افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک!
سرخط خبرها

دستگیری قاتل سریالی فضای مجازی در تهران

  • کد خبر: ۱۸۳۴۲۰
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۲
دستگیری قاتل سریالی فضای مجازی در تهران
رئیس پلیس فتای تهران از شناسایی و دستگیری عامل تهدید شهروندان در شبکه‌های اجتماعی خبر داد و گفت: متهم با معرفی خود به عنوان قاتل سریالی و تهدید کاربران با ایجاد رعب و وحشت در فضای مجازی اخاذی می‌کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ داود معظمی گودرزی گفت: یکی از شهروندان به پلیس فتا تهران بزرگ مراجعه و مدعی شد فردی ناشناس در یکی از شبکه‌های اجتماعی وی را تهدید کرده که اگر ظرف ۴۸ ساعت مبلغ مورد نظر وی را به او پرداخت نکند او را به قتل می‌رساند.

وی با اشاره به افزایش تعداد شکات در روند رسیدگی پرونده ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا تحقیقات سایبری خود را آغاز کردند و با مطالعه اظهارات شکات و مستندات موجود در پرونده متوجه شدند مدتی است فردی در فضای مجازی با ایجاد یک صفحه اینستاگرامی و استفاده از تصاویر قتل‌های سریالی موجود در اینترنت شهروندان را تهدید و از آنان اخاذی می‌کند.

رئیس پلیس فتا پایتخت افزود: با اقدامات تخصصی افسران سایبری این پلیس ردپای مجرم در فضای مجازی شناسایی و پس از تحقیقات تکمیلی مشخص شد وی با بدست آوردن اطلاعات هویتی برخی از کاربران با روش‌های مهندسی اجتماعی به آن‌ها پیام می‌داده و با دادن اطلاعاتی که از خودشان بدست آورده آن‌ها را تهدید می‌کرده است.

معظمی گودرزی با اشاره به اینکه متهم در یکی از مناطق جنوبی تهران دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد بیان داشت: در فضای مجازی به افرادی که با شگرد‌های مختلف قصد برقراری ارتباطات اجتماعی با شما را دارند اعتماد نکرده و اطلاعات و تصاویر شخصی خود را برای آن‌ها ارسال نکنید چرا که شیادان سایبری با همین اطلاعات اقدام به تهدید و اخاذی از شما می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه متهمی که خود را قاتل سریالی معرفی کرده بود حتی یک سابقه درگیری نیز نداشته، خاطرنشان کرد: متهم مرتکب قتل نشده و صرفاً با استفاده از تصاویر آرشیوی موتور‌های جستجوگر دست به تهدید و اخاذی از شهروندان زده بود که پس از حضور در پلیس فتا به جرم خود معترف شد و گفت قصد داشتم از این راه پول خوبی به دست بیاورم و گمان نمی‌کردم موجب ترس و وحشت مردم شوم.

این مقام انتظامی درخصوص مجازات تهدید در فضای مجازی به ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی اشاره و تشریح کرد: طبق این ماده از قانون هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضرر‌های نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از دوماه تا دو سال محکوم خواهد شد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت WWW.Cyberpolice.gov.ir با پلیس فتا درمیان بگذارند.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->