درباره کوچه امام خمینی ۲۴ در مشهد و روزگار رفته بر آن | خیام؛ کوچه بود‌ها و نابود‌ها رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت دهه پایانی صفر، هر سال منسجم‌تر می‌شود پژمان‌فر خبر داد: افزایش ۴ درصدی تعداد زائران ایرانی شرکت‌کننده در مراسم اربعین ۱۴۰۴ نسبت‌به سال گذشته شهردار مشهد مقدس: رزق و روزی مدیریت شهری از اربعین و دهه آخر صفر است + فیلم عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد: مردم، بیت‌الغزل خدمات در دهه آخر صفر بودند رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد: هدف تیم بزرگ مدیریت شهری در دهه پایانی صفر، خدمت به زائران حضرت رضا(ع) بود ثبت جهانی توس همچنان در بلاتکلیفی| رفع ترافیک سه‌راه فردوسی اولویت مدیریت شهری است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه باغ‌راه شاهنامه چهره توس را دگرگون خواهد کرد پژمان‌فر: امروز فرزندان ما اسطوره‌های دیگری انتخاب می‌کنند، چون ظرفیت‌های خود را معرفی نکردیم انجام بازدید دوره ای از وسایل بازی کودکان در بوستان های مشهد شهرداری مشهد پیشگام در خدمات آبرسانی به مواکب در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ شهردار مشهد مقدس: هزینه‌های زیادی در حوزه توس و بولوار شاهنامه توسط مدیریت شهری صرف شده است | طرح تفصیلی توس دغدغه ۱۲ساله مردم به شمار می‌رود + فیلم معاون عمران شهرداری مشهد: باید ۷ پل دیگر بر روی بزرگراه پیامبراعظم(ص) ساخته شود شهردار منطقه ۱۲ مشهد: پیگیر طرح تفصیلی شاهنامه هستیم آغاز عملیات اجرایی پل چپگرد غیرهم‌سطح سه‌راه فردوسی مشهد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد همچنان ناسالم است (۹ شهریور ۱۴۰۴) مدیر عالی حرم مطهر رضوی: خدمات شهرداری در دهه آخر صفر امسال، روان‌تر، متنوع‌تر و بهتر از سال‌های گذشته بود + فیلم دیدار شهردار مشهد با مدیر عالی حرم مطهر رضوی | قلندرشریف: فاز نخست خط ۳ متروی مشهد رهاورد همکاری آستان قدس رضوی با مدیریت شهری بود + فیلم مزین شدن ۵۰ قاب مفاخر شهری مشهد به تصاویر شهدای ترور آغاز عملیات اجرایی پل چپگرد غیرهمسطح سه راه فردوسی و افتتاح ۴۷ پروژه عمرانی منطقه ۱۲ مشهد
سرخط خبرها

برگزاری چهارمین گردهمایی بزرگ دوام ثامن

  • کد خبر: ۱۲۹۸۷
  • ۰۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۶
برگزاری چهارمین گردهمایی بزرگ دوام ثامن
چهارمین گردهمایی بزرگ دوام ثامن همزمان با روز ملی مقابله با زلزله و بلایای طبیعی، با حضور جمعی از مدیران شهری برگزار شد
به گزارش شهرآرانیوز، در این گردهمایی مانور زلزله توسط گروه‌های دوام ثامن انجام و سرود رسمی دوام ثامن مشهد از سوی حدود ۳۰۰ نفر از اعضای گروه‌های دوام ثامن شهرداری مشهد به صورت کر اجرا شد.


تجهیزات مناسب و شهروندان آماده ابزار ایستادگی هر شهر در مقابل حوادث

مهدی یعقوبی؛ معاون خدمات شهری شهرداری مشهد در چهارمین گردهمایی بزرگ دوام ثامن گفت : هر شهری که از تجهیزات مناسب و شهروندان آماده برخوردار باشد در مقابل بحران‌ها آسیب کمتری خواهد دید.
برای توسعه شهرها به مشارکت شهروندان نیاز است، چه بهتر که این شهروندان افرادی آموزش دیده و متخصص در زمینه‌های مختلف از جمله مقابله با شرایط بحرانی باشند. گروه‌های دوام ثامن در همین مسیر آموزش‌های لازم را فراگرفته و از آمادگی خوبی برخوردار هستند.
وی افزود: کلانشهر مشهد به عنوان پایتخت معنوی ایران اسلامی در کنار بیش از ۳ میلیون نفر جمعیت سالانه پذیرای حدود ۳۰میلیون زائر است، با توجه به این موضوع ضرورت تشکیل گروه‌های دوام ثامن و آمادگی مقابله با بحران نیز اهمیت بیشتری دارد.
یعقوبی اضافه کرد: شورای شهر و مدیریت شهری با جدیت از موضوعات مرتبط با ایمنی و مقابله با بحران و تشکیل گروه‌های تخصصی دوام ثامن در جهت ارتقای آمادگی شهر مشهد در مقابله با شرایط بحرانی حمایت خواهد کرد.
 
 


ضرورت توجه مدیریت شهری به موارد خطرآفرین

بتول گندمی؛ رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: دوام ثامن یکی از جلوه‌های مشارکت شهروندان در امور شهر است. داوطلبان گروه‌های دوام ثامن در محلات مختلف شهر فعال هستند و خود را آماده مقابله با بحران‌های احتمالی می‌کنند، این گونه مشارکت‌ها در سایر بخش‌ها نیز می‌تواند اتفاق بیفتد.
گندمی افزود: ما بحران را به قبل و بعد از آن تقسیم کرده‌ایم، اکنون و قبل از بحران با ارائه آموزش‌های لازم به گروه‌های دوام ثامن این گروه‌ها را برای مقابله با آن آماده می‌کنیم تا در هنگام بحران به سرعت نسبت به امداد و نجات مردم اقدام کنند.
وی اظهار داشت: در کنار ارائه آموزش‌های لازم به گروه‌های دوام ثامن، مدیران شهری باید نسبت به ساخت و سازهای غیرمجاز حساسیت نشان دهند تا شاهد کاهش بناهای غیراصولی و خطر آفرین باشیم.



حضور بیش از ۹هزار نفر در قالب گروه‌های دوام ثامن

حمیدرضا موحدی زاده، نایب رییس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: برای افزایش سطح آمادگی مقابله با بحران نیازمند اقداماتی مشابه تشکیل گروه‌های دوام ثامن هستیم.
وی افزود: شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری مشهد با تاکید بر اجرای برنامه جامع مدیریت بحران و آماده‌سازی شهر در مقابل حوادثی مانند زلزله، سیل و آتش‌سوزی توانسته است با مشارکت شهروندان بیش از ۹هزار نفر را در قالب گروه‌های امداد و نجات و واکنش سریع دوام ثامن درمحلات مختلف مشهد آماده مقابله با بحران کند.
موحدی زاده افزود: بر این اساس از ابتدای سال ۹۸ تا کنون بیش از هزار نفر در کلاس‌های آموزشی مدیریت بحران حضور یافته و آموزش‌های لازم در رابطه مقابله با بحران را فرا گرفته‌اند که دراین میان حضور جوانان دلگرم کننده است.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->