هشدار شدیداللحن آیت‌الله نوری‌همدانی درپی یاوه‌گویی ترامپ صدا شدی که به گوش جهانیان برسی مروری بر زندگی پربرکت و شهادت مظلومانه سردار امیرعلی حاجی‌زاده | حماسه‌ساز اقتدار وقتی که حق روشن‌است و باطل سر جنگ دارد تشییع پیکر شهید دانشمند هسته‌ای در یزد رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه: اسرائیل با حمله به خبرنگاران و نیروهای امدادی نشان داد پایبند به قوانین بین المللی نیست پیکر پاک عمار اسدپور، شهید مدافع وطن، در دزپارت خوزستان تشییع شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) وظایف مداحان اهل بیت(ع) در شرایط بحرانی جنگ چیست؟ برپایی مراسم دعای توسل امشب (سه‌شنبه، ۲۷ خرداد ۱۴۰۴) در سراسر کشور به‌نیت نصرت مسلمانان رونمایی از نگاره فاخر «مباهله» متعلق به عصر قاجار، در حرم امام‌رضا(ع) (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله نوری‌همدانی درپی حمله رژیم صهیونیستی به صداوسیما اعلام آمادگی فرزندان شاهد برای فتح قدس شریف قائم‌مقام دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین: آینده جنگ اسرائیل و ایران، ریشه‌کنی رژیم سرطانی صهیونیست خواهد بود مرزبانی فراتر از مرز‌ها | برای سردار شهید غلامعلی رشید که در پی جنایات رژیم صهیون به شهادت رسید آغاز بازگشت حجاج ایرانی از مکه به مدینه با قطار سریع‌السیر از امروز (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: اقتدار نظام برخواسته از پشتوانه مردمی است | نقش خطیر طلاب در تبیین مسائل روز جامعه طرح «زیارت از مبدأ تا مبدأ» یکی از محور‌های اصلی اجرایی دهه پایانی ماه صفر است مباهله، روزی که اهل‌بیت(ع) دربرابر انکار و دروغ ایستاد بازگشت حجاج به صورت زمینی از مرز مهران حمایت از خانواده شهدای اخیر با همکاری سازمان بهزیستی و بنیاد شهید
سرخط خبرها

قرآن سوزن‌دوزی‌شده دانشجویان دانشگاه الزهرا(س)، در نمایشگاه قرآن مشهد

  • کد خبر: ۳۲۰۲۶۱
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶
قرآن سوزن‌دوزی‌شده دانشجویان دانشگاه الزهرا(س)، در نمایشگاه قرآن مشهد
قرآن بی‌نظیر سوزن‌دوزی‌شده دانشجویان طراحی دوخت دانشگاه الزهرا(س) مشهد مقدس که حاصل ۲۳ سال تلاش مداوم و مشارکت بیش از ۲ هزار دانشجو است، در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد، در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، نفیسه فرهادیان، رئیس دانشگاه الزهرا (س) مشهد مقدس، اظهار کرد: پس از ۲۳ سال تلاش مداوم، دانشجویان این دانشگاه موفق به ارائه نسخه‌ای از قرآن کریم با هنر سوزن‌دوزی سنتی شدیم.

وی ادامه داد: این پروژه، که در سال ۱۳۷۹ با ایده دکتر عصمت افتخاری، رئیس وقت دانشکده آغاز شد، با همکاری بیش از دو هزار دانشجو به سرانجام رسیده است.

۲۳ سال تلاش برای خلق اثری بی‌نظیر

رئیس دانشگاه الزهرا (س) مشهد، در مراسم رونمایی از این اثر گفت: این پروژه از سال ۱۳۷۹ آغاز شد و دانشجویان توانستند طی ۲۳ سال، آیات قرآن را با سوزن‌دوزی سنتی به تصویر بکشند. نکته جالب این است که این بازه زمانی، به طور نمادین با مدت نزول قرآن بر پیامبر اکرم (ص) مطابقت دارد.

وی افزود: خط استفاده شده در این قرآن، متعلق به استاد نی‌ریزی است و تمام مراحل کار با رعایت اصول شرعی و وضو انجام شده است.

حضور دو هزار دانشجو در اجرای پروژه

رئیس دانشکده الزهرا (س) مشهد مقدس گفت: در طول این سال‌ها، بیش از دو هزار دانشجو از مقاطع مختلف تحصیلی در این پروژه مشارکت داشتند. تنها مرحله صحافی این اثر، حدود سه هزار ساعت زمان برده است. این پروژه به دانشجویان امکان داد تا ساعات کارورزی خود را در محیطی امن و دانشگاهی سپری کرده و با تلفیق هنر و معنویت، اثری بی‌بدیل خلق کنند.

برنامه‌ریزی برای اهدای اثر به بیت رهبری

فرهادیان در خصوص سرنوشت این قرآن ارزشمند بیان کرد: با توجه به حساسیت نگهداری این اثر، در حال بررسی گزینه‌های مختلف برای حفظ و نمایش آن هستیم. یکی از پیشنهادها، اهدای این قرآن به بیت مقام معظم رهبری است که در صورت فراهم شدن شرایط، این اقدام انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه الزهرا (س) با بیان اینکه تنها یک جزء از قرآن سوزن دوزی شده در نمایشگاه قرآن کریم مشهد امسال در معرض دید مخاطبان قرار گرفته است تأکید کرد: این پروژه، تنها نمونه‌ای از تلاش دانشجویان دانشگاه در عرصه‌های علمی و هنری است و بیانگر پیوند عمیق میان هنر سنتی و مفاهیم دینی است.

گفتنی است؛ هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد مقدس از ۱۳ لغایت ۲۰ اسفند ماه ۱۴۰۳، در مرکز دائمی نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی واقع در پارکینگ شماره یک یا ورودی باب الجواد حرم مطهر رضوی از ساعت ۱۹ تا ۲۳ برگزار می‌شود و فرصتی است برای زائران و مجاوران تا از دستاورد‌های قرآنی و فرهنگی بهره‌مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->