اول شدیم، تبریک! دو عامل پنهان در اختلال خواب و کاهش باروری زنان را بشناسید افراد پیش دیابتی شب‌ها این آجیل را بخورند تدوین بسته‌های آموزشی «از ایران دفاع می‌کنیم» برای همه مقاطع تحصیلی کشف ۶۳۲ کیلوگرم موادمخدر صنعتی و سنتی در خراسان رضوی (۱۷ آبان ۱۴۰۴) اولین قطار روسیه به ایران وارد شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) دیابت از کودکی تا سالمندی را تحت تأثیر قرار می‌دهد مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی: هیچ موردی از سویه جدید تب برفکی شناسایی نشده است با تغذیه درست از سکته مغزی جلوگیری کنید اعلام آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضائیه آیا آب تهران جیره‌بندی شده است؟ | وزیر نیرو: مجبوریم فشار آب را کم کنیم سهل‌انگاری رانندگان جاده‌ای در خراسان رضوی جان یک موتورسوار را گرفت | ۲۶ تصادف طی شبانه‌روز گذشته در جاده‌های استان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۴) | از شدت سرمای هوا کاسته می‌شود شینا انصاری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران می‌توانست یکی از بزرگ‌ترین فجایع زیست‌محیطی جهان باشد گلایه از تأخیر در پرداخت کارانه‌های کارکنان درمانی بیمارستان‌های مشهد زمان ‌ثبت‌نام وام‌های دانشجویی تعیین شد + جزئیات گسترش فعالیت پشه آئدس با بارش‌های پاییزی | هشدار گسترش تب دنگی در برخی مناطق کشور ورود کودکان به مدارس از ۵سالگی اجباری خواهد شد؟ زندان، پایان نقشه سرقت متهمان اخراجی از محل کار سابق اجرای طرح کشوری پایش مدارس غیردولتی برای حل مشکلات دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: امیدواریم بتوانیم کنکور را حذف کنیم دفاع پلیس فتا از حیثیت دختر نوجوان | بازی مجازی نوجوان، برایش گران تمام شد برای کاهش قند خون چه بخوریم؟ آیا کیک و کلوچه، تنقلاتی کم‌کالری هستند؟ زنان، آمار مصرف قلیان را دو برابر کردند | قلیان‌های طعم‌دار در صدر مصرف با کرونای گلودرد تیغی بیشتر آشنا شوید گازگرفتگی با مونوکسیدکربن را جدی بگیرید دستگیری سارق حرفه‌ای خودرو در خیابان گاز مشهد با خالکوبی عجیب! تصادف مرگبار محور کاشان به قم، ۳ فوتی برجای گذاشت (۱۶ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کیک، بیسکویت و آبمیوه نباید در صبحانه کودکان گنجانده شود

  • کد خبر: ۳۴۷۳۵۳
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۲
کیک، بیسکویت و آبمیوه نباید در صبحانه کودکان گنجانده شود
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به این باور که مصرف کیک و بیسکویت و آبمیوه برای وعده صبحانه کودکان مناسب است، اعلام کرد: این باور فاقد شواهد علمی بوده و این مواد غذایی نباید در صبحانه کودکان گنجانده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف کیک، بیسکویت و آبمیوه برای وعده صبحانه کودکان مناسب است؟ مطرح کرد: صبحانه یکی از مهم‌ترین وعده‌های غذایی روز برای کودکان است و به کودکان کمک می‌کند تا با انرژی و سلامت به فعالیت‌های روزانه خود بپردازند.

خوردن صبحانه همچنین تأثیر مثبتی بر رشد فیزیکی و ذهنی کودکان دارد. بنابراین، انتخاب مناسب مواد غذایی برای صبحانه کودکان بسیار حائز اهمیت است. برخلاف آنچه که برخی از مردم فکر می‌کنند، کیک و بیسکویت و آبمیوه از جمله مواد غذایی ناسالم هستند که نباید در صبحانه کودکان گنجانده شود.

کیک و بیسکویت حاوی مقادیر زیادی قند، چربی، نشاسته و شیرین‌کننده‌های مصنوعی هستند. این مواد غذایی باعث افزایش سطح قند خون، چاقی، پوسیدگی دندان‌ها، کاهش تمرکز و مشکلات گوارشی می‌شود. همچنین، این مواد غذایی سیر کننده نیست و باعث افزایش اشتها در طول روز می‌شود.

بجای کیک و بیسکوئیت، بهتر است از نان‌های سبوس‌دار استفاده کنید، این مواد غذایی حاوی فیبر هستند که به سلامت دستگاه گوارش، کاهش قند خون و سیر شدن طولانی‌مدت کمک می‌کنند.

همچنین آبمیو‌ها سرشار از قند هستند و می‌توانند منجر به افزایش سطح قند خون و افزایش انسولین و در نتیجه افزایش درصد چربی در بدن شود، به دنبال این موضوع می‌توانند سبب افزایش وزن شود.

باید در نظر داشت که آبمیوه‌ها حاوی مقادیر کمی فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند. به جای آبمیوه، بهتر است تکه‌های تازه یا خشک شده‌ای از میوه را با دانه‌ها، پروتئین‌ها یا لبنیات ترکیب کنید. این مواد غذایی حاوی فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی، آنتی‌اکسیدان‌ها و پروتئین است که به سلامت بدن، پوست، مغز و سیستم ایمنی کودکان کمک می‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->