تکان‌دهنده‌ترین جنایت خانوادگی در یک قدمی مشهد: پدری که سر پسرش را متلاشی کرد! اظهارنظر معاون استاندار همدان درباره تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا یک کشته و ۱۵ مصدوم در حادثه واژگونی وانت بار در محور تربت جام - مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) ایران در هفته دوم مهرماه ۱۴۲ بار لرزید ‌نمی‌خواستم یک گلابی باشم! به مناسبت صد‌و‌هجدهمین سالگرد سه‌رنگ شدن پرچم ایران | سبز و سفید و سرخ‌مان درباره ویژگی‌هایی که مردان را برای همسرانشان جذاب‌تر می‌کند | مرد جذاب من ثبت ۲۲۸ هزار و ۸۶۰ ازدواج در کشور طی شش ماه اول سال ۱۴۰۴ | کاهش ۴ درصدی ازدواج و ۳.۵ درصدی طلاق آیا با بالا رفتن سن، قد ما واقعاً کوتاه می‌شود؟ خراسان رضوی بیشترین میزان نابودی منابع آب زیرزمینی در کشور را دارد! اخطار به ۱۵ بانک در رابطه با نحوه پرداخت تسهیلات | ضرورت مقابله با انحصار در واردات برنج آموزش و پرورش خراسان رضوی: در حال حاضر آمار دقیقی از شمار دانش‌آموزان مبتلا به شپش نداریم سازمان جهانی بهداشت: سیگار‌های الکترونیکی موج جدید اعتیاد به راه انداخته‌اند آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا در کشور (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی افزایش دما و احتمال آتش‌سوزی جنگل‌ها (۱۵ مهر ۱۴۰۴) فرار از چنگال قاتل نامرئی آوارگی میلیون‌ها نفر در جهان بر اثر تغییرات اقلیمی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران: تاکنون ۴۶۱ نفر از زندانیان زن تحت حمایت ما هستند افزایش ۱۱ برابری جمعیت شهری ایران در ۶۸ سال گذشته پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر آخر هفته نسبتاً گرم باشند آزادی ۶ هزار و ۵۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در نیمه اول ۱۴۰۴ نوشیدن آب یخ پس از غذا خوردن را ترک کنید آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم برای ارتقای مهارت‌آموزی قوه‌قضائیه کادر اداری جذب می‌کند | اطلاعیه آزمون استخدامی + شرایط ثبت‌نام نظارت بر بهداشت مدارس خراسان رضوی با شروع سال تحصیلی جدید رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: وزارت نیرو برنامه‌ای برای آب‌های مرزی استان ندارد آخرین اخبار از پرونده گم شدن سما جهانباز | صدور کیفرخواست برای متهم اصلی + شرط پدر سما برای بخشش متهم پایان مراجعه حضوری برای صدور شناسنامه نوزادان در خراسان رضوی نزدیک است + فیلم چگونه کودکان را در هوای آلوده از مشکلات ریوی محافظت کنیم؟
سرخط خبرها

غذا‌های فوق‌فراوری‌شده خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهند

  • کد خبر: ۳۳۲۳۷۴
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰
غذا‌های فوق‌فراوری‌شده خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهند
بررسی جدید شواهد نشان می‌دهد که هرچه فرد دائماً غذای فوق‌فراوری‌شده بیشتری مصرف کند، خطر مرگ زودرس در او بیشتر می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان گزارش دادند که هر ۱۰ درصد افزایش در مصرف غذا‌های فوق‌فراوری‌شده در رژیم غذایی یک فرد، خطر مرگ زودرس به هر دلیلی را ۳ درصد افزایش می‌دهد.

تخمین زده می‌شود که این غذا‌های تولید شده صنعتی مسئول ده‌ها هزار مرگ زودرس در سراسر جهان هستند.

به گفته محققان، ایالات متحده بالاترین میزان مصرف غذا‌های فوق‌فراوری‌شده را دارد که بیش از ۵۴ درصد از رژیم غذایی متوسط آمریکایی‌ها را تشکیل می‌دهد.

«ادواردو نیلسون»، محقق ارشد بنیاد اسوالدو کروز در برزیل، در یک بیانیه خبری گفت: «این یافته‌ها نشان می‌دهد سیاست‌هایی که مصرف غذا‌های فوق‌فراوری‌شده را کاهش می‌دهند، به شدت در سطح جهان مورد نیاز هستند و الگو‌های غذایی سنتی مبتنی بر غذا‌های تازه و کم فرآوری شده محلی را ترویج می‌دهند.»

غذا‌های فوق‌فراوری‌شده عمدتاً از موادی مانند چربی‌های اشباع، نشاسته و قند‌های افزودنی تولید می‌شوند. آنها همچنین حاوی طیف گسترده‌ای از افزودنی‌ها هستند تا آنها را خوشمزه‌تر، جذاب‌تر و ماندگارتر کنند، از جمله رنگ‌ها، امولسیفایرها، طعم‌دهنده‌ها و تثبیت‌کننده‌ها. نمونه‌هایی از این مواد عبارتند از: محصولات پخته شده بسته‌بندی شده، غلات شیرین، محصولات آماده مصرف یا آماده گرم کردن و برش‌های سرد غذا‌های آماده.

محققان در یادداشت‌های پیش‌زمینه گفتند که مصرف غذا‌های فوق فرآوری‌شده با ۳۲ مشکل سلامتی از جمله بیماری‌های قلبی، چاقی، دیابت، برخی از انواع سرطان و افسردگی مرتبط است.

برای این مطالعه، محققان داده‌های مطالعات قبلی در مورد مصرف غذا‌های فوق فرآوری‌شده در هشت کشور- استرالیا، برزیل، کانادا، شیلی، کلمبیا، مکزیک، انگلستان و ایالات متحده- را جمع‌آوری کردند.

سپس این تیم میزان غذا‌های فوق فرآوری‌شده را در رژیم‌های غذایی افراد عادی از هر یک از کشور‌ها ارزیابی کرد.

کلمبیا کمترین میزان را داشت، با غذا‌های فوق فرآوری‌شده که حدود ۱۵٪ از کالری دریافتی روزانه را تشکیل می‌دادند، و ایالات متحده بیشترین میزان را داشت. انگلستان با بیش از ۵۳٪ از کالری دریافتی روزانه، پس از آمریکا قرار گرفت.

سپس محققان درصد مرگ و میر زودرس در هر کشور ناشی از اثرات سلامتی غذا‌های فوق فرآوری‌شده را محاسبه کردند. میزان مرگ و میر از حدود ۴٪ در کلمبیا و برزیل تا نزدیک به ۱۴٪ در ایالات متحده و بریتانیا متغیر بود.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->