به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از اسپوتنیک، وبگاه چینی سینا مینویسد: نگهداری محصولات خوراکی در یخچال میتواند به ایجاد خواص مضر و یا مفیدی که به پیشگیری از بیماریهای معده و روده کمک میکند منجر شود.
در میان غذاهایی که مواد سرطان زای خطرناکی تولید میکنند، یعنی نیتریت ها، سبزیجات با برگ سبز، غذاهای دریایی، غذاهای سرد سبزیجات و تخم مرغ نیم پز برجسته شده است. اما خواص مفید برنج آب پز در دماهای پایین به طور قابل توجهی افزایش مییابد: به عنوان مثال، مقدار زیادی نشاسته پایدار در طول شب در آن ظاهر میشود که به سیستم گوارشی فرد کمک میکند.
نویسنده مقاله توضیح داد: نشاسته مقاوم به آرامی هضم و جذب میشود، بنابراین قند خون را خیلی سریع افزایش نمیدهد، بنابراین تأثیر خوبی در تنظیم آن دارد. در عین حال، چنین نشاستهای احساس سیری میدهد، که برای دیابتی ها، بیماران مبتلا به فشار خون و افراد چاق مهم است. دومین خاصیت مفید این ماده پیشگیری از سرطان روده است، زیرا پس از واکنش نشاسته و باکتریهای روده اسید بوتیریک تشکیل میشود.
این وبگاه چینی خاطرنشان میکند که نه تنها ایمنی روده را تقویت میکند، بلکه هنگامی که یک فرآیند سرطانی رخ میدهد، مستقیماً روی سلولهای بدخیم تأثیر میگذارد و رشد آنها را سرکوب میکند و باعث مرگ تدریجی میشود.
میتوان با بخارپز کردن برنج و قرار دادن فوری آن در یخچال بدون اینکه منتظر ماند تا در دمای اتاق خنک شود، از برنج آب پز حداکثر مواد مفید را دریافت کرد.
مطالعات نشان داده است که محتوای نشاسته مقاوم در این محصول سرد شده در طول روز از چهار به ۱۴ درصد افزایش مییابد؛ بنابراین بهتر است برنجی که حدود ۲۴ ساعت نگهداری شده است مصرف شود.
منبع: آخرین خبر