اعمال قانون و ساماندهی موتورسیکلت‌ها در پیاده رو‌های منتهی به حرم مطهر رضوی برگزاری دومین دوره مسابقات موشک آبی با مشارکت گسترده دانش‌آموزان مشهدی + فیلم درباره حسین‌آقاخان خزاعی که نخستین فرمانده لشکر خراسان است | میرپنج شرق سهم فضای سبز مشهد و کاشت چمن از مصرف آب چقدر است؟ | کاشتن یا نکاشتن؟ رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: حفظ بافت‌های تاریخی برای احیای هویت تاریخی مشهدالرضا(ع) یکی از ضرورت‌هاست رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر مشهد: جلب توجه بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در زمینه حفظ خانه‌های تاریخی ارزشمند است برگزاری نشست هماهنگی کنگره ۱۸ هزار شهید دفاع مقدس خراسان رضوی فرهمندی: شورای ششم اهتمام ویژه‌ای به انعقاد قرارداد فاز دو خط ۳ مترو مشهد دارد شناسایی ۵۶۰ هزار خودروی متخلف فاقد معاینه‌فنی در مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۴ هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه نهایی خط دو متروی مشهد در روز میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) + فیلم مدیر حوزه علمیه خراسان: عملیات خط سه مترو مشهد اقدامی فوق‌العاده است ترافیک پرحجم در میدان شهدا، بزرگراه بسیج و طول خیابان احمدآباد مشهد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ایستگاه مترو میدان شهدا بزرگ‌ترین ایستگاه خاورمیانه است + عکس مشهد به مناسبت روز جهانی هموفیلی قرمز می‌شود توضیحات سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در رابطه با استفاده کافی‌شاپ‌ها از معابر عمومی ضرورت کنترل ساخت‌وساز در حریم کال‌ها و مسیل‌ها بدهی دولت به شهرداری مشهد در مسیر تسویه پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری در روزهای پنجشنبه و جمعه اعمال تخفیف ۷۰ درصدی برای کاربران دوچرخه‌های اشتراکی بایدو از امروز (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) نگاهی به پرونده پرفراز‌و‌نشیب حفظ سنگ‌نگاره‌های ثبت‌ملی‌شده شاندیز | زور وکیل و وزیر هم به معدن دیزدر نرسید! + فیلم
سرخط خبرها

برگزاری چهارمین گردهمایی بزرگ دوام ثامن

  • کد خبر: ۱۲۹۸۷
  • ۰۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۶
برگزاری چهارمین گردهمایی بزرگ دوام ثامن
چهارمین گردهمایی بزرگ دوام ثامن همزمان با روز ملی مقابله با زلزله و بلایای طبیعی، با حضور جمعی از مدیران شهری برگزار شد
به گزارش شهرآرانیوز، در این گردهمایی مانور زلزله توسط گروه‌های دوام ثامن انجام و سرود رسمی دوام ثامن مشهد از سوی حدود ۳۰۰ نفر از اعضای گروه‌های دوام ثامن شهرداری مشهد به صورت کر اجرا شد.


تجهیزات مناسب و شهروندان آماده ابزار ایستادگی هر شهر در مقابل حوادث

مهدی یعقوبی؛ معاون خدمات شهری شهرداری مشهد در چهارمین گردهمایی بزرگ دوام ثامن گفت : هر شهری که از تجهیزات مناسب و شهروندان آماده برخوردار باشد در مقابل بحران‌ها آسیب کمتری خواهد دید.
برای توسعه شهرها به مشارکت شهروندان نیاز است، چه بهتر که این شهروندان افرادی آموزش دیده و متخصص در زمینه‌های مختلف از جمله مقابله با شرایط بحرانی باشند. گروه‌های دوام ثامن در همین مسیر آموزش‌های لازم را فراگرفته و از آمادگی خوبی برخوردار هستند.
وی افزود: کلانشهر مشهد به عنوان پایتخت معنوی ایران اسلامی در کنار بیش از ۳ میلیون نفر جمعیت سالانه پذیرای حدود ۳۰میلیون زائر است، با توجه به این موضوع ضرورت تشکیل گروه‌های دوام ثامن و آمادگی مقابله با بحران نیز اهمیت بیشتری دارد.
یعقوبی اضافه کرد: شورای شهر و مدیریت شهری با جدیت از موضوعات مرتبط با ایمنی و مقابله با بحران و تشکیل گروه‌های تخصصی دوام ثامن در جهت ارتقای آمادگی شهر مشهد در مقابله با شرایط بحرانی حمایت خواهد کرد.
 
 


ضرورت توجه مدیریت شهری به موارد خطرآفرین

بتول گندمی؛ رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: دوام ثامن یکی از جلوه‌های مشارکت شهروندان در امور شهر است. داوطلبان گروه‌های دوام ثامن در محلات مختلف شهر فعال هستند و خود را آماده مقابله با بحران‌های احتمالی می‌کنند، این گونه مشارکت‌ها در سایر بخش‌ها نیز می‌تواند اتفاق بیفتد.
گندمی افزود: ما بحران را به قبل و بعد از آن تقسیم کرده‌ایم، اکنون و قبل از بحران با ارائه آموزش‌های لازم به گروه‌های دوام ثامن این گروه‌ها را برای مقابله با آن آماده می‌کنیم تا در هنگام بحران به سرعت نسبت به امداد و نجات مردم اقدام کنند.
وی اظهار داشت: در کنار ارائه آموزش‌های لازم به گروه‌های دوام ثامن، مدیران شهری باید نسبت به ساخت و سازهای غیرمجاز حساسیت نشان دهند تا شاهد کاهش بناهای غیراصولی و خطر آفرین باشیم.



حضور بیش از ۹هزار نفر در قالب گروه‌های دوام ثامن

حمیدرضا موحدی زاده، نایب رییس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: برای افزایش سطح آمادگی مقابله با بحران نیازمند اقداماتی مشابه تشکیل گروه‌های دوام ثامن هستیم.
وی افزود: شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری مشهد با تاکید بر اجرای برنامه جامع مدیریت بحران و آماده‌سازی شهر در مقابل حوادثی مانند زلزله، سیل و آتش‌سوزی توانسته است با مشارکت شهروندان بیش از ۹هزار نفر را در قالب گروه‌های امداد و نجات و واکنش سریع دوام ثامن درمحلات مختلف مشهد آماده مقابله با بحران کند.
موحدی زاده افزود: بر این اساس از ابتدای سال ۹۸ تا کنون بیش از هزار نفر در کلاس‌های آموزشی مدیریت بحران حضور یافته و آموزش‌های لازم در رابطه مقابله با بحران را فرا گرفته‌اند که دراین میان حضور جوانان دلگرم کننده است.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->