ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

با طرز تهیه «لوه‌کباب» مازندرانی آشنا شوید

  • کد خبر: ۱۰۱۱۸۷
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۶
با طرز تهیه «لوه‌کباب» مازندرانی آشنا شوید
لوه کباب یک غذای نونی و مجلسی شمالی هاست که گاهی با برنج هم سرو میشود و بسیار لذیذ و خوشمزه است.

مقدم | شهرآرانیوز؛ لوه‌کباب یک غذا یا بهتر بگوییم خورش مازندانی است که با گوشت و پیاز فراوان پخته می‌شود و در محبوبیت چیزی کم از اکبرجوجه مازندانی ندارد. زعفران و روغن حیوانی محلی دو جزء اصلی این غذا هستند که در بخشیدن عطر و طعم عالی به آن نقش مهمی دارند و نباید در استفاده از آن‌ها خساست به خرج داد.

مناسب برای: ۲ نفر
زمان تهیه: ۲۱۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه لوه‌کباب:

گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم
پیاز: پنج تا شش عدد
دنبه: ۵۰ گرم
زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
آب نارنج: یک و یک‌چهارم پیمانه
روغن حیوانی: به میزان لازم
زعفران: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه لوه‌کباب:

دنبه را درون قابلمه‌ای ضخیم بیندازید تا با حرارت، کمی آب شود. سپس روغن محلی را به آن اضافه کنید. زردچوبه و گوشت گوسفندی را درون روغن بریزید و قدری تفت بدهید. گوشت که به آب نشست و با زردچوبه مخلوط شد، آن‌ها را از روغن خارج کنید. پیاز‌ها را خلالی ریز کنید و در همان روغنی که گوشت را سرخ کردید تفت بدهید. پیاز‌ها که سبک شدند، گوشت را به آن اضافه و با پیاز ترکیب کنید.

زعفران دم‌کرده و آب نارنج را به مواد درون قابلمه بیفزایید. اگر دوست داشتید، کمی هم فلفل سیاه اضافه کنید.

نصف استکان آب جوش داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید. شعله را کم کنید و بگذارید دست‌کم سه ساعت بپزد تا گوشت و پیاز خوب آب بیندازند و کامل پخته شود.

هر چند دقیقه یک‌بار غذا را هم بزنید تا گوشت‌ها ته نگیرند. یک ساعت مانده به پایان پخت، نمک را اضافه کنید تا گوشت سفت نشود.

پیاز‌ها که کاراملی شدند و آبشان گرفته شد، شعله را خاموش و غذا را سرو کنید. می‌توانید مقداری زرشک تفت بدهید و در کنار گوشت‌ها سرو کنید.

فوت آشپزی

*لوه‌کباب حکم خورش را دارد و آن را همراه با پلو می‌خورند.
*گوشت لوه‌کباب را باید کمی بزرگ‌تر از گوشت خورشی گرفت.
*گوشت گوسفندی استخوانی مانند دنده یا گردن طعم بهتری به غذا می‌دهد.

خوراک یا خورش مازندرانی | لوه‌کباب

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->