تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن
سرخط خبرها

جزئیات جدید از صدور کارت ملی هوشمند

  • کد خبر: ۴۸۱۷۳
  • ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۴
جزئیات جدید از صدور کارت ملی هوشمند
طی هفته‌های اخیر برای بسیاری از شهروندان پیامکی مبنی بر این که «کارت ملی هوشمند شما آماده شده و برای تحویل گرفتن آن مراجعه کنید» ارسال شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، طی هفته‌های اخیر برای بسیاری از شهروندان پیامکی مبنی بر این که «کارت ملی هوشمند شما آماده شده و برای تحویل گرفتن آن مراجعه کنید» ارسال شده است. این پیامک خیلی از شهروندان را که حدود ۲ سال در انتظار صدور و تحویل کارت‌شان بودند، متعجب کرد. حالا دلیل تسریع در صدور کارت‌ها معلوم شده و سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور گفته که دلیلش این است که به تولید داخلی بدنه کارت‌ها رو آورده‌ایم.

 

سیف‌الله ابوترابی، سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور در تشریح روند تحویل کارت‌های ملی هوشمند به ایسنا گفت: از ابتدای صدور کارت ملی هوشمند تاکنون ۵۸ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر نسبت به تکمیل ثبت‌نام برای دریافت کارت هوشمند ملی اقدام کرده‌اند و ۴۸ میلیون و ۸۰۰ هزار کارت ملی هوشمند برای ایرانیان واجد شرایط صادر و به آنها تحویل داده شده است. این درحالی است که در کشور ۶۲ میلیون نفر واجد شرایط دریافت کارت ملی هوشمند هستند و هر سال یک تا یک و نیم میلیون نفر هم به این تعداد اضافه می‌شود.

 

وی افزود: خوشبختانه کارت ملی هوشمند تولید داخل، مشابه نمونه خارجی است و همه نکات ایمنی و فنی در تولید آن رعایت شده و «چاپخانه دولتی» متولی تولید آن است. از اسفند سال ۱۳۹۶ با مشکل تامین بدنه کارت مواجه شده‌ایم و از آغاز سال ۱۳۹۷ با شرکت‌های متولی که چاپخانه دولتی متولی تامین و تولید آن است، وارد مذاکره شدیم و تلاش‌ها آغاز و قرار شد که بدنه کارت ایرانی مشابه خارجی باشد. بر همین اساس آزمایشات طولانی انجام شد و در آغاز نیمه اول سال ۱۳۹۸ شاهد تولید نمونه داخلی بودیم.

 

ابوترابی گفت: با توجه به تولید کارت های تولید داخل سرعت بیشتری برای تحویل کارت ها مدنظر ما است. لذا تقاضای ما از چاپخانه دولت این است که تعداد بیشتری تولید و تحویل ما شود. ظرفیت ما تولید ۲.۵ میلیون کارت در ماه است. بی تردید ورود کارت داخل هرچه بیشتر شود این آمادگی در ثبت احوال هست که تا ۲.۵ میلیون کارت ماهانه تحویل داده شود.

 

به گفته سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور، در حال حاضر تا حدود ۶۰۰ هزار کارت ماهانه نیز توسط چاپخانه دولت تحویل داده شده و قول داده اند آن را به یک میلیون برسانند  اما انتظار ما این است که بیشتر تولید شود تا افرادی که در نوبت هستند، زودتر کارت‌های خود را تحویل بگیرند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->