برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش
سرخط خبرها

فروش فیلم‌های اجتماعی در غیاب کمدی‌ها| «تی تی» صدرنشین شد

  • کد خبر: ۱۲۰۰۲۷
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۵
فروش فیلم‌های اجتماعی در غیاب کمدی‌ها| «تی تی» صدرنشین شد
در شرایطی که اکران فیلم‌های کمدی در سینما‌ها همزمان با آغاز ماه محرم به طور موقت متوقف شده نیز فیلم اجتماعی «تی‌تی» به کارگردانی آیدا پناهنده با فروش ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی در صدر فروش هفته قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم «تی تی» طی هفته جاری توانست با جذب ۷۸ هزار و ۴۴۵ مخاطب به فروش ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان دست پیدا کند. «تی تی» در این هفته در ۳ هزار و ۵۴۸ سانس و در ۳۳۴ سالن به نمایش درآمد. «تی تی» در مجموع گیشه خود به مرز ۱۲ میلیارد تومان نزدیک کرده است.

«علفزار» ساخته کاظم دانشی با فروش ۱ میلیارد و ۳۹۷ میلیون تومان فیلم دوم جدول فروش هفتگی است. در این هفته ۳۸ هزار و ۷۱۷ مخاطب به تماشای علفزار نشستند. این فیلم تا پایان روز سه شنبه یازدهم مرداد ۱۴۰۱ توانست به مجموع فروش ۱۵ میلیارد و ۵۶۵ میلیون تومان دست پیدا کند.

رده سوم جدول فروش هفتگی به فیلم «هناس» اختصاص دارد. این ساخته حسین دارابی در هفته جاری موفق شد ۳۵ هزار و ۸۲۷ مخاطب را جذب سالن‌های سینما کند. با جذب این تعدا مخاطب فروش هفتگی «هناس» به رقم ۶۸۹ میلیون تومان رسید. این فیلم در مجموع ۴ میلیارد تومان فروش داشته است.

«بدون قرار قبلی» به کارگردانی بهروز شعیبی هم در این هفته موفق شد بیش از ۴۵۰ میلیون تومان فروش کند تا با این میزان فروش رتبه چهارم جدول فروش هفتگی را از آن خودش کند. ۲۱ هراز و ۱۷۸ مخاطب در این هفته به تماشای فیلم بهروز شعیبی نشستند. «بدون قرار قبلی» در مجموع هم توانسته نزدیک به ۳ میلیارد تومان فروش کند.

«بازیوو» فیلم ششم جدول فروش هفتگی است. این فیلم به کارگردانی امیر حسین قهرایی در هفته جاری گیشه خود را از مرز ۳۳۰ میلیون تومان عبور داد و موفق به جذب ۱۱ هزار و ۴۰۰ مخاطب شد. بازیوو از شروع اکران تا اینجا بیش از ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون فروش داشته است.

«زالاوا» نخستین ساخته سینمایی ارسلان امیری هم رده هقتم جدول فروش هفتگی را در اختیار دارد. فروش هفتگی این فیلم ۲۸۶ میلیون تومان بوده است. در این هفته ۸ هزار و ۹۷۶ قطعه بلیت برای این فیلم به فروش رفته است. زالاوا هم مدتی وارد باشگاه میلیاردی‌ها شده و توانسته در مجموع به گیشه ۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان دست پیدا کند.

در انتهای جدول فروش هفتگی هم فیلم «پدر و دختر» ساخته خسرو ملکان حضور دارد. در این هفته فقط ۷۱ مخاطب برای دیدن فیلم ملکان بلیت خریده‌اند تا فروش هفتگی آن به ۲ میلیون و ۴۷۵ میلیون تومان برسد.

از روز جمعه ششم مرداد ماه ۱۴۰۱ هم اکران فیلم‌های کمدی «انفرادی»، «سگ بند»، «نقره داغ»، «والدین امانتی» هم به احترام ایام سوگواری دهه محرم متوقف شد.

منبع: فیلم نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->