شهردار مشهد: روند عملیات اجرایی پروژه احداث سطح سوم تقاطع خیام با سرعتی مناسب در حال اجراست ۱۵۶ میلیون سفر از طریق ناوگان اتوبوسرانی مشهد طی ۶ ماهه ابتدایی امسال لایروبی ۴۰۰ هزار مترطول کانال در مشهد طی ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ صادرات ۶ میلیون دلاری صنایع‌دستی خراسان رضوی در شش‌ماهه اول سال ۱۴۰۴  انتقال و توسعه نیروگاه بیوگاز مشهد در محور میامی | احداث نیروگاه جدید ۳ مگاواتی آمادگی مددسرای شهرداری مشهد برای پذیرش افراد بی‌سرپناه در شب‌های سرد آیا معوقات فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان متوسط‌بگیر تأمین‌اجتماعی امروز (شنبه، ۱۲ مهرماه ۱۴۰۴) واریز می‌شود؟ راه‌اندازی نانوایی دیگری در حاشیه شهر مشهد با پیگیری شهرآرا | عطر نان در «فرزین» پیچید نیاز فوری کشور به ۲۰۰ خودروی مجهز به نردبان‌های بلند آتش‌نشانی هشدار تنفسی برای مشهدی‌ها | کیفیت هوای مشهد برای گروه‌های حساس «ناسالم» است (۱۲ مهر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس خبر داد: ادامه روند اجرای پروژه دوربرگردان غیرهمسطح ابوطالب شرقی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان رضوی: برند اصلی بنیاد مسکن، ساخت مسکن اقشار کم‌درآمد است راه‌اندازی قطار مشهد - سرخس در جهت توسعه گردشگری در مناطق کمترشناخته‌‎شده رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه متوازن محقق نمی‌شود مگر با اجرای پروژه‌هایی در مناطق کمتر برخوردار رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد: ریل بودجه را به مناطق کم‌برخوردار تغییر دادیم  نماینده ولی‌فقیه و رئیس شورای مرکزی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی: همه در سطح ملی، برای مرکزیت‌یافتن حرم رضوی همراهی خواهند کرد استاندار خراسان رضوی: باید از همه ظرفیت‌های استان برای حل مشکل مسکن استفاده کنیم شهردار مشهد مقدس: غفلت از مرکزیت حرم مطهر باید با توسعه شهر به شرق جبران شود سرمایه‌گذاری ۹ همتی در بزرگ‌ترین پروژه مسکن شرق کشور کلید خورد آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین پروژه مشارکتی مسکن شرق کشور در مشهد
سرخط خبرها

گشایش نخستین فروشگاه تخصصی گیاهان آپارتمانی در مشهد

  • کد خبر: ۹۹۲۹۳
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۰
گشایش نخستین فروشگاه تخصصی گیاهان آپارتمانی در مشهد
مجتمع نمایشگاهی - تحقیقاتی بذر و نهال رضوی با حضور قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی در مشهد به بهره برداری رسید

امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز؛ مجتمع نمایشگاهی - تحقیقاتی بذر و نهال رضوی با حضور قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی به بهره برداری رسید تا با راه اندازی نخستین فروشگاه تخصصی در حوزه نهال و گل و گیاه‌های آپارتمانی که در کشور کم نظیر است انواع خدمات تعویض گل، راهنمای تغذیه گیاهان، نحوه آب دهی، دما، نور، رطوبت و... با حضور کارشناسان خبره حوزه گل وگیاه به شهروندان ارائه شود.

این مجموعه به همت مؤسسه بذر و نهال رضوی و با هدف ایجاد فضایی متفاوت در عرصه تولید و عرضه گل و گیاه زینتی با هزینه ۳۰ میلیارد تومانی در خیابان فرامرز عباسی ۴۶ راه اندازی شده و مجهز به ۴ گل خانه پیشرفته سرپوشیده به مساحت حدود ۱۷ هزار مترمربع است.

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی در این مراسم با تأکید بر اینکه یکی از حوزه‌های مهم کسب درآمد پایدار برای آستان قدس اثرگذاری در عرصه کشاورزی است، گفت: توجه به موضوع کشاورزی باید با نگاهی جامع، به روز و با برنامه تخصصی دنبال شود، زیرا تولیدات کشاورزی نیاز روزانه مردم است و در صورت تبیین و طراحی مسیر درست بازاری بی نهایت خواهیم داشت.

مالک رحمتی وضعیت فعلی اراضی آستان قدس را پذیرفتنی ارزیابی کرد و افزود: با این حال با برنامه ریزی در زمان بندی مناسب می‌توانیم در حوزه بهره وری اراضی گام‌های خوبی برداریم.

وی مجتمع نمایشگاهی-تحقیقاتی بذر و نهال رضوی را در کشور کم نظیر دانست و تصریح کرد: این مجموعه در یکی از مناطق خوب مشهد راه اندازی شده است تا مردم به واسطه بازدید و تهیه گل و گیاه، از محیط خشک زندگی روزمره فاصله بگیرند. با این اقدام علاوه بر افزایش سرانه‌های فضای سبز، محیط مفرحی برای شهروندان فراهم شده که بزرگ‌ترین خدمت فرهنگی برای شهر است.

عزم آستان قدس برای تولید صیفی جات

وی با بیان اینکه هدف ما از ایجاد این مرکز سودآوری نیست، افزود: دو فعالیت نمایشگاهی و تحقیقاتی محور کار مجتمع بذر و نهال رضوی است و باید فضا برای حضور و افزایش روحیه مردم از یک سو و ارتباط دو سویه در بحث نگهداری گل و گیاه برداشته شود.

رحمتی تولید بذر را یکی از اولویت‌های مهم آستان قدس در حوزه کشاورزی بیان کرد و افزود: بذر، هسته مرکزی اقدامات کشاورزی است. در تولید برخی محصولات در کشور خوب عمل کرده ایم، اما در زمینه صیفی جات کشور وابستگی بزرگی دارد و در مجموعه آستان قدس رسالت خود را این می‌دانیم که به این موضوع ورود پیدا کنیم.

همراهی آستان قدس در اوج کمبود سرم

به گزارش آستان نیوز، رحمتی همچنین در آیین بهره برداری از فاز یک «کلین روم» داروسازی ثامن گفت: مدار فعالیت‌های اقتصادی آستان قدس رضوی باید در چارچوب اقتصاد مقاومتی صورت گیرد و این مهم یکی از تأکیدات تولیت آستان قدس رضوی است.

وی با اشاره به پروژه بهره برداری از این فاز افزود: این پروژه در زمانی به بهره برداری می‌رسد که کشور با مشکلاتی اساسی در حوزه دارو روبه روست.

این در حالی است که داروسازی ثامن پیش از این نیز در پیک پنجم کرونا که کشور کمبود سرم داشت نه تنها خط تولید خود را برای این گونه اقدامات توسعه‌ای تعطیل نکرد، بلکه هم زمان با این توسعه، ظرفیت تولید سرم خود را با کار شبانه روزی افزایش داد تا در بحران تأمین سرم در کنار حوزه سلامت و درمان باشد.

وی با تأکید بر اینکه تولید در آستان قدس رضوی بر مدار اقتصاد مقاومتی می‌چرخد، تصریح کرد: پروژه‌های شرکت داروسازی ثامن و افزایش ظرفیت تولید در پیک‌های سنگین کرونا نیز با اتکا به توان متخصصان و ماشین آلات داخلی و توجه به تولید ملی در سال حمایت از تولید اتفاق افتاد و اثبات کرد که ما می‌توانیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->