دو بار اعدام برای قاتل سنگدل و هوسران در دو راهی مشهد-طرقبه | هشدار: خواندن این خبر برای افراد زیر ۱۸ سال و بیماران قلبی توصیه نمی‌شود درخشش ۴ مدال نقره و برنز بر گردن تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی اقتصاد آتش‌سوزی در نخلستان‌های روستای رُمیله آبادان مهار شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌مندی ۶.۵ میلیون سالمند از خدمات مستمر دولتی اشعه فرابنفش خورشید در مشهد به شاخص «خطر بسیار زیاد» رسید درخواست طلاق از مردی که برای دزدی از خانه پدرزنش نقشه کشید درخواست نبش قبر برای کشف راز مرگ مرد تهرانی در ترکیه میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود عسلویه روی دور زلزله؛ زمین‌لرزه ششم هم ۴ریشتری بود (۶ مرداد ۱۴۰۴) شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی پساب خروجی «زبرخان» را تعیین تکلیف کند راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آیا خشم به ارث می‌رسد؟ | بررسی عوامل ژنتیکی در بروز عصبانیت آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شرایط دورکاری در رنگ‌بندی جدید شهر‌ها (۲ خرداد ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۶۸۱۰۱
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۲
شرایط دورکاری در رنگ‌بندی جدید شهر‌ها (۲ خرداد ۱۴۰۰)
سوپرمارکت‌ها، خواربارفروشی‌ها، نانوایی‌ها، ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری و پاساژ‌ها در انتهای جدول رعایت پروتکل‌های بهداشتی قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن فرهادی درباره شرایط جدید دورکاری و حضور در کار کارکنان با توجه به تغییر رنگ بسیاری از شهرهای قرمز و نارنجی، گفت: مدتها قبل ستاد ملی مقابله با کرونا طرح محدودیت‌های هوشمند را برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی مصوب کرد و در این طرح در بخش نوع فعالیت کارکنان در شرایط قرمز، نارنجی و زرد شرایط متفاوت را توضیح داد. بر اساس این محدودیت‌ها در شهرهای قرمز، دو سوم کارکنان دورکار و یک‌سوم حضور در کار خواهند داشت، در شهرهای نارنجی ۵۰ درصد دورکار خواهند بود و در شهرهای زرد یک سوم کارکنان دورکار هستند و در شرایط آبی همه کارکنان موظف به حضور در محل کار هستند و این موضوع جدید نیست.

 

اعمال طرح محدودیت هوشمند با توجه به رنگ‌بندی‌ شهرها

وی افزود: با توجه به تغییر رنگ اخیر شهرها تغییراتی اعمال شده است اما مصوبه جدیدی نوشته نشده است، بلکه طرح محدودیت هوشمند با توجه به رنگ‌بندی‌ها به شکل اتومات تغییر می‌کند. آخرین بازنگری نسخه این پروتکل اواخر هفته گذشته ابلاغ شد و فعلا با توجه به شرایط موجود بر همین منوال عمل خواهیم کرد.

 

رعایت ۶۷ درصدی پروتکل‌ها در کشور

فرهادی درباره آخرین خبرها از میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح کشور، اظهار کرد: تا آخر هفته گذشته میزان رعایت پروتکل‌ها به ۶۷ درصد رسید و نسبت به هفته ماقبل حدود ۲ درصد افزایش رعایت پروتکل‌ها را داشتیم اما عدد اعلامی کماکان رضایت بخش نیست.

 

سوپرمارکت‌ها، نانوایی‌ها و ناوگان حمل و نقل عمومی در صدر متخلفان پروتکل‌ها

وی گفت: سوپرمارکت‌ها، خواربارفروشی‌ها، نانوایی‌ها، ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری و پاساژها در انتهای جدول رعایت پروتکل‌های بهداشتی قرار دارند.

 

۳۶ درصد مردم هنوز ماسک نمیزنند

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: میزان استفاده از ماسک نیز حدود ۶۴ درصد و میزان رعایت تهویه مناسب ۶۷ درصد است.

 

وی در ادامه تاکید کرد: درمورد میزان رعایت پروتکل‌ها در مدارسی که امتحانات نهایی پایه نهم و دوازدهم را برگزار می‌کنند گفت: از حدود یک هفته قبل از زمان برگزاری امتحانات کار خود را آغاز کردیم و آخرین اعداد میزان رعایت پروتکل‌ها در حوزه‌های امتحانی طی روزهای آتی منتشر خواهد شد.

منبع: ایسنا


اینجا بخوانید: آخرین رنگ‌بندی کرونا در شهرهای کشور + نقشه (شنبه ۱ خرداد)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->