بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند
سرخط خبرها

۱۵ میلیارد تومان در راه کشف‌رود

  • کد خبر: ۷۴۴۷
  • ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - ۰۳:۳۰
۱۵ میلیارد تومان در راه کشف‌رود
با پیگیری‌های استانداری، بخش دیگری از اعتبارات سفر اول رئیس‌جمهور به مشهد برای احیای کشف‌رود به‌زودی تحقق می‌یابد

ملیحه فلاح - از اعتبار ۱۶۰ میلیارد تومانی که رئیس دولت تدبیر و امید در نخستین سفرش به خراسان رضوی در سال ۹۳ برای احیا و سامان دهی کشف رود وعده داد، فقط ۱۴ میلیارد تومان و به معنایی دیگر، کمتر از ۹ درصد، تحقق یافته است. این داستان قدیمی را مدت هاست که مسئولان مطرح کرده و رسانه‌ها به آن پرداخته اند، اما حالا بعد از گذشت سال‌ها از آن روز و با پیگیری مسئولان استانی و همچنین رسانه‌های مشهدی، خبر از تحقق ۱۵ میلیارد تومان دیگر از این اعتبار تخصیص یافته قدیمی به گوش می‌رسد.
حسین علی میرزایی، دبیر نجات کشف رود، با اعلام این خبر خوش به شهرآرا این را هم گفت: اکنون با پیگیری‌های استانداری، تحقق ۱۵ میلیارد تومان از محل اعتبار تخصیص یافته در سفر اول رئیس جمهور به استان برای احداث تصفیه خانه «سپتاژ» در راستای نجات رودخانه تاریخی کشف رود تأیید شده است.
آبان سال گذشته علی میرزایی در گفتگو با شهرآرا از ارسال نامه‌ای به محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، خبر داده بود که در مطلبی با عنوان «بخت کشف رود در دست نوبخت» به چاپ رسید. این موضوع به اینجا ختم نشد و پیگیری‌های روزنامه شهرآرا درباره سرانجام این نامه و اعتبار تحقق نیافته به این رودخانه تاریخی ادامه داشت تا جایی که در سفر نوبخت به مشهد اعتبار در راه مانده این رودخانه بیمار یکی از سؤال‌های خبرنگار شهرآرا از رئیس سازمان برنامه و بودجه بود.
احداث تصفیه خانه «سپتاژ» یکی از راه‌های مهم و اساسی برای نجات رودخانه‌ای است که مدت‌ها شاهراه فاضلاب شهری بوده و هنوز نیز روزانه ۳۰۰ تانکر فاضلاب در آن تخلیه می‌شود.
حالا به نتیجه رسیدن پیگیری‌های استانداری برای تحقق ۱۵ میلیارد تومان دیگر از اعتبار ۱۶۰ میلیاردی در راه مانده، نقطه عطفی در مسیر نجات این رودخانه خواهد بود.
پروژه احیای این رودخانه طویل یکی از حساس‌ترین پروژه‌های ملی است که اجرای آن بازخوردی فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی دارد و برای نجات آن به توجه همه مسئولان استانی و کشوری نیاز است. از این رو در نیمه مهرماه امسال استاندار خراسان رضوی کلید حل مشکلات این رودخانه را انتخاب یک فرمانده واحد و پاسخ گو درباره مسائل کشف رود دانست و فرماندهی این پروژه عظیم را به شهرداری مشهد سپرد.
بعد از این انتخاب قرار بود شهرداری مشهد و دیگر دستگاه‌های متولی نجات کشف رود پیشنهاد‌ها و خواسته‌های خود را درباره نجات این رودخانه تاریخی و نحوه تعامل با یکدیگر اعلام کنند. در همین راستا یکشنبه گذشته جلسه‌ای در دفتر معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری با حضور اعضای کارگروه نجات کشف رود برگزار شد.
علی میرزایی درباره این جلسه نیز به شهرآرا گفت: این نشست با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری برگزار شد و در آن نحوه تعامل همه دستگاه‌های ذی ربط بررسی شد.
به گفته وی، تا هفته آینده با برگزاری جلسه تکمیلی نحوه تعامل دستگاه‌ها با فرماندهی جدید مشخص خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->