شهردار مشهد مقدس: درس شهید رئیسی این است که پای کار ولایت باشیم و فقط برای مردم کار کنیم بهره‌برداری از فرهنگ‌سرای بهرمان و ۲ پروژه محوری در منطقه پنج مشهد تقدیر عضو شورای شهر مشهد از عملکرد شهرداری در ساخت قطار شهری کمتر از یک درصد، سهم خراسان‌ رضوی از شبکه آزادراهی کشور| فقط ۵ درصد منابع بانکی کشور در اختیار استان است آیین افتتاحیه نمایشگاه تخصصی بورس، بانک، بیمه و خصوصی‌سازی برگزار شد| رونمایی از کتاب ۵۲۰ فرصت سرمایه‌گذاری در خراسان رضوی یکی از چالش‌های پارک علم و فناوری خراسان رضوی برای ایجاد نیروگاه خورشیدی، کمبود زمین است پایان خرداد ۱۴۰۴، پایان مشکلات کارگاه خط ۲  قطار شهری مشهد | پاسخ به مطالبات ساکنان طبرسی شمالی ۵۸ سه کیلوگرم تریاک از معده سه قاچاقچی در تربت‌حیدریه کشف شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) عارف: خط قرمز نظام جمهوری اسلامی ایران غنی سازی در خاک ایران است عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید از‌ ام‌القری اسلام و حرمی که شهید سلیمانی به‌درستی نام گذاشت، صیانت کنیم از سردیس شهید امیرعبداللهیان در وزارت خارجه رونمایی شد + فیلم بوستان‌های کرامت و اسماعیل‌آباد مشهد آماده افتتاح هستند (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: احداث ۷ کیلومتر مترو در دوره ششم معادل ۲۰ درصد اقدامات ۲۵ سال گذشته است افتتاح ۹۴ پروژه فضای سبز در ۷ منطقه مشهد تا پایان تابستان ۱۴۰۴ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: شهید رئیسی فتح‌الفتوح امام(ره) در تربیت مردم ازخودگذشته و کارآمد بود + فیلم دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی از طراحی الگوی حکمرانی شهید رئیسی با مشارکت بیش از ۸۰۰ اندیشمند خبر داد + فیلم برای اولین‌بار در کشور و با مشارکت مدیریت شهری مشهد املاک قولنامه‌ای سامان‌دهی می‌شود محسن رضایی در مشهد: حکمرانی سیدابراهیم رئیسی، عبور از تردید در روابط بین‌الملل بود هوای مشهد همچنان آلوده است (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: سال پایانی دوره ششم مدیریت شهری، زمان خدمات ویژه و تلاش شبانه‌روزی است اکران گسترده شهری در مشهد به مناسبت نخستین سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت
سرخط خبرها

آغاز مراسم تشرف و اذن خدمت خادمان شهری مشهد به محضر حضرت رضا (ع)

  • کد خبر: ۸۲۶۶۸
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۲
آغاز مراسم تشرف و اذن خدمت خادمان شهری مشهد به محضر حضرت رضا (ع)
مراسم تشرف و اذن خدمت خادمان شهری به محضر حضرت رضا (ع) امروز یکشنبه ۱۱ مهرماه در عرصه میدان شهدا به منظور استقبال از زائران اربعین علی ابن موسی الرضا علیه السلام برگزار شد.

جانقربان| شهرآرانیوز، ادامه این مراسم پس از تشرف با پای پیاده در حرم مطهر رضوی با حضور شهردار مشهد و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد مدیران شهری و مدیران آستان قدس رضوی برگزار شد.

شهردار مشهد در جمع خادمان شهری گفت: ما با تمام بضاعت خود امروز خدمت امام رضا علیه السلام با تمام نیرو‌هایی که به مردم خدمت می‌کنند، رسیدیم.

سید عبدالله ارجائی افزود: مشهد مقدس است و باید به گونه‌ای مدیریت شود که در خور صفات امام باشد. هرکسی که در مشهد حضور دارد یا خادم است یا زائر یا مجاور

وی با بیان اینکه همجواری و همسایگی ما با حضرت سعادتی است که با مفهوم شهروندی تفاوت دارد. مفهوم شهروندی در نهایت این است که برخی موارد را در زندگی شهری رعایت کنیم، اما همسایگی آنچنان عمیق و با محتواست که برخی از بزرگان شبهه کردند همسایه از همسایه ارث می‌برد، افزود: در فرهنگ دینی ما همسایه غمخوار و قوم همسایه است. مخصوصا وقتی ما همسایه حجت خدا و امام معصوم هستیم.

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: خادم بودن فقط دربان و کفشدار بودن نیست و هر آن کسی که به زائر این بارگاه خدمت می‌کند خادم است. تمامی کسبه، پاکبانان، اتوبوسرانان و تمامی کسانی که در عرصه‌های مختلف خدمت می‌کنند، خادم حضرت هستند.

به گفته وی، این شهر در اصل یک حرم شهر است اینجا بارگاه و خارج از این گیت‌ها حیاط خانه امام رضا علیه است.امروز محضر آقا آمدیم تا اجازه توفیق خدمت به زائران ایشان را کسب کنیم. این دهه پایانی ماه صفر با تمام سال تفاوت دارد و زائر هم به قصد زیارت و هم به قصد تسلیت می‌آید. انشاالله که این خدمت گوارای وجود و ذخیره آخرت باشد.

وی گفت: کمربند‌ها را محکم‌ببندید و کفش‌ها را بالا بکشید که مهمانان عزیزی داریم و خدمتی درخور شان می‌خواهیم ارائه دهیم.

در ادامه منصوریان رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهدنیز گفت: تمامی سازمان‌ها و بخش‌های شهرداری در این دوره اذن خدمت می‌گیرند و هرکس با لباس خود پای کار آمده است.

وی ادامه داد: خیلی‌ها نذر و دینی دارند و شبانه کار‌هایی را انجام می‌دهند که از چشم دوربین‌ها به دور است. رابطه ما با حضرت رضا علیه السلام رابطه‌ای عاطفی است. نظام عبد و مولایی برمیداری علاقه شخصی است و با لباس خدمت افراد تغییر می‌کنند و در مقابل زائران خزوع دارند.

وی با تاکید بر اینکه مشهد شهر امام رضا علیه السلام است و این شهر مقدس است و شما با همان نگاه خادم حرم باید خدمت کنید، افزود: همه در همه جای این شهر در حرم هستیم و این خدمت بسیار زیباست که امروز با اذن از حضرت شروع می‌شود.

به گفته وی، اینجا هرکه بیشتر خدمت کند بالاتر و والاتر است و پست بهتری دارد و مدیر و رئیس نمی‌شناسد. این فرصت یک عنایت است و قدرشناس این موقعیت باید باشیم.

در پایان آغاز مراسم خدمت خادمان شهری شال‌های خدمت اهدا شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->