سامانه ملی حمایت از گزارشگران فساد رونمایی شد زاکانی: ساخت ۱۸۰ هزار واحد مسکونی در تعهد شهرداری نیست | مشکلی برای تأمین آب شرب در تهران نداریم بیشتر از ۵۰ درصد سطح خراسان رضوی درگیر خشکسالی بسیار شدید است تصادف بسیار شدید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس مراقب سکته گرمایی باشید بیمه مسافرتی چیست؟ انواع، پوشش ها، نحوه خرید و دریافت خسارت پنج مرکز تولید بستنی غیر بهداشتی در نیشابور تعطیل شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) پانسمان‌های تخصصی بیماران پروانه‌ای تحویل شد نکات تغذیه‌ای برای کاهش آثار مخرب ریزگرد‌ها شکستن صفحه سنگ فرز موجب مرگ کارگر مشهدی شد برنامه‌های مجازی و حضوری آموزش‌وپرورش برای اوقات فراغت دانش‌آموزان سقف بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۴ چقدر است؟ آخرین مهلت ویرایش محل آزمون ورودی مدارس سمپاد، امروز (۱۷ تیر ۱۴۰۴) میانگین سن ازدواج در کشور اعلام شد یک نماینده مجلس: آلودگی هوا به موضوعی عادی تبدیل شده است! بازگشت آثار تاریخی ایران از چین اعلام شرایط خروج از کشور مشمولان متولد ۱۳۸۶ برای اربعین ۱۴۰۴ ارتباط دوسویه مدیران شهرستان‌های خراسان رضوی با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی، بر رونق گردشگری تأثیرگذار است مروری بر کلاهبرداری رایج فروش بلیت جعلی | سفر ناتمام، روایتی از یک اعتماد نابجا! تشکیل کمیته‌های مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان و فرهنگیان آسیب‌دیده آغاز فرایند اصلاح روش‌های آموزش و یادگیری در مدارس ابتدایی ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت اوقات فراغت دانش‌آموزان در زیباسازی فضاهای آموزشی فراخوان دانشگاه شهید بهشتی برای ارسال یادداشت اساتید در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا فردا رئیس سازمان مدارس غیردولتی: محاسبه ۳۰ روز بیمه برای معلمان اجباری است اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) لیست دانشگاه‌های خارجی مورد اعتماد وزارت علوم در سال ۲۰۲۶ نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار نیازمند عضو زندگی بخشید (۱۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وایتکس و قند و یخ عمر گل را بیشتر می‌کند؟

  • کد خبر: ۳۸۸۷۶
  • ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۱
وایتکس و قند و یخ عمر گل را بیشتر می‌کند؟
ماندگاری گل‌های باکیفیت بیشتر از دو هفته نیست. اگر یک هفته از عمر آن گذشته باشد فقط یک هفته دیگر از عمر گل باقی می‌ماند؛ بنابراین بهتر است گلی انتخاب شود که ساقه تمیزی دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان گل و گیاه استان تهران در خصوص افزایش طول عمر گل‌های شاخه بریده با این توصیه که شهروندان به هنگام خرید گل، حتما از نوع تازه آن خریداری کنند، گفت: ماندگاری گل‌های باکیفیت بیشتر از دو هفته نیست. اگر یک هفته از عمر آن گذشته باشد فقط یک هفته دیگر از عمر گل باقی می‌ماند؛ بنابراین بهتر است گلی انتخاب شود که ساقه تمیزی دارد. هرچه ساقه گل تمیزتر باشد گل تازه‌تر و هرچه ساقه بی رنگ‌تر باشد نشان دهنده آن است که گل مدت بیشتری در آب مانده است.

غلامحسین سلطان محمدی اضافه کرد: برای افزایش ماندگاری گل در خانه بایستی آب گلدان هر ۱۲ ساعت یک بار عوض شود. اگر کسی نمی‌تواند این کار را انجام دهد می‌تواند با اضافه کردن یک قطره وایتکس در آب از بوگرفتن آب و در نهایت خراب شدن گل جلوگیری کند. اگرچه وایتکس برای گل خوب نیست، ولی اجازه نمی‌دهد آب در گلدان فاسد شود. همچنین بایستی چند تکه یخ نیز به آب گل اضافه شود. اضافه شدن یخ باعث خنک شدن آب و جلوگیری از فساد و بوگرفتن آن می‌شود.

سلطان محمدی در پاسخ به این سوال که آیا قند نیز باعث افزایش عمر گل می‌شود؟ گفت: قند دارای مواد غذایی است و اضافه کردن آن به گل ضرر ندارد، ولی به طور کل تاثیر چندانی بر ماندگاری گل ندارد. کسانی که قصد دارند گل هایشان را به مدت طولانی‌تر نگه دارند، علاوه بر رعایت نکات مذکور می‌توانند از مواد غذایی مخصوص گل‌های شاخه بریده که به شکل پودر در آب حل می‌شود، استفاده کنند.

وی تصریح کرد: بسته به نوع گل و ساقه آن شیوه نگهداری متفاوت است. برای مثال گل‌هایی مانند آلسترومریا ساقه نرمی دارند و ساقه آن‌ها پس از چند روز قرارگیری در آب لیز شده و دیگر آب نمی‌کشند. این گل باید در گلدانی با آب کم و بدون برگ قرار گیرد، زیرا اگر برگ با ساقه به داخل آب برود آب بو گرفته و عمر گل کوتاه می‌شود. همچنین بعد از چند روز می‌توان آن مقدار از ساقه گل را که داخل آب بوده برید و قسمت دیگری از ساقه را داخل آب تمیز قرار داد.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان گل و گیاه استان تهران در پایان گفت: برخی از گل‌های شاخه بریده مانند رز ساقه ضخیمی دارند. این گل‌ها نیازمند آب بیشتری هستند و بایستی برگ‌ها به هنگام قرار گیری در گلدان چیده تا عمر گل بیشتر شود.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->