شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
سرخط خبرها

توسعه ۹۰۰ هکتاری کمربند سبز جنوبی

  • کد خبر: ۴۴۴۶۳
  • ۰۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۹
توسعه ۹۰۰ هکتاری کمربند سبز جنوبی
غالب گونه‌های موجود در کمربند سبز بومی و کم نهاده هستند و در حال حاضر نیز کاشت هیچ گونه درخت غیربومی در دستور کار نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون خدمات شهری شهرداری مشهد در حاشیه بازدید از اقدامات صورت گرفته در راستای توسعه درختکاری در کمربند سبز جنوبی به همراه اعضای کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد، از انتخاب گونه‌های کاشته شده در کمربند سبز بر اساس دستورالعمل‌های تهیه شده و با تایید کمیته فنی شناسایی گیاهان و متخصصان و اساتید مطرح کشوری خبر داد.

مهدی یعقوبی با اعلام این خبر اظهار داشت: توسعه کمربند سبز با توجه به ارزش زیست محیطی این پروژه و آینده تفرجگاهی آن برای این کلانشهر از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و غالب گونه‌های موجود در کمربند سبز بومی و کم نهاده هستند و در حال حاضر نیز کاشت هیچ گونه درخت غیربومی در دستور کار نیست.

وی با اشاره به اینکه طی سه سال گذشته بیش از ۴۴۰ هزار اصله درخت و درختچه، در سطحی بالغ بر ۹۰۰ هکتار در کمربند سبز کاشته شده است، افزود: در ۶ ماهه نخست سال جاری نیز بالغ بر ۱۰ هزار اصله درخت و درختچه در مساحتی بالغ بر ۳۲ هکتار کاشته شده و پیش بینی می‌شود با توجه به اینکه در ۶ ماهه دوم شرایط برای کاشت درختان مساعد‌تر است؛ بیش از ۹۵ هزار اصله درخت دیگر در مساحتی بالغ بر ۵۲۰ هکتار کاشته شود.

یعقوبی با اشاره به اینکه تامین آب مورد نیاز برای آبیاری این گونه‌ها از محل اراضی کمربند سبز یکی از مهمترین اولویت‌های مدیریت شهری است، افزود: در شش ماهه اول سال جاری با ساماندهی چشمه ماهور و احداث برکه در ابتدای نه دره به منظور جمع آوری آب‌های سطحی، گام‌های مناسبی در این راستا صورت گرفت؛ همچنین در این بازه زمانی بیش از صدهزار هلالی در بالادست تشتک‌های درختان موجود در عرصه‌های شیبدار ایجاد شد تا از حرکت رواناب در اثر بارش‌ها جلوگیری شود و بخش قابل توجهی از آب ناشی از باران، با نفوذ به لایه‌های زیرین زمین و در جهت آبیاری درختان مورد استفاده قرار گیرد، شایان ذکر است این سازه‌های آبی همچنین در مهار سیلاب‌ها در مسیر در‌ها نیز مثمر ثمر خواهند بود.


وی ادامه داد: از میان گونه‌های کاشته شده از ابتدای سال ۹۹ تاکنون در کمربند سبز جنوبی، بیش از ۵۲ درصد از گونه‌ها مثمر و مابقی غیرمثمر بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->