معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز رسیدگی به پرونده گندم‌های تقلبی در اردبیل

  • کد خبر: ۴۰۱۳۸
  • ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۴
آغاز رسیدگی به پرونده گندم‌های تقلبی در اردبیل
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از آغاز رسیدگی به پرونده کشف ۱۸۶ تن گندم تقلبی به ارزش ۴۵۰میلیارد ریال در اردبیل خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، سیدیاسر رایگانی گفت: با گزارش‌های واصله از منابع معتبر در مورد دپوی گندم تقلبی در سطح شهر اردبیل و شهرستان بیله سوار، با هماهنگی شعبه سیار تعزیرات حکومتی و حضور و همکاری نیروی انتظامی و دستگاه نظارتی ذی‌ربط به محل نگهداری اعزام و از محل‌های موردنظر بازرسی انجام شد.

وی افزود: در مراحل اولیه بازدید مقدار ۱۸۶تن گندم تقلبی با ارزش ۴۵۰میلیارد ریال در شهرستان‌های اردبیل و بیله سوار که گندم خوراکی با گندم بذری آغشته به سموم آفت کش مخلوط شده بود؛ کشف و ضبط شد.

سخنگوی سازمان تعزیرات تصریح کرد: با توجه به اینکه موضوع سلامت و بهداشت افراد جامعه در اولویت کاری سازمان تعزیرات است، انبار‌های کشف شده تا اطلاع ثانونی پلمب و پرونده متخلفین این امر در شعب تعزیرات حکومتی استان و شهرستان بیله سوار به صورت ویژه و خارج از نوبت در حال رسیدگی است.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->