تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

همه‌گیری آنفلوانزا در مشهد

  • کد خبر: ۱۳۱۵۷۵
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۴
همه‌گیری آنفلوانزا در مشهد
بنابر اعلام علوم‌پزشکی مشهد، امسال دوره اوج بیماری آنفلوانزا «سنگین» است.

سعید کریم‌پور | شهرآرانیوز؛ همه‌گیری آنفلوانزا شروع شده است؛ این هشدار را بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، به‌تازگی اعلام و بر لزوم استفاده از ماسک تأکید کرده است. سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت، هم با ارائه آماری این‌طور گفته است که اکنون روزانه ۳۰هزار بیمار تنفسی به‌صورت سرپایی به بیمارستان‌های کشور مراجعه می‌کنند.

نمونه‌گیری‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۵۰درصد از این افراد به آنفلوانزا مبتلا هستند. همه‌گیری آنفلوانزا به مشهد هم رسیده است و مدیر روابط‌عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی هم در گفتگو با شهرآرا با تأیید این موضوع، دوره اوج آنفلوانزای امسال را «سنگین» توصیف کرد. محمد پهلوان‌کاشی با بیان اینکه مسئله‌ای که امسال بر شدت این بیماری افزوده، بازگشایی مدارس پس از دو سال تعطیلی کرونایی است، خاطرنشان کرد: از دیگر سو، در این دو سال بدن‌ها آمادگی پذیرش این ویروس را کسب کرده‌اند، زیرا در دو سال پیش به‌دلیل رعایت شیوه‌نامه‌های کرونایی میزان ابتلا به آنفلوانزا کم شده بود.

وی ادامه داد: به‌طورکلی هرسال از ابتدای مهر دوره اوج آنفلوانزا در کشور آغاز می‌شود که تا پایان آذر نیز ادامه دارد. البته این موضوع باتوجه‌به بازگشایی امسال مدارس پیش‌بینی‌پذیر بود.
پهلوان‌کاشی درباره آمار مبتلایان به این بیماری در مشهد و استان گفت: وضعیت این بیماری مانند کرونا نیست و نمی‌توان آماری دقیق اعلام کرد. بااین‌حال براساس آمار‌های موجود در کشور، ۲۰ درصد افراد به آنفلوانزا مبتلا می‌شوند.

مدیر روابط‌عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: وضعیت کنونی بیمارستان‌های شهر برای رسیدگی به مبتلایان مناسب است. بااین‌حال، میزان ابتلا به آنفلوانزا زیاد است. البته شهروندان نگران نباشند، زیرا با رعایت همان شیوه‌نامه‌های مربوط به کرونا می‌توان از ابتلا به این بیماری بر حذر بود یا ابتلای سبکی را تجربه کرد.

وی با تأکید بر اینکه دانش‌آموزان مبتلا نباید به‌سرعت به مدرسه برگردند، تصریح کرد: بازگشت سریع دانش‌آموزان مبتلا به مدرسه، سبب چرخش ویروس می‌شود و برخی دیگر از دانش‌آموزان به‌دلیل تفاوت سیستم ایمنی بدن‌ها به‌شکلی سنگین‌تر به این بیماری مبتلا می‌شوند.

پهلوان‌کاشی درباره وضعیت موجودی واکسن آنفلوانزا و میزان دسترسی شهروندان نیز گفت: از نیمه شهریورماه واکسن آنفلوانزا در داروخانه‌ها موجود است. توصیه می‌شود متقاضیان دریافت واکسن دقت کنند که پیش‌تر در تماس با افراد مبتلا نبوده باشند.
وی ادامه داد: پیشنهاد می‌شود بیماران خاص و همچنین افراد بیش از شصت سال این واکسن را تزریق کنند. انواع مختلفی از واکسن آنفلوانزا در داروخانه‌ها موجود است که قیمت آن معمولا به ۲۵۰ هزار تومان می‌رسد و زیرپوشش بیمه نیست.

همچنین به‌گزارش وبدا، سیدجواد حسینی، معاون بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد، هم گفته است: در یک‌ماه گذشته نتیجه آزمایش ۹۴نفر از بیماران مشکوک به آنفلوانزا در مناطق زیرپوشش این دانشگاه استان مثبت شده است که بیشترین گروه سنی مبتلا به آنفلوانزا را گروه سنی کمتر از پانزده سال تشکیل می‌دادند. در یک‌ماه گذشته ۷۷۲بیمار شدید تنفسی در بیمارستان‌های زیرپوشش این دانشگاه بستری شده‌اند که از این بیماران نمونه آنفلوانزا گرفته شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->