آخرین آمار کرونا تا یکم بهمن‌ماه ‎۱۴۰۰ | شناسایی ۵۲۷۶ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور ؛ فوت ۲۰ تن دیگر  زنان خانه‌دار چگونه بیمه می‌شوند؟ + جزئیات آخرین خبر درباره لایحه رتبه‌بندی معلمان (یکم بهمن‌ماه ۱۴۰۰) | دولت زیر بار مالی رتبه‌بندی معلمان نمی‌رود؟ برف سنگین جاده چالوس و آزاد راه تهران شمال را بست تاکید وزیر بهداشت بر لزوم دریافت دوز سوم | ایمنی واکسن کرونا مادام‌العمر نیست بیماری ام اس (MS) چیست؟ + علائم و درمان استخدام و به‌کارگیری ۴ هزار طلبه در سیستم آموزش و پرورش آخرین آمار کرونا تا ۳۰ دی ۱۴۰۰ | ۴۶۵۸ ابتلا و ۲۰ فوتی جدید کرونا در کشور برنامه وزیر آموزش‌وپرورش برای استخدام ۳۴ هزار معلم تصادف زنجیره‌ای وحشتناک در محور همدان- ملایر + فیلم ثبت ملی ۵ میراث‌فرهنگی ناملموس در خراسان شمالی تهیه پوشاک برای دانش‌آموزان نیازمند به‌جای حبس ۲ محکوم در داورزن افت تحصیلی ۶۰ درصدی دانش‌آموزان به ‌دلیل دوری از آموزش‌های حضوری گزارش وزیر آموزش‌وپرورش به اعضای مجلس خبرگان | عزم جدی برای حل مشکلات معلمان تست انسانی واکسن استنشاقی آلزایمر پس از ۲۰ سال درگیری بخاطر سروصدای کودک ۶ ساله، جان پدر را گرفت برگشت لایحه رتبه‌بندی معلمان به مجلس و چند سوال درباره ابهامات آن معلمان سرزمین ما جدول پخش برنامه‌های مدرسه تلویزیونی پنجشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۰
خبر فوری

خواص چه موادی در یخچال بیشتر می‌شود؟

  • کد خبر: ۹۰۹۴۹
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۰
خواص چه موادی در یخچال بیشتر می‌شود؟
یخچال یکی از ضروری‌ترین ابزار زندگی روزمره است. وسیله پرکابردی که باعث سالم ماندن و طراوت موادغذایی می‌شود. با اینکه ممکن است نگهداری طولانی از یکسری موادغذایی، سبب خراب و فاسد شدن آن‌ها شود، اما مواد خوراکی‌ای هم وجود دارند که با نگه داشتن آن‌ها در یخچال، خاصیتشان افزایش می‌یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از اسپوتنیک، وبگاه چینی سینا می‌نویسد: نگهداری محصولات خوراکی در یخچال می‌تواند به ایجاد خواص مضر و یا مفیدی که به پیشگیری از بیماری‌های معده و روده کمک می‌کند منجر شود.

در میان غذا‌هایی که مواد سرطان زای خطرناکی تولید می‌کنند، یعنی نیتریت ها، سبزیجات با برگ سبز، غذا‌های دریایی، غذا‌های سرد سبزیجات و تخم مرغ نیم پز برجسته شده است. اما خواص مفید برنج آب پز در دما‌های پایین به طور قابل توجهی افزایش می‌یابد: به عنوان مثال، مقدار زیادی نشاسته پایدار در طول شب در آن ظاهر می‌شود که به سیستم گوارشی فرد کمک می‌کند.

نویسنده مقاله توضیح داد: نشاسته مقاوم به آرامی هضم و جذب می‌شود، بنابراین قند خون را خیلی سریع افزایش نمی‌دهد، بنابراین تأثیر خوبی در تنظیم آن دارد. در عین حال، چنین نشاسته‌ای احساس سیری می‌دهد، که برای دیابتی ها، بیماران مبتلا به فشار خون و افراد چاق مهم است. دومین خاصیت مفید این ماده پیشگیری از سرطان روده است، زیرا پس از واکنش نشاسته و باکتری‌های روده اسید بوتیریک تشکیل می‌شود.

این وبگاه چینی خاطرنشان می‌کند که نه تنها ایمنی روده را تقویت می‌کند، بلکه هنگامی که یک فرآیند سرطانی رخ می‌دهد، مستقیماً روی سلول‌های بدخیم تأثیر می‌گذارد و رشد آن‌ها را سرکوب می‌کند و باعث مرگ تدریجی می‌شود.

می‌توان با بخارپز کردن برنج و قرار دادن فوری آن در یخچال بدون اینکه منتظر ماند تا در دمای اتاق خنک شود، از برنج آب پز حداکثر مواد مفید را دریافت کرد.

مطالعات نشان داده است که محتوای نشاسته مقاوم در این محصول سرد شده در طول روز از چهار به ۱۴ درصد افزایش می‌یابد؛ بنابراین بهتر است برنجی که حدود ۲۴ ساعت نگهداری شده است مصرف شود.

منبع: آخرین خبر

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
دوست دارید به چه محتوایی در سایت شهرآرانیوز بیشتر پرداخته شود؟
فرهنگی، هنری
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}