سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: هیچ مصوبه‌ای درباره ازدواج موقت اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت وجود ندارد یعقوبی: شهرداری در مدیریت بحران‌ها همواره پیشگام بوده است ۷ پروژه بزرگ ترافیکی مشهد با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان تا پایان ۱۴۰۵ تکمیل می‌شود سلیمی: دستورالعمل‌های اجرایی آیین‌نامه «مشهدِ دوستدار سالمند» در حال تدوین است «آیین‌نامه جامع بازآفرینی شهری» برای نخستین‌بار در کشور به‌صورت آزمایشی در مشهد اجرا می‌شود مقابله با آلودگی هوای مشهد، نیازمند عزم ملی و برنامه‌ریزی منسجم افزایش فرونشست در مشهد با برداشت‌های بی‌رویه آب از چاه‌ها | شیب تند فرونشست در بافت مرکزی شهر چشم انداز نوین برای ورزش وجوانان خراسان رضوی نقش شورای اسلامی شهر مشهد در توسعه فضا‌های ورزشی رئیس‌جمهور، فردا (۲۸ مهر ۱۴۰۴) به دانشگاه تربیت مدرس می‌رود همه چیز درباره جشنواره عطر و طعم پاییزی ۱۴۰۴ در مشهد + زمان و محل برگزاری دستور دادستان مشهد برای شناسایی عوامل هنجارشکنی فرهنگی در سطح شهر آلودگی، همچنان همراه پاییز مشهد | هوای شهر برای کودکان و سالمندان خطرناک است (یکشنبه، ۲۷ مهر ۱۴۰۴) انتخاب شهرداری مشهدمقدس به‌عنوان دستگاه منتخب حوزه «توسعه خدمات شهری و خدمت‌رسانی برتر» مصوبات صدوشصت‌وسومین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس + فیلم برگزاری سومین جشنواره «عطر و طعم پاییز» در مشهد از اول آبان‌ماه ۱۴۰۴ کریمدادی: باوجود خشکسالی، وضعیت فضای سبز شهری مشهد در شرایط خوبی حفظ شد هم‌افزایی شهر‌های زیارتی، گامی در مسیر ارتقای حکمرانی شهری در حوزه زیارت بافت فرسوده آبکوه با نقش‌آفرینی پررنگ مردم مشهد متحول خواهد شد
سرخط خبرها

۱۵ میلیارد تومان در راه کشف‌رود

  • کد خبر: ۷۴۴۷
  • ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - ۰۳:۳۰
۱۵ میلیارد تومان در راه کشف‌رود
با پیگیری‌های استانداری، بخش دیگری از اعتبارات سفر اول رئیس‌جمهور به مشهد برای احیای کشف‌رود به‌زودی تحقق می‌یابد

ملیحه فلاح - از اعتبار ۱۶۰ میلیارد تومانی که رئیس دولت تدبیر و امید در نخستین سفرش به خراسان رضوی در سال ۹۳ برای احیا و سامان دهی کشف رود وعده داد، فقط ۱۴ میلیارد تومان و به معنایی دیگر، کمتر از ۹ درصد، تحقق یافته است. این داستان قدیمی را مدت هاست که مسئولان مطرح کرده و رسانه‌ها به آن پرداخته اند، اما حالا بعد از گذشت سال‌ها از آن روز و با پیگیری مسئولان استانی و همچنین رسانه‌های مشهدی، خبر از تحقق ۱۵ میلیارد تومان دیگر از این اعتبار تخصیص یافته قدیمی به گوش می‌رسد.
حسین علی میرزایی، دبیر نجات کشف رود، با اعلام این خبر خوش به شهرآرا این را هم گفت: اکنون با پیگیری‌های استانداری، تحقق ۱۵ میلیارد تومان از محل اعتبار تخصیص یافته در سفر اول رئیس جمهور به استان برای احداث تصفیه خانه «سپتاژ» در راستای نجات رودخانه تاریخی کشف رود تأیید شده است.
آبان سال گذشته علی میرزایی در گفتگو با شهرآرا از ارسال نامه‌ای به محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، خبر داده بود که در مطلبی با عنوان «بخت کشف رود در دست نوبخت» به چاپ رسید. این موضوع به اینجا ختم نشد و پیگیری‌های روزنامه شهرآرا درباره سرانجام این نامه و اعتبار تحقق نیافته به این رودخانه تاریخی ادامه داشت تا جایی که در سفر نوبخت به مشهد اعتبار در راه مانده این رودخانه بیمار یکی از سؤال‌های خبرنگار شهرآرا از رئیس سازمان برنامه و بودجه بود.
احداث تصفیه خانه «سپتاژ» یکی از راه‌های مهم و اساسی برای نجات رودخانه‌ای است که مدت‌ها شاهراه فاضلاب شهری بوده و هنوز نیز روزانه ۳۰۰ تانکر فاضلاب در آن تخلیه می‌شود.
حالا به نتیجه رسیدن پیگیری‌های استانداری برای تحقق ۱۵ میلیارد تومان دیگر از اعتبار ۱۶۰ میلیاردی در راه مانده، نقطه عطفی در مسیر نجات این رودخانه خواهد بود.
پروژه احیای این رودخانه طویل یکی از حساس‌ترین پروژه‌های ملی است که اجرای آن بازخوردی فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی دارد و برای نجات آن به توجه همه مسئولان استانی و کشوری نیاز است. از این رو در نیمه مهرماه امسال استاندار خراسان رضوی کلید حل مشکلات این رودخانه را انتخاب یک فرمانده واحد و پاسخ گو درباره مسائل کشف رود دانست و فرماندهی این پروژه عظیم را به شهرداری مشهد سپرد.
بعد از این انتخاب قرار بود شهرداری مشهد و دیگر دستگاه‌های متولی نجات کشف رود پیشنهاد‌ها و خواسته‌های خود را درباره نجات این رودخانه تاریخی و نحوه تعامل با یکدیگر اعلام کنند. در همین راستا یکشنبه گذشته جلسه‌ای در دفتر معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری با حضور اعضای کارگروه نجات کشف رود برگزار شد.
علی میرزایی درباره این جلسه نیز به شهرآرا گفت: این نشست با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری برگزار شد و در آن نحوه تعامل همه دستگاه‌های ذی ربط بررسی شد.
به گفته وی، تا هفته آینده با برگزاری جلسه تکمیلی نحوه تعامل دستگاه‌ها با فرماندهی جدید مشخص خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->