمیلی مشخص شد وی با بدست آوردن اطلاعات هویتی برخی از کاربران با روش‌های مهندسی اجتماعی به آن‌ها پیام می‌داده و با دادن اطلاعاتی که از خودشان بدست آورده آن‌ها را تهدید می‌کرده است.

معظمی گودرزی با اشاره به اینکه متهم در یکی از مناطق جنوبی تهران دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد بیان داشت: در فضای مجازی به افرادی که با شگرد‌های مختلف قصد برقراری ارتباطات اجتماعی با شما را دارند اعتماد نکرده و اطلاعات و تصاویر شخصی خود را برای آن‌ها ارسال نکنید چرا که شیادان سایبری با همین اطلاعات اقدام به تهدید و اخاذی از شما می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه متهمی که خود را قاتل سریالی معرفی کرده بود حتی یک سابقه درگیری نیز نداشته، خاطرنشان کرد: متهم مرتکب قتل نشده و صرفاً با استفاده از تصاویر آرشیوی موتور‌های جستجوگر دست به تهدید و اخاذی از شهروندان زده بود که پس از حضور در پلیس فتا به جرم خود معترف شد و گفت قصد داشتم از این راه پول خوبی به دست بیاورم و گمان نمی‌کردم موجب ترس و وحشت مردم شوم.

این مقام انتظامی درخصوص مجازات تهدید در فضای مجازی به ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی اشاره و تشریح کرد: طبق این ماده از قانون هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضرر‌های نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از دوماه تا دو سال محکوم خواهد شد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت WWW.Cyberpolice.gov.ir با پلیس فتا درمیان بگذارند.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->