معرفی بازی معمایی Follow the meaning + دانلود (اندروید و IOS) ماجرای «رفع فیلتر یوتیوب» در دانشگاه تهران چه بود؟ + حواشی و واکنش‌ها اپلیکیشن ویدیوساز Sora برای اندروید هم منتشر شد! ایجاد «بازارگاه ملی هوش مصنوعی» با همکاری وزارت ارتباطات و سازمان ملی هوش مصنوعی مذاکرات با تلگرام به‌دلیل ایرادات حقوقی متوقف شد | درخواست کمیته بازگشایی برای اصلاح متن توافق سازمان نظام صنفی رایانه‌ای صرافی‌های مجاز تبلیغ رمزارز را به وزارت ارشاد معرفی کرد نام ماه‌های کامل سال: تاریخچه، معنا، ریشه‌شناسی و تحلیل فرهنگی یک‌سوم پروژه فیبر نوری مشهد تکمیل شد | ساخت ۶۰ ایستگاه مخابراتی جدید در مناطق دارای پوشش ضعیف مهم‌ترین بخش‌های رویداد ملی «شهر هوشمند و هوش مصنوعی» (آبان ۱۴۰۴) همه‌چیز درباره ابرماه آبان ۱۴۰۴ (بزرگ‌ترین ماه کامل سال) + زمان و شیوه رصد دو حالت جدید ترجمه به گوگل ترنسلیت اضافه می‌شود رونمایی از نخستین ربات کاملاً خودران انبار با ویژگی‌های جدید اعتیاد از نوع هوش مصنوعی چرا آفلاین‌بودن به ترند نسل جدید تبدیل شده است؟ چرا مغز پس از بی‌خوابی حواس‌پرتی شما را افزایش می‌دهد؟ مهندسان کشاورزی پسماند‌های غذایی را به سوخت هواپیما تبدیل کردند سنجش کیفیت خواب با ساعت‌های هوشمند چطور می‌تواند به تشخیص بیماری‌ها کمک کند؟ ماینکرفت با فروش ۳۵۰ میلیون نسخه، رکورد تاریخی جدیدی ثبت کرد عضو شورای‌ عالی فضای مجازی: نگرانم توافق با تلگرام منجر به سازوکاری مشابه «مکانیسم ماشه» شود ایلان ماسک خودروی پرنده‌ای می‌سازد فراتر از خودروی جیمز باند نحوه تأمین امنیت سایبری سامانه‌های هوش مصنوعی مشخص شد
سرخط خبرها
دبیر مجمع پژوهشگاه‌های ملی کشور پیشنهاد داد:

صندوق توسعه ملی به کمک مشکلات پژوهش بیاید

  • کد خبر: ۳۲۴۹۶
  • ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۳
صندوق توسعه ملی به کمک مشکلات پژوهش بیاید
دبیر مجمع پژوهشگاه‌های ملی کشور یکی از راه‌های کاهش مشکلات بخش پژوهش و فناوری کشور را استفاده از ظرفیت صندوق توسعه ملی دانست.
به گزارش شهرآرانیوز، حسین میرزایی در پنجمین جلسه سال مجمع که با حضور معاون پژوهشی وزیر علوم برگزار شد، اظهار داشت: مجمع پژوهشگاه‌های ملی کشور شامل ۱۶ پژوهشگاه و موسسه پژوهشی ملی مستقل و غیردانشگاهی تابع وزارت علوم است که دارای ۷۸۰ عضو هیات علمی و ظرفیت علمی وتجهیزاتی کم نظیر و غیر قابل تکراری است.


وی با بیان اینکه این مراکز در تمام حوزه‌های تخصصی مشغول خدمت و گره‌گشایی از مشکلات کشور هستند و بودجه اختصاص یافته به مجموعه‌های پژوهشی وزارت علوم به هیچ وجه با نیاز‌ها و ظرفیت‌های گسترده پژوهشی کشور هماهنگی ندارد، تاکید کرد: با توجه به چالش‌های بودجه‌ای دولت که ناشی از محدودیت منابع است استفاده از ظرفیت دستگاه‌ها اجرایی و بخش خصوصی راه اصلی پیش روی ماست.


میرزایی همچنین راه دیگر برای کاهش مشکلات بخش پژوهش و فناوری کشور را استفاده از ظرفیت صندوق توسعه ملی دانست که با مجوز رهبری نظام صورت می‌پذیرد و با توجه به حمایت‌ها و تاکیدات مداوم معظم‌له از امر پژوهش و فناوری و مطالبه تخصیص ۳ تا ۴ درصد از تولید ناخالص داخلی اعتبارات پژوهشی از این ظرفیت باید مورد درخواست وزارت علوم قرار گیرد.


رییس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی از معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم درخواست کرد به این دغدغه مشترک پژوهشگاه‌ها و مجموعه همکاران پژوهشی وزارت علوم توجه کرده و با پیگیری آن اقدام ارزشمندی را در این حوزه به جای بگذارد.


میرزایی در پایان با اشاره به دیدار اعضای مجمع پژوهشگاه‌های ملی کشور با معاون اول محترم رییس جمهور و رییس سابق مجلس بر مطالبه جدی مجمع برای مشارکت پژوهشگاه‌ها در کمیسیون‌های دولت و مجلس به منظور ارائه مشاوره و حضور در تصمیم سازی‌های تخصصی براساس رهیافت‌های پژوهشی و علمی تاکید کرد.


لاریجانی، رییس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های پژوهشگاه دانش‌های بنیادی بر ضرورت اشتراک و هم‌افزایی امکانات و تجهیزات مراکز پژوهشی و شبکه علمی موسسات تاکید کرد.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->