پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید
سرخط خبرها

این غذا‌ها را در فست فود فروشی‌ها سفارش ندهید

  • کد خبر: ۹۲۹۱۷
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۲
این غذا‌ها را در فست فود فروشی‌ها سفارش ندهید
تشخیص تازه نبودن مواد غذایی مورد استفاده در فست‌فود فروشی‌ها، به علت داشتن ادویه‌های فراوان، به آسانی رستوران‌ها نیست، بنابراین لازم است برخی از غذا‌ها را در فست فود‌ها سفارش نداد.

به گزارش شهرآرانیوز، تا به حال شده به رستورانی بروید که بعد از سفارش دادن، پشیمان شوید به این علت که مواد غذایی تازه نبوده‌اند؟ در فست‌فود فروشی‌ها تشخیص تازه نبودن مواد، به علت داشتن ادویه‌های فراوان، به آسانی رستوران‌ها نیست.

گاهی اوقات به علت خوردن همین غذا‌های پر ادویه ممکن است مسموم شویم؛ ولی نمی‌دانیم مشکل دقیقا از کدام مواد غذایی بود که خوردیم. لیست غذا‌هایی را که، به گفته گارسون‌های فست‌فود فروشی‌ها، بهتر است سفارش ندهیم را گردآوری کرده که باهم می‌خوانیم.

۱. انواع سالاد‌ها و سبزیجات

حدود ۵ سالی است که در فست‌فود فروشی‌ها به منوی غذاها، سالاد‌ها را هم به منظور داشتن غذا‌های سالم اضافه کردند. غذا‌هایی که سرخ کردنی نباشند و برای کودکان و سالمندان هم مناسب باشند؛ اما به توصیه گارسونی که به مدت ۲ سال در ۲ مرکز بزرگ فست‌فود فروشی‌ها کار می‌کرده انواع سالاد‌ها را به علت اینکه با دست شسته و خرد می‌شوند ابدا سفارش ندهید؛ زیرا موضوع عدم رعایت بهداشت مطرح است.

۲. بزرگ‌ترین سایز سیب‌زمینی سرخ کرده

وقتی که به غذا‌ها و قیمت‌های منو نگاه می‌کنید و می‌خواهید سفارش بدهید سعی کنید گول قیمت کمتر و سایز برزگ‌تر را نخورید.

کسی که چند وقتی در یک فست‌فود فروشی کار می‌کرد، می‌گوید: «من تازه متوجه شدم هیچ کسی همه بشقاب بزرگ سیب‌زمینی سرخ کرده را نمی‌خورد. اگر هم بخورد باعث می‌شود از آن زده شود و دیگر حال خوب بعد از سیر شدن را ندارد». بله کاملا درست است، شما یک ظرف بزرگ سفارش می‌دهید که از جنبه اقتصادی برای‌تان کم‌تر حساب شود؛ ولی شما فقط به اندازه همان ظرف کوچک‌تر می‌خورید.

۳. ماکارونی و پنیر

به گفته یکی از کارکنان یک فست فود فروشی: «آن‌ها همیشه ماکارونی‌ها را از قبل آماده می‌کردند؛ نه صبح همان روز بلکه شاید هفته پیش، زمانی که شما سفارش می‌دهید فقط ماکارونی‌ها را با پنیر گرم می‌کنند و در ظرف‌های کلاسیک زیبا سرو می‌کنند».

همه ما می‌دانیم که اکثر غذا‌های فست‌فود فروشی‌ها از قبل آماده هستند، ولی ماکارونی این خاصیت مواد نگه دارنده را در زمان پخته شدن ندارد و اگر در روز‌های قبل آماده شده باشد می‌تواند همان دلیل مسمومیت باشد.

۴. سالاد‌های تُن ماهی‌دار

تن‌ماهی به علت مواد نگهدارنده‌ای که دارد باید قبل از مصرف، در داخل ظرف آکبند خودش ۲۰ دقیقه در آب جوش بجوشد و بعد سرو شود. در صورت هر گونه سهل انکاری و بی توجهی به تاریخ کنسرو ممکن است حتی منجر به مرگ شود.

پس لطفا در رستوران‌ها و فست‌فودفروشی‌ها تن ماهی نخورید. به گفته یکی از کارکنان فست‌فود فروشی‌های معتبر: «آن‌ها هفته‌ای یکبار تن ماهی بدون مواد نگهدارنده درست می‌کردند» این یکی از خطرناک‌ترین کار‌هایی است که یک فست‌فود فروشی می‌تواند انجام دهد؛ زیرا بدون مواد نگهدارنده، گوشت ماهی به سرعت اکسید می‌شوند.

۵. میوه‌ها و سبزیجات تزئینی

برخی از فست‌فود فروشی‌ها در سرو غذا‌ها از میوه‌ها و سبزیجات برای تزئین بشقاب استفاده می‌کنند و همانطور که گفته شد فقط برای تزئین هستند؛ زیرا برای زیباتر شدن به آن‌ها گارنیش می‌زنند که براق و خیره‌کننده باشند.

گارنیش برای هضم در معده، روده و کبد مشکلاتی را ایجاد می‌کند. بهتر است به سبزیجات و میوه‌های زیبای کنار بشقاب‌تان فقط نگاه کنید.

۶. ساندویچ‌های ماهی

در رستوران‌ها، اغلب غذا‌های دریایی جزو غذا‌های سالم هستند؛ ولی نه در فست‌فود فروشی‌ها. یک گارسون فست‌فود فروشی  می‌گوید: «شاید مردم ندانند، ساندویچ ماهی یکی از ناسالم‌ترین‌های منو فست‌فودهاست».

از سفارش دادن میگو سوخاری و انواع دیگر غذا‌های دریایی در فست‌فود فروشی‌ها پرهیز کنید. یکی از دلایل این است که، غذا‌های دریایی بو و طعم خاصی دارند که نمی‌شود همراه با روغن‌های دیگر غذا‌ها سرخ کرد و کاری که آشپز‌های فست‌فود فروشی انجام می‌دهند این است که روغن مخصوص ماهی و میگو را تا هفته‌ها و ماه‌ها عوض نمی‌کنند.

۷- آن چیزی را سفارش دهید که همه تعریف می‌کنند

هر رستوران و فست‌فود فروشی به یکی از غذاهایش خیلی معروف است. شما هم سعی کنید همان را سفارش دهید؛ زیرا پر سفارش است و کمتر امکان دارد مانده باشد و این موضوع که، اکثر اغذیه فروشی‌ها بر روی غذایی که با آن معروف شده‌اند، ریسک نمی‌کنند.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->