تاکید وزیر میراث فرهنگی بر بازتولید فرهنگ مقاومت برای نسل جدید سفر بیش از ۴۰ هزار و ۵۰۰ زائر از طریق فرودگاه‌های کشور در ایام اربعین ۱۴۰۴ درخشش تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران در رقابت های جهانی | فاطمه هدایت کاخکی از خراسان رضوی برنز گرفت + عکس ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در طرح ملی هوش مصنوعی ثبت نام کرده‌اند شرکت بیش از ۲۵۰ معلم در طرح شبکه ملی یادگیری فرهنگیان اهواز داغ‌ترین نقطه جهان شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام نتایج نهایی انتخاب رشته دانشگاه فرهنگیان تا آخر هفته (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) علیرضا کاظمی: بیش از ۶۰۰ کلاس درس تجهیز می‌شوند جابه‌جایی هوایی بیش از ۱۷۵ هزار مسافر به عتبات عالیات طی ۲۲ روز این دانه‌ها بیشتر از تخم‌مرغ پروتئین دارند خدمات‌رسانی هلال احمر به ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار زائر اربعین (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) آیا دولت می‌تواند مشکل بنیادین صندوق‌های بازنشستگی را با ادغام حل کند؟ نظارت ویژه دامپزشکی خراسان رضوی بر سلامت غذای زائران در دهه پایانی صفر آغاز فرآیند حسابداری آب در سال آبی جدید چرا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در خردادماه پرداخت نشد؟ سقوط بالابر در خیابان ولیعصر؛ یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) مدیرکل حفاظت محیط زیست تهران: با هرگونه تخلف در مناطق حفاظت شده به شدت برخورد می‌شود وعده جدید رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان | نقشه راه ۱۰ ساله سمپاد چه کمکی به دانش آموزان می‌کند؟ رشد چشمگیر فعالیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی در تابستان ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | رگبار باران در مناطق شمالی استان تغییر زمان برگزاری امتحانات جبرانی دوازدهمی‌ها (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) کشف ۱۲۷۲ تن برنج قاچاق و احتکار شده در تهران خروج نزدیک به ۳ میلیون و ۵۰۰ زائر از مرز‌های زمینی در ایام اربعین آمادگی کامل داروخانه‌های مشهد برای خدمت‌رسانی ویژه در دهه پایانی ماه صفر تمامی بیمارستان‌های خصوصی مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی هستند اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) نقش مایعات و لبنیات در افزایش میزان شیر مادر تکنیک صحیح مسواک زدن برای کودکان
سرخط خبرها

مواد غذایی حاوی پروبیوتیک‌ها را بشناسید

  • کد خبر: ۷۷۸۵۶
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۱
مواد غذایی حاوی پروبیوتیک‌ها را بشناسید
"پروبیوتیک‌ها" یکی از عوامل تغذیه‌ای هستند که به ایجاد یک سیستم بهداشتی قوی کمک می‌کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، عوامل زیادی وجود دارد که به بهبود شرایط سلامتی کمک می‌کند که بیشتر آن‌ها از طریق تغذیه به دست می‌آیند. پروبیوتیک‌ها یکی از عوامل تغذیه‌ای هستند که به ایجاد یک سیستم بهداشتی قوی کمک می‌کنند.

پروبیوتیک‌ها میکروارگانیسم‌هایی هستند که در برخی مواد غذایی یافت می‌شوند و در صورت مصرف در مقادیر مناسب، فواید زیادی از جمله برای سلامت دستگاه گوارش، سلامت قلب و کاهش افسردگی به همراه دارند.

در این گزارش ۵ ماده غذایی سرشار از پروبیوتیک برای داشتن یک زندگی سالم آورده شده است:

ماست

ماست یکی از بهترین منابع پروبیوتیک‌هاست؛ به گونه‌ای که حاوی باکتری‌های خوبی است که برای بهبود سلامت شما مفید است. باکتری‌های ماست تخمیر شده از شیر تخمیر شده توسط باکتری‌های اسید لاکتیک، که به بیفیدوباکتریا نیز معروف است، تهیه می‌شوند.

خوردن ماست می‌تواند استحکام استخوان‌های شما را بهبود بخشد، همچنین برای افرادی که فشار خون مداوم دارند، مفید است و به کودکان در کاهش خطر ابتلا به اسهال و سندرم روده تحریک پذیر کمک می‌کند. ماست ممکن است جایگزینی برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز باشد.

کفیر

یک نوشیدنی هندی که کفیر نامیده می‌شود، یک شیر تخمیر شده است که با قرار دادن دانه‌های کفیر در شیر گاو یا بز تهیه می‌شود و یک نوشیدنی اسیدی پر از باکتری‌های خوب برای روده تولید می‌کند.

کفیر حاوی باکتری‌های اسید لاکتیک مشابه با ماست بوده و شبیه گل کلم است و مزایای سلامتی زیادی دارد؛ زیرا می‌تواند شما را در برابر انواع عفونت‌ها و مشکلات گوارشی محافظت کند.

کفیر یکی از منابع اصلی پروبیوتیک هاست و حاوی انواع زیادی از باکتری‌ها و مخمر‌های خوب است که آن را بسیار منحصر به فرد می‌کند.

کلم ترش

کلم ترش نوعی کلم ریز رنده شده است که توسط باکتری‌های اسید لاکتیک تخمیر می‌شود و به عنوان غذای جانبی یا همراه سالاد و ... استفاده می‌شود و طعم شور و ترش نامطلوبی دارد، اما بسیار مفید است.

این غذا سرشار از فیبر، ویتامین B C و K است، همچنین دارای مقدار زیادی سدیم، آهن و آنتی اکسیدان‌هایی است که به سلامت کلی بدن، به ویژه بهبود سلامت چشم کمک می‌کند.

خیار شور

ترشی‌ها نیز برای سلامتی مفید هستند؛ زیرا در محلول آبکی و نمکی تخمیر می‌شوند و این فرآیند باکتری‌های اسید لاکتیک را در آن ایجاد کرده و ترش می‌کند.

متخصصان تغذیه به خوردن ترشی خیار برای دستیابی به پروبیوتیک‌ها و بهبود سلامت دستگاه گوارش توصیه می‌کنند، زیرا منبع خوبی از ویتامین K است و در صورت لخته شدن خون مفید است.

در عین حال، کارشناسان در مورد مصرف زیاد ترشی‌ها هشدار می‌دهند، زیرا آن‌ها باید در مقادیر کم، بیش از ۱-۲ برش در روز مصرف نشوند.

موز

موز حاوی پروبیوتیک‌های طبیعی است که می‌تواند باعث کاهش سریع وزن شود و منبع خوبی از نشاسته مقاوم است که به هضم غذا کمک می‌کند و باعث کاهش سریع وزن می‌شود و روده کوچک را سالم نگه می‌دارد. موز سرشار از ویتامین C و فیبر‌های محلول و نامحلول است، بنابراین به بهبود سلامت کلی کمک می‌کند.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->