لزوم درج نرخ ترک تحصیل در کارنامه عملکرد استان‌ها برای ارزیابی کیفی آموزش منطقه‌ای سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ با ورود فناوری به روش‌های تدریس همراه خواهد بود قرارگیری ۶۱۴ مرکز فنی و حرفه‌ای رایگان در اختیار آموزش و پرورش بازدید و نظارت پیاپی مسئولان آموزش و پرورش از فرآیند ثبت‌نام مدارس عضو کمیسیون آموزش مجلس: طرح آغاز مدارس از ۵ سالگی در راستای افزایش بهره‌وری آموزش است خبر خوش برای بازنشستگان | مابه‌التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی با حقوق مردادماه ۱۴۰۴ واریز می‌شود پذیرایی از زائران رضوی، زیر ذره‌بین بازرسان بهداشت و سلامت | زائران دهه آخر صفر مراقب گرمازدگی باشند اگر کبد چرب دارید، این چاشنی چربی‌سوز را مصرف کنید سطح ذخایر آبی سد فریمان به پایین‌ترین حد ممکن رسید محموله ۴ میلیارد تومانی قهوه قاچاق در راه مشهد زمین‌گیر شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) آتش‌سوزی‌ مهیب در جنگل‌های جنوب اروپا با چندین کشته و هزاران آواره + ویدئو ۲۰ کشته و ۱۳۴ زخمی در حادثه انفجار و حریق کارخانه‌ای در روسیه (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان بارندگی‌های موسمی در پاکستان به ۶۵۷ تن افزایش یافت (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) بارندگی سیل‌آسا پایتخت تجاریِ هند را مختل کرد| صدور هشدار قرمز برای بمبئی و مناطق اطراف آن (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) چهارمین دریاچه بزرگ جهان کاملا خشک شد هشدار محیط زیست درمورد سوزاندن لاستیک‌های فرسوده استقرار ۵ هزار نیروی داوطلب جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی برای ارائه خدمات به زائران دهه پایانی صفر در مشهد و خراسان رضوی افزایش شیوع نزدیک بینی در بین دانش آموزان شهری گروه‌های مردمی و سمن‌ها نقش کلیدی در تحقق اهداف جمعیتی دارند| برگزاری جشنواره عکس و فیلم با محور خانواده و فرزندآوری + لینک نتایج آزمون دانشگاه فرهنگیان اعلام شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) مرگ مشکوک ۲دختر جوان در جنوب تهران | یک متهم دستگیر شد جان باختن ۲ آتش‌نشان در حریق محله «اوساکا»‌ی ژاپن (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای سبک با ۲ کشته در قرقیزستان (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) مطالبه حذف تأثیر قطعی معدل در کنکور روی میز مجلس راز‌های پنهان لبنیات | کدام مفید و کدام مضر است؟ خروج موفقیت‌ آمیز سوزن از قلب کودک خردسال در بیمارستان قائم (عج) مشهد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی برای شرق کشور (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | وقوع طوفان گرد و خاک خشم و عصبانیت یکی از دلایل تصادفات هولناک
سرخط خبرها

راز‌های پنهان لبنیات | کدام مفید و کدام مضر است؟

  • کد خبر: ۳۵۲۵۰۳
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۲
راز‌های پنهان لبنیات | کدام مفید و کدام مضر است؟
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: برای بهره‌مندی حداکثری از فواید لبنیات، بهتر است شیر و ماست را با مصلح آن میل کنید تا به هضم و جذب مواد مغذی کمک کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، منصور رضایی، گفت: لبنیات، از دیرباز جایگاه ویژه‌ای در سبد غذایی ما داشته‌اند و به عنوان منبع غنی از پروتئین، کلسیم و ویتامین‌ها شناخته می‌شوند.

لبنیات با مصلح میل شود

رضایی با اشاره به محتوای غنی لبنیات از آب، املاح و پروتئین، تاکید کرد: برای بهره‌مندی حداکثری از فواید لبنیات، بهتر است شیر و ماست را با مصلح آن میل کنید. این یعنی ترکیباتی که به بهبود هضم و جذب مواد مغذی کمک می‌کنند. به عنوان مثال، شیر را با خرما یا موز میل کنید (شیرموز) یا اینکه کمی زردچوبه یا فلفل به شیر اضافه کنید، می‌تواند به تعدیل مزاج آن کمک کند.

ماست انتخابی هوشمندانه

دکتر رضایی اشاره کرد، نقش ماست در پیشگیری از اسهال مسافرتی است و افزود: اگر قصد سفر دارید، حتماً ماست را در سبد غذایی خود بگنجانید. در مورد روغن‌های حیوانی، نیز روغن کرمانشاهی یا روغن زرد بهترین است. روغن دنبه، تنها برای افرادی که فعالیت‌های بدنی سنگین مانند کار‌های کشاورزی و ساختمانی انجام می‌دهند، مفید است.

راهکار‌های هوشمندانه برای عدم تحمل لاکتوز

این دکترای تخصصی برای افرادی که از عدم تحمل لاکتوز رنج می‌برند، توصیه کرد: افرادی که از عدم تحمل لاکتوز رنج می‌برند، مصرف دوغ کفیر و ماست کفیر می‌تواند راه‌گشا باشد. این فراورده‌ها به دلیل فرآیند تخمیر، لاکتوز کمتری دارند و راحت‌تر هضم می‌شوند. این افراد می‌توانند به جای شیر ساده، شیرمیوه مصرف کنند یا مصرف شیر را از مقادیر کم شروع کرده و به تدریج میزان آن را افزایش دهند تا بدنشان به تدریج به لاکتوز عادت کند.

شیر و پنیر محلی، توصیه نمی‌شود

در حالی که بسیاری از ما تصور می‌کنیم شیر و پنیر محلی سالم‌ترند، دکتر رضایی نظر دیگری دارد و در این رابطه گفت: جوشاندن شیر فله‌ای در منزل، کیفیت آن را کاهش می‌دهد. در کارخانه‌ها، شیر با فشار، خلاء و دما پاستوریزه می‌شود که روشی علمی‌تر و بهداشتی‌تر است. بنابراین، شیر فله‌ای را فقط از جای مطمئن تهیه کنید و در مجموع، شیر و پنیر محلی را توصیه نمی‌کنم. این موضوع نشان می‌دهد که گاهی اوقات، آنچه سنتی می‌نامیم، لزوماً بهترین نیست.

هشدار‌هایی درباره کشک، بستنی و ریفلاکس

وی در ادامه صحبت‌هایش به دیگر فراورده‌های لبنی که در مصرف آنها باید احتیاط کرد، اشاره کرد و افزود: کشک به دلیل شور بودن، می‌تواند باعث دفع کلسیم از بدن شود. بستنی حاوی قند و چربی زیادی است و باید در مصرف آن اعتدال را رعایت کرد.

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: برای افراد مبتلا به ریفلاکس، توصیه می‌شود که حجم غذا را کاهش داده و تعداد وعده‌های غذایی را افزایش دهند. همچنین، محدود کردن مصرف چربی، روغن، شیر پرچرب، چای، قهوه، شکلات، غذا‌های چرب و خوراکی‌های شور برای این افراد باید محدود شود. با در نظر گرفتن این نکات تخصصی و کاربردی می‌توانیم با آگاهی بیشتری لبنیات را در رژیم غذایی خود جای دهیم و از فواید بی‌شمار آنها به شکلی هوشمندانه بهره‌مند شویم. سلامتی شما، اولویت ماست.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->