تأمین سلامت مادران در ایام نوروز با برنامه‌ریزی ویژه وزارت بهداشت بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به سه بیمار زندگی دوباره بخشید  (۲۶ اسفند ۱۴۰۳) انتقال خون خراسان رضوی نیازمند دریافت تمامی گروه‌های خونی است (۲۶ اسفند ۱۴۰۳) آماده‌باش ۱۸۰۰ نیروی آتش‌نشان در چهارشنبه‌سوری ۱۴۰۳ مشهد | فقط ۲ بیمارستان در مشهد تأییدیه ایمنی دارند ۵ هزار نیروی داوطلب جوان هلال‌احمر، همیار مسافران نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی حقوق اسفندماه ۱۴۰۳ بازنشستگان کشوری چه زمانی پرداخت می‌شود؟ موافقان و مخالفان طرح افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان چه می‌گویند؟ افزایش مبلغ «بن کارگری» از یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومان آتش سوزی گسترده در خوزستان | ادارات و مراکز آموزشی تعطیل شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۶ اسفند ۱۴۰۳) | آسمان صاف و آفتابی در سطح استان آیا حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال آینده، ۴۵ درصد افزایش می‌یابد؟ پیش‌بینی پایداری جو تا سه‌شنبه هفته جاری (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) آدمکش‌های اجاره‌ای راز قتل هولناک را فاش کردند نخستین پایگاه نذر خون مساجد خراسان رضوی در مشهد افتتاح شد افراد چاق مجاز به مصرف چه نوع آجیل‌هایی هستند؟ علائم پنهان آب‌مروارید که نباید آن‌ها را نادیده گرفت بهترین ورزش برای بهبود بی خوابی سالمندان هشدار افزایش دو برابری پارکینسون در آینده تسکین درد، فقط با مشاهده مناظر طبیعی تصادف زنجیره‌ای در تربت حیدریه خراسان رضوی با سه کشته و هفت مصدوم (۲۵ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت هزار و ۱۸۰ گروه جهادی خراسان رضوی در ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ ۱۰۰۰ بسته معیشتی برای ۱۰۰۰ نیازمند مشهدی | تجلی کرامت حسنی در ۲۱ سال اخلاص جوانان هیئت کربلا + ویدئو کشف جسد مرد جوان در جوی آب | تشخیص پلیس: این مرگ مشکوک است تبلیغات جوان‌سازی پوست با مکمل‌ها چقدر واقعیت دارد؟ ۴۰۰ مصدوم، ۶ فوتی و ۴۰ مورد قطع عضو در حوادث چهارشنبه‌سوری انفجار مواد محترقه و مصدومیت ۳ نفر در اسماعیل‌آباد مشهد (۲۵ اسفند ۱۴۰۳) آسیب چشمی؛ شایع‌ترین آسیب چهارشنبه سوری زمان سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی آینده اعلام شد ابلاغ شهریه سال ۱۴۰۴ مدارس غیردولتی در اسفندماه بلیت نیم‌بهای اماکن فرهنگی‌تاریخی برای کارکنان آموزش و پرورش کلانشهر مشهد در چهارمین سال تنش آبی | تابستان ۱۴۰۴ آب جیره‌بندی می‌شود؟
سرخط خبرها

بیش از ۳۰۰۰ آمبولانس در کشور فرسوده هستند

  • کد خبر: ۳۰۴۳۷۸
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۳
بیش از ۳۰۰۰ آمبولانس در کشور فرسوده هستند
رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به راه‌اندازی سیستم موقعیت‌یاب اورژانس در تهران برای رسیدگی سریع‌تر به مصدومان و بیماران، نیاز فوری این سازمان به افزایش تعداد آمبولانس‌ها را مورد تأکید قرار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، جعفر میعادفر گفت: در حال حاضر حدود ۳۳۰۰ پایگاه اورژانس در کشور فعال هستند که این امر نشان‌دهنده پراکندگی خوب خدمات در نقاط مختلف کشور و ارائه خدمات مطلوب به مردم است.

وی افزود: در حال حاضر در شهر تهران سیستم لوکیشن‌یاب برای شناسایی سریع محل حادثه و یافتن بیماران نصب شده و این طرح در سایر شهر‌ها نیز در حال توسعه است. این برنامه به کمک تکنولوژی، موقعیت محل حادثه را شناسایی می‌کند تا آمبولانس‌ها بتوانند به سرعت به محل برسند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از دستاوردها، مدیریت هوشمند تفسیر نوار قلب است. همکاران ما در دانشگاه‌های علوم پزشکی اکنون توانایی شناسایی بیماران سکته قلبی را به صورت هوشمند و سریع‌تر دارند. این تجهیزات در چند استان مستقر شده و برنامه داریم که این فناوری در سراسر کشور گسترش یابد.

میعادفر با اشاره به راه‌اندازی ۲۱ پایگاه جدید گفت: برنامه ما این است که هر ساله ۱۵۰ پایگاه اورژانس ۱۱۵ در کشور ایجاد شود.

وی همچنین از راه‌اندازی مجمع خیرین اورژانس کشور خبر داد و اظهار کرد: تا چند روز دیگر، حدود ۱۵ دستگاه آمبولانس توسط خیرین وارد سازمان اورژانس کشور خواهد شد. در حال حاضر تامین آمبولانس نیاز فوری ما است و بخشی از این آمبولانس‌ها توسط خیرین خریداری می‌شود. همچنین، مجوز واردات ۱۰۰۰ دستگاه آمبولانس از خارج صادر شده و واردات این آمبولانس‌ها از پرداخت عوارض گمرکی معاف است؛ کسانی که تمایل دارند می‌توانند برای خریداری و واردات این آمبولانس‌ها اقدام کنند. در همین حال، حدود ۱۰۰ دستگاه آمبولانس آماده ترخیص از گمرک است که بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور توزیع خواهد شد. علاوه بر این، مناقصه برای خرید ۶۰۰ تا ۷۰۰ دستگاه آمبولانس نیز برگزار خواهد شد.

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: تمامی ارکان نظام سلامت به خوبی می‌دانند که کمبود آمبولانس یکی از چالش‌های جدی ما است. واردات فعلی آمبولانس‌ها نمی‌تواند نیاز ما را به طور کامل تامین کند؛ چرا که حدود ۳۰۰۰ دستگاه آمبولانس فرسوده در اختیار داریم. با این حال، اعتباری از دوران شیوع کرونا باقی مانده است که در صورت صدور مصوبه سران قوا و با دستور وزیر بهداشت، برای خریداری آمبولانس‌ها مورد استفاده قرار خواهد گرفت و در این صورت، مجموعا ۲۰۰۰ دستگاه آمبولانس وارد کشور خواهد شد.

وی در مورد برگزاری پویش "زخم سپید" برای کاهش خشونت علیه نیرو‌های فوریت‌های پزشکی گفت: پیش از این مواردی از ضرب و شتم نیرو‌های اورژانس گزارش شده و اخیراً نیز آمبولانس‌ها مورد تیراندازی قرار گرفته‌اند که منجر به شهادت یکی از نیرو‌های اورژانس شده است. در هیچ کجای دنیا چنین مشکلاتی را مشاهده نمی‌کنیم. این پویش برای این راه‌اندازی شده است که همکاران ما در شرایط سخت معیشتی، شاهد چنین حوادث تلخی نباشند. در کشور‌های پیشرفته، استفاده غیرضروری از خدمات اورژانس با جریمه‌های سنگین مواجه است تا کسی جرات چنین اقدامات ناپسندی را نداشته باشد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->