فائو مرکز ثقل همکاری‌های بین‌المللی کشاورزی و غذا است| ضرورت کمک فائو به تامین غذا در غزه مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار، فردا (سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه، فردا (سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | صعود همپای بازارهای جهانی ادامه دارد؟ صعود نرخ جهانی نفت و طلا در سایه التهابات سیاسی بین المللی (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) معاون اول رئیس جمهور افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان را ابلاغ کرد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) ضرورت تقویت همکاری کشور‌های عضو اکو در جهت رفاه مردم بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) | نرخ فونیکس از ۲.۵ میلیارد هم فراتر رفت نگاهی به قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) | عبور رانا از ۸۰۰ میلیون تومان عرضه اولیه «رپویا» در بازار فرابورس، فردا (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت‌گذاری دستوری به پایان می‌رسد؟ فروش محصولات ایران‌خودرو در بورس کالا تسلیت سفیر ایران در پی حادثه ریزش پل بریانسک روسیه ۵۷ واحد غیرمجاز عرضه دام در شهرستان مشهد اخطار گرفتند خریداران بورسی مقابل فروشندگان قد برافراشتند | بورس ۱۸ هزار واحد مثبت شد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی در مشهد چه قیمتی دارند؟ (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | آموزش کامل ثبت آدرس و اطلاعات در سامانه املاک و اسکان قیمت جدید شکر تصویب شد | عرضه شکر در بسته‌های ۹۰۰ گرمی تخلف است قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) | ریزش دلار به ۸۱ هزار تومان آغاز پرواز مسافری کرج-مشهد از ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ مدیریت منابع انرژی؛ ضرورت امروز، تضمین فردا راهنمای جامع خرید کاغذ دیواری در سال ۱۴۰۴ سامانه پرداخت کالابرگ الکترونیکی مختل شد تخلف برخی بانک‌ها در افزایش نرخ سود تا ۳۰ درصد صادرات خراسان رضوی، زیر سایه تعهدات ارزی طلا در مشهد به گرمی چند رسید؟ (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) بلاتکلیفی مستأجران درپی ابهام نرخ رسمی اجاره‌ مصرف برق هر ماینر معادل مصرف ۱۲ خانوار در شبانه‌روز است
سرخط خبرها

کاهش ۶/۳درصد‌ی نرخ بیکاری استان و ۱/۳درصدی نرخ بیکاری روستایی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۴۴۶۲
  • ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۵
کاهش ۶/۳درصد‌ی نرخ بیکاری استان و ۱/۳درصدی نرخ بیکاری روستایی در خراسان رضوی
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: برای اولین‌بار در پاییز سال گذشته نرخ بیکاری خراسان رضوی به ۶/۳درصد و نرخ بیکاری روستایی ۱/۳درصد کاسته شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد سنجری در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان بردسکن اظهار کرد: طرح مهارت‌آموزی در محیط واقعی کار برای فارغ التحصیلان فرصت خوبی است که مدیران می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی افزود: در به کارگیری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، سه یا چهار ماه دوره کارورزی متقاضی است که در این مدت مشمول قانون کار نیست و بعد از آن هم اگر کارفرما نسبت به بکارگیری وی اقدام کند به مدت ۲ سال از پرداخت حق بیمه سهم حق کارفرما معاف است


سنجری با اشاره به اینکه شیوع ویروس کرونا ۵۰ درصد اشتغال را در حوزه خدمات تحت تاثیر قرار داده است، تصریح کرد: براساس مصوبات ستاد ملی و استانی کرونا به جهت سلامتی مردم بخشی از فعالیت‌های اقتصادی به صورت موقت تعطیل شدند و بخشی هم مانند صنعت هتل و گردشگری و مجموعه‌های فرهنگی، آبی و تالار‌ها نیز هنوز در محدودیت هستند که ما را با مشکل روبه‌رو کرده است.


سنجری با اعلام اینکه پروژه‌های نیمه تمام حل و فصل مشکلات بنگاه‌ها، صدور مجوز‌ها و پروانه‌ها و اصلاح فرایند صدور مجوز‌ها با جدیت و به صورت موردی دائم در حال رصد است، یادآور شد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده یک هزار و ۱۰۱ شغل در سال گذشته در خراسان رضوی ایجاد شد.


سنجری اضافه کرد: در کنار اشتغال ایجادی، متاسفانه ریزش نیروی کار انسانی را هم داشتیم که نهایتا ۵۸ هزار نفر اشتغال خالص در سال ۹۸ محقق شد و در بردسکن نیز از تعهد یک هزار و ۱۹۷ نفری، یک هزار و ۷۸ شغل در سامانه رصد ثبت شد.


وی به تسهیلات و منابع ارزان قیمت اشاره کرد و افزود: در حوزه منابع ارزان قیمت در حوزه مشاغل خانگی ۶۴۳ نفر از محل منابع ارزان قیمت در بردسکن توانستند جذب کار شوند و این در حالی است که در سال ۹۹، یک هزار و ۳۷ نفر تعهد شغلی برای بردسکن دیده شده، در خراسان رضوی این تعهد برای ۸۶ هزار نفر هدف‌گذاری شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: به جهت اینکه تمام ارزیابی‌ها توسط سامانه رصد ملی در این استان انجام می‌شود، درخواست داریم دستگاه‌های اداری اشتغال ایجاد شده و عملکرد خود را ثبت سامانه کنند تا بتوانیم به تعهد اشتغال خود دست پیدا کنیم.


سنجری با بیان اینکه در سه ماهه امسال ۱۴۶ فرصت معادل ۱۴ درصد تعهد را این شهرستان محقق شده، افزود: طرح مهارت‌آموزی در محیط واقعی کار در این شهرستان ۶۳ نفرتعهد داشته که ۵۸ نفر انجام شده است.


وی ادامه داد: در سال گذشته در خراسان رضوی ۴۵ هزار نفر به عنوان جوینده کار در کاریابی‌ها ثبت نام کرده‌اند که بحث خیل عظیم جویندگان کار در شهرستان‌ها باید توسط مدیران ساماندهی شود.


مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی بیان کرد: از میان ۴۵ هزار نفر افراد متقاضی کار که در سطح مراکز کاریابی ثبت نام داشتند، در سال گذشته ۲۷ هزار فرصت شغلی را به وجود آوردیم و این در حالی است که در بردسکن از ۲۴۰ نفر جوینده کار ثبت نام شده، ۱۲۴ نفر جذب کار شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->