حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
وزیر اقتصاد در مشهد:

نگرانی‌ها در مورد کشف رود مشهد به بارقه امید تبدیل شده است

  • کد خبر: ۷۷۷۳
  • ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۷
نگرانی‌ها در مورد کشف رود مشهد به بارقه امید تبدیل شده است
 فرهاد دژپسند، وزیر اقتصاد و امور دارایی از تصفیه‌خانه خین عرب مشهد بازدید کرد.

فرزانه شهامت- به گزارش شهرآرانیوز، فرهاد دژپسند در جریان بازدید از خط انتقال پساب تصفیه خانه خین عرب به پرکند آباد اظهارداشت: برنامه‌ای که اکنون در حال انجام است، کاری میان مدت است ضمن اینکه آب زراعی بخش‌های متکفل آب مشهد هم تامین میشود.
وی با اشاره بر اینکه اجرا به روش بیع متقابل، استفاده از توان یک شرکت دانش بنیان و شیوه تامین مالی آن از نکات مثبت طرح است، خاطرنشان کرد: کمک‌های دولت باید روان کننده و تسهیل کننده کار باشد.
به گفته وی، اعلام آمادگی شهرداری مشهد برای ورود به پروژه، باعث خوشوقتی است. اگر موانعی برای استفاده از تسهیلات وجود داشته باشد، پیگیری می‌کنیم و در صورت نیاز از مصوبه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استفاده می‌کنیم.
وزیر اقتصاد و امور دارایی تصریح کرد: طرح تامین آب شرب مشهد از طریق جایگزینی پساب مهم است، چون نه فقط نیاز آبی شهر مشهد را تمهید می‌کند بلکه رونق تولید در این خطه را موجب میشود.
بنده به عنوان وزیر اقتصاد خود را مکلف می‌دانم که هر اقدام لازم برای سرعت بخشی به کار را انجام دهم، کاری که سند افتخاری برای شرکت اب منطقه‌ای، مدیریت استان و کل کشور به شمار می‌رود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->