‌نمی‌خواستم یک گلابی باشم! به مناسبت صد‌و‌هجدهمین سالگرد سه‌رنگ شدن پرچم ایران | سبز و سفید و سرخ‌مان درباره ویژگی‌هایی که مردان را برای همسرانشان جذاب‌تر می‌کند | مرد جذاب من ثبت ۲۲۸ هزار و ۸۶۰ ازدواج در کشور طی شش ماه اول سال ۱۴۰۴ | کاهش ۴ درصدی ازدواج و ۳.۵ درصدی طلاق آیا با بالا رفتن سن، قد ما واقعاً کوتاه می‌شود؟ خراسان رضوی بیشترین میزان نابودی منابع آب زیرزمینی در کشور را دارد! اخطار به ۱۵ بانک در رابطه با نحوه پرداخت تسهیلات | ضرورت مقابله با انحصار در واردات برنج آموزش و پرورش خراسان رضوی: در حال حاضر آمار دقیقی از شمار دانش‌آموزان مبتلا به شپش نداریم سازمان جهانی بهداشت: سیگار‌های الکترونیکی موج جدید اعتیاد به راه انداخته‌اند آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا در کشور (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی افزایش دما و احتمال آتش‌سوزی جنگل‌ها (۱۵ مهر ۱۴۰۴) فرار از چنگال قاتل نامرئی آوارگی میلیون‌ها نفر در جهان بر اثر تغییرات اقلیمی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران: تاکنون ۴۶۱ نفر از زندانیان زن تحت حمایت ما هستند افزایش ۱۱ برابری جمعیت شهری ایران در ۶۸ سال گذشته پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر آخر هفته نسبتاً گرم باشند آزادی ۶ هزار و ۵۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در نیمه اول ۱۴۰۴ نوشیدن آب یخ پس از غذا خوردن را ترک کنید آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم برای ارتقای مهارت‌آموزی قوه‌قضائیه کادر اداری جذب می‌کند | اطلاعیه آزمون استخدامی + شرایط ثبت‌نام نظارت بر بهداشت مدارس خراسان رضوی با شروع سال تحصیلی جدید رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: وزارت نیرو برنامه‌ای برای آب‌های مرزی استان ندارد آخرین اخبار از پرونده گم شدن سما جهانباز | صدور کیفرخواست برای متهم اصلی + شرط پدر سما برای بخشش متهم پایان مراجعه حضوری برای صدور شناسنامه نوزادان در خراسان رضوی نزدیک است + فیلم چگونه کودکان را در هوای آلوده از مشکلات ریوی محافظت کنیم؟ مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها، سبب طولانی شدن دوران سرماخوردگی می‌شود اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ مهر ۱۴۰۴) توسعه اقتصادی خراسان رضوی با حمایت دستگاه قضایی از شرکت های نوپا، نوآور و فناور   ماجرای فوت دانش‌آموز ۱۵ ساله مازندرانی در مدرسه چه بود؟ | آموزش و پرورش آمل درگیری با عوامل مدرسه را تکذیب کرد
سرخط خبرها

بیماری دیابت تا سال ۲۰۳۰ به هفتمین علت مرگ‌ومیر در دنیا تبدیل خواهد شد

  • کد خبر: ۱۸۹۹۵۵
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۹
بیماری دیابت تا سال ۲۰۳۰ به هفتمین علت مرگ‌ومیر در دنیا تبدیل خواهد شد
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با هشدار در مورد آمار رو به افزایش ابتلا به دیابت در ایران گفت: بنا بر پیش‌بینی سازمان جهانی بهداشت، تا سال ۲۰۳۰ هفتمین علت مرگ و میر در دنیا، دیابت خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عنوان کرد: شیوع دیابت خصوصا دیابت نوع ۲ به طور گسترده‌ای در  دنیا رو به  افزایش است و بنا بر پیش‌بینی سازمان جهانی بهداشت، تا سال ۲۰۳۰ هفتمین علت مرگ و میر در دنیا، دیابت خواهد بود .

وی افزود: شیوع دیابت در کشورهای در حال توسعه نیز با سرعت بالایی رو به افزایش است و در بین کشورهای منطقه خاور میانه نیز ایران آمار بالایی از شیوع دیابت دارد به طوری که ۱۴ درصد جمعیت بالای ۲۵ سال در ایران مبتلا به دیابت هستند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی  با اشاره به مخاطراتی که فرد در پی بروز دیابت با آن مواجه می‌شود، اظهار کرد: ابتلا به دیابت با خطر بیماری‌های زیادی همراه است که نارسایی ارگان‌های حیاتی مثل چشم، کلیه و عروق، بیماری‌های قلبی و عروقی، هم چنین افزایش نرخ مرگ  و میر و ناتوانی در جمعیت‌ها از جمله این موارد است.

سیفی ادامه داد: دیابت علاوه بر مشکلات، بیماری‌ها و ناتوانی‌هایی که به همراه دارد، هزینه‌های زیادی را هم به افراد و هم به سیستم درمانی  و دولت‌ها تحمیل می‌کند. بنابراین شناسایی زود هنگام دیابت و فراتر از آن،  پیشگیری از دیابت بسیار مهم است .

این دکتری تخصصی تغذیه خاطرنشان کرد: مطالعه‌ کوهورت(مطالعه هم‌گروهی) بزرگی که در مشهد انجام شده است، نشان داد که تبعیت از الگوهای غذایی سالم‌تر یعنی مصرف بیشتر میوه و سبزی، غلات سبوس‌دار و ماهی، به طور معناداری خطر بروز دیابت را کاهش می دهد.

وی عنوان کرد: در مقابل مصرف نوشیدنی‌های قندی مثل نوشابه، دلستر و آبمیوه‌های صنعتی به طور معناداری خطر بروز دیابت را افزایش می‌دهد.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: در این مطالعه نوع سبک زندگی افراد بر میزان ابتلا به دیابت نیز بررسی شد و نتایج نشان داد که سبک زندگی افراد هم به طور چشمگیری  بر بروز دیابت تاثیرگذار است، به طوری که افرادی که اضافه وزن داشتند، سیگار مصرف می‌کردند و فعالیت بدنی کمتری داشتند به طور معناداری بروز دیابت در آنها بیشتر بود .

سیفی تأکید کرد: برای اینکه شیوع دیابت را در جامعه کنترل کنیم باید به اصلاح عادات غذایی و اصلاح سبک غذایی توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

وی در ادامه نسبت به روند رو به رشد شیوع دیابت در کودکان هشدار داد و در این زمینه گفت: مطالعات به طور واضح افزایش شیوع دیابت در کودکان را نشان می‌دهد، خصوصا اینکه با تغییر سبک زندگی کودکان، کم تحرکی و چاقی در کودکان در حال افزایش است  که باعث افزایش خطر بروز دیابت می شود.  یکی از نگرانی‌های ما به عنوان متخصصین تغذیه، کنترل چاقی در کودکان و پیشگیری از بروز دیابت در سنین بعدی است.

این متخصص تغذیه یادآور شد: دیابت بیماری‌ای است که چندین فاکتور در بروز  آن دخیل هستند از جمله ساختار ژنتیکی فرد، سبک زندگی و نوع دریافت‌های غذایی و محیط زندگی افراد.

سیفی اظهار کرد: برخی فاکتورها مانند دریافت‌های غذایی و سبک زندگی به طور کامل قابل اصلاح هستند. رعایت رژیم غذایی سالم و اصلاح سبک زندگی می‌تواند در پیشگیری از دیابت و خطرات همراه آن بسیار موثر باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->