امام مجتبی (ع)، تجلی همه کرامت‌ها خانه پدری امام زمان (عج) مهیای میزبانی از زائران امام حسین(ع) می‌شود روش ختم آیه الکرسی برای برآورده شدن حاجات + متن آیه بازدید دبیر کل جمعیت هلال احمر از مرز شلمچه و بررسی خدمات به زائران اربعین (۹ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم لزوم معرفی ظرفیت‌های مرز خسروی برای تردد در ایام اربعین خبر خوش رئیس سازمان حج برای زوج‌های جوان + فیلم آمار ثبت نام اربعین از یک‌میلیون و ۶۰۰‌هزار نفر گذشت آیا ماه صفر نحس است؟ کودکان عراقی، میزبانان کوچک زائران اربعین در مسیر پیاده‌روی + فیلم و عکس رئیس بنیاد شهید خبر داد: تهیه و تدوین دایره المعارف شهدا اگر زائر اربعین گذرنامه خود را در عراق گم کرد چه کاری باید انجام دهد؟ آیین اختتامیه سومین دوره مدرسه تابستانی طلاب در حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد بازگشایی پارکینگ بزرگ اربعین در مهران برای خدمت به زائران (۹ مرداد ۱۴۰۴) آغاز ثبت نام عمره از شنبه (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) | چه استان‌هایی مشمول ثبت نام هستند؟ همه می‌توانند ارز اربعین را دریافت کنند + فیلم مراسم «ریحانه الحسین» در حرم رضوی؛ بانوان عرب زبان به سوگ حضرت رقیه (س) نشستند دختر شهید سلامی: قرآن، مشاور اصلی پدرم بود مدافعان حرم، مجاهدان راه بنت‌الحسین(ع) | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با دو رزمنده مدافع حرم حضرت رقیه(س) نصب دوربین شمارش زائران در حرم حضرت ابوالفضل(ع) جشنواره طراحی حجاب بانوی ایرانی برگزار می‌شود
سرخط خبرها

قرآن سوزن‌دوزی‌شده دانشجویان دانشگاه الزهرا(س)، در نمایشگاه قرآن مشهد

  • کد خبر: ۳۲۰۲۶۱
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶
قرآن سوزن‌دوزی‌شده دانشجویان دانشگاه الزهرا(س)، در نمایشگاه قرآن مشهد
قرآن بی‌نظیر سوزن‌دوزی‌شده دانشجویان طراحی دوخت دانشگاه الزهرا(س) مشهد مقدس که حاصل ۲۳ سال تلاش مداوم و مشارکت بیش از ۲ هزار دانشجو است، در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد، در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، نفیسه فرهادیان، رئیس دانشگاه الزهرا (س) مشهد مقدس، اظهار کرد: پس از ۲۳ سال تلاش مداوم، دانشجویان این دانشگاه موفق به ارائه نسخه‌ای از قرآن کریم با هنر سوزن‌دوزی سنتی شدیم.

وی ادامه داد: این پروژه، که در سال ۱۳۷۹ با ایده دکتر عصمت افتخاری، رئیس وقت دانشکده آغاز شد، با همکاری بیش از دو هزار دانشجو به سرانجام رسیده است.

۲۳ سال تلاش برای خلق اثری بی‌نظیر

رئیس دانشگاه الزهرا (س) مشهد، در مراسم رونمایی از این اثر گفت: این پروژه از سال ۱۳۷۹ آغاز شد و دانشجویان توانستند طی ۲۳ سال، آیات قرآن را با سوزن‌دوزی سنتی به تصویر بکشند. نکته جالب این است که این بازه زمانی، به طور نمادین با مدت نزول قرآن بر پیامبر اکرم (ص) مطابقت دارد.

وی افزود: خط استفاده شده در این قرآن، متعلق به استاد نی‌ریزی است و تمام مراحل کار با رعایت اصول شرعی و وضو انجام شده است.

حضور دو هزار دانشجو در اجرای پروژه

رئیس دانشکده الزهرا (س) مشهد مقدس گفت: در طول این سال‌ها، بیش از دو هزار دانشجو از مقاطع مختلف تحصیلی در این پروژه مشارکت داشتند. تنها مرحله صحافی این اثر، حدود سه هزار ساعت زمان برده است. این پروژه به دانشجویان امکان داد تا ساعات کارورزی خود را در محیطی امن و دانشگاهی سپری کرده و با تلفیق هنر و معنویت، اثری بی‌بدیل خلق کنند.

برنامه‌ریزی برای اهدای اثر به بیت رهبری

فرهادیان در خصوص سرنوشت این قرآن ارزشمند بیان کرد: با توجه به حساسیت نگهداری این اثر، در حال بررسی گزینه‌های مختلف برای حفظ و نمایش آن هستیم. یکی از پیشنهادها، اهدای این قرآن به بیت مقام معظم رهبری است که در صورت فراهم شدن شرایط، این اقدام انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه الزهرا (س) با بیان اینکه تنها یک جزء از قرآن سوزن دوزی شده در نمایشگاه قرآن کریم مشهد امسال در معرض دید مخاطبان قرار گرفته است تأکید کرد: این پروژه، تنها نمونه‌ای از تلاش دانشجویان دانشگاه در عرصه‌های علمی و هنری است و بیانگر پیوند عمیق میان هنر سنتی و مفاهیم دینی است.

گفتنی است؛ هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد مقدس از ۱۳ لغایت ۲۰ اسفند ماه ۱۴۰۳، در مرکز دائمی نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی واقع در پارکینگ شماره یک یا ورودی باب الجواد حرم مطهر رضوی از ساعت ۱۹ تا ۲۳ برگزار می‌شود و فرصتی است برای زائران و مجاوران تا از دستاورد‌های قرآنی و فرهنگی بهره‌مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->